![]() |
Citiraj:
|
|
15W04
|
14W42
|
bio u agramu... mogu se naravno jebat sa garancijom + majstor na pultu mi je iz ne znam kojeg razloga resetirao mob i nisam mogao pin upisat jer ekran djelomično ne radi i tako nije hvatao prvi red brojki.
koliko dođu ovakva sranja za popraviti? (okvirno) |
Citiraj:
|
ma super... pol ekrana ne radi (koji se odljepio), ne radi proximity skupa sa light senzorom i zvučnikom zbog toga, a na kraju popušim garu zbog totalne gluposti.
možda ipak ne sony idući put :D |
Citiraj:
|
da, ali nakon što se desilo sve ovo prije... jasno mi je da je gara otišla, kao što su mi potvrdili u servisu, ali opet mogli smo se nać na pola puta jer se zna kvaliteta z3c ekrana.
no dobro... |
Citiraj:
Ako budeš u ovlaštenom servisu dal popraviti, papreno bude... Ili probaj naći na ebayu ili gdje već neoriginalni ekran+touch i sam si složi :D |
ma budem ja to nekak izburgijao :D
|
Citiraj:
|
evo telefoniram se i sony hrvacka me upućuje na agram da se dogovorim s njima :D
sad će da krene sreća :D |
Citiraj:
|
Ček,da se razmemo...tebi se odljepio ekran onda si čekao...u međuvremenu čekanja si ga i fizički strgao nekako..i sad na temelju tog oštečenja ne priznaju popravak u garanciju? :)
|
pa uvijek je uz mene, ne znam zašto ga nisu tražili na uvid :D
@črabl... ako tako postaviš, to je ispravan tijek događaja :D |
Syss pa jeboga, ubio si ekran. Oni mogu dati "profesionalnu" dijagnozu da sve što ne valja u mobu, ne valja zbog tog udarca... mislim, možda i neće, ali ne nadaj se previše.
Soma i pol za drugog ti se više isplati nego krparit ovog. |
ma bit će drugi, ovo je neisplativo...
|
Citiraj:
|
Taj agram bi zakonom trbealo zabraniti...
Baš pričao s frendicom. Prije 'par tjedana krepao joj touch na mobitelu (neki samsung, ne baš jeftini). Mob se upali, pokrene OS, ali touch ne reagira. Star 7 mjeseci, kupljen u vipu, pod ugovorom i garancijom još 17 mjeseci. Odfurala ga u vip, završio u agramu, i onda slijedi veselje: - prvo zovu nakon tjedana dana, mob je gotov - dođe njezin muž po njega - mob ipak nije gotov, zeznuli su se - bit će gotov za dva dana - nije bio - bit će za još dva dana - nije bio - slijedi još par dana prepucavanja i jebanja keve dok mobitel napokon nije stigao, i onda novo veselje: - na mobu je napravljen factory reset, iako su kao utvrdili da samo touch treba riješiti bez diranja softwarea Tu priči nije kraj: - tjedna dana kasnije opet krepao touch - mob opet u vip, oni opet u agram - tjedan dana kasnije mob dolazi u vip, uz poziv iz agrama - za preuzimanje treba platiti 1500 kn jer su unutra utvrdili oštećenje! WTF :D U tjedana dana između dva servisa nit joj je mobitel pao niti ga je na bilo koji način oštetila, ja bih rekao da su oni nešto sjebli i sad se pokušavaju vaditi... Uglavnom - što činiti, kome se žaliti? Kaže frendica da u Vipu nisu dali nikakav obrazac/potvrdu u kakvom stanju je mob zaprimljen, što znam d au T-comu rade jer sam tri puta svoj mobitel nosio na servis i svaki puta to ispunjavao... |
Kao sto sam ranije naveo, nista me vise nemoze iznenaditi kod Agrama.
Vec sam kraci osvrt napisao u Lg mobiteli temi, a kad pokupim treci L90 slijedi veci osvrt na servis i Lg podrsku cim uhvatim vremena. Ukratko: ako zelite da vam mobitel brzo bude popravljen i da se svaki kvar na mobitelu eliminira, nemojte nositi u Agram. |
Samo bi vam skrenuo pozornost da ovo nije tema o Agramu nego o Sony mobitelima. Imate temu za pljuvačinu po servisima pa vas molim da zabavu preselite tamo ;)
|
Citiraj:
Slicno bi se meni desilo da nisam imao tempered glass na Alphi. Sto se samog ekrana tice slazem se da je smece kvalitete meni je puknuo u rukama. Popravak se ne isplati po meni radi senzora ako su oni u pitanju.Das 1000kn a ne rade senzori i dalje. Ako rade onda ajde. |
Citiraj:
I adhesive ODAVDE Možda da uzmeš 2-3 adhesiva, ja sam uzeo 1 prvi put i sjebo stvar jer sam se učio ljepit, prilično je sjebano. Drugi put uzeo 3 i evo naučio, jučer došao ekran i sređeno, radi sve. Ili to sam napraviš, ili daš lokalnom liku koji je imao iskustva s Xperijama za pivu i krafnu :lol2: |
Evi sisa ovo ti je super cijena. Komplet za 450kn odlicno. Malo pripaziti i zalijepiti polako ekran. I na kraju ga zagrijati zippom da ljepilo uhvati kako treba :D :D
|
I javi ak se odlučiš opametit i uzimat tempered glassove da i meni uzmeš koji :D
Ovaj mi opada lagano... |
Kak ti otpada? Loše staklo ili nisi dobro zakeljio pa zijeva negdje i vata zrak?
Moje na Z1 se drži ko mutavo kao i na koleginom Z1C. |
Ma po 2-3mj je super i onda se pojave pocketi zraka prvo po rubovima.
2 su mi i nahebala pri padu al su zaštitila ekran(jedan u sam rub stijene na plaži). Uzimam neke sa Alija/Ebaya za dolar po komadu...za kog su dobri su :D |
A onda je to leđit :) mislio sam da si kupio neke bolje... ali kad ih tako menjaš, onda dobro da 2 mjeseca odgule na mobu i bok.
Meni sad totalno Z1 super leži u ruci sa staklima na obje površine. Samo kaj kako vrijeme prolazi, sve više i više se packe poznaju :) toliko o super oleo-premazu. |
A ono....7$ 5 komada i deri :D a sad sam ostal bez zadnjeg i golog ga furam. 80kn kolko traže po njušci ne dajem iz principa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:48. |