![]() |
Neki imaju i skuplji pa dobiju sedam komada od bayerna i ne daju niti jedan te svog "čarobnjaka" ne stave u igru da se ne sramoti. :D
Misliš ko barci? :D Tih par sto milja? :D Evo cfc uvalio dva komada. :D WIN WIN! :D |
UUUUUU luuuiiizzzz koja golčina!!!!
Čovjek igra obranu, vezu i napad. :) |
Citiraj:
Ne pretjeruj :D Ovo je u rangu one da je Čelzi tvornica talenata a ne produkt jeljcinovih oligarha i kapitala sumnjivog porijekla. :D |
Pa kaj priznao je ovaj trener od barce da nije mesi ozlijeđen ali ga nije stavio jer se "loše osjećao". :D AKA nije mogoa nikaj bayernu pa da se opet ne sramoti tj. da ga riberi ne valja ko curicu. :D
|
Citiraj:
Tu prije svega mislim na Robbena i Riberya. Iako s 29/30 idu ko navijeni + tehničke predispozicije, mislim da neće dugo držat tu razinu na tim pozicijama i pad u tom dijelu bi mogao velik gubitak koji će teško nadoknaditi. Edit: malo pogledah gol razliku Bayerna ove sezone - (+112) :beer: |
Citiraj:
Tak da realno, Murinjo nije osvojil LP samo sa Čelzijem i Realom, u kojima (je) ima(o) neograničen proračun. Koliko god je u njima spyčkano para, pomak se itekako vidi dok su pod njegovim vodstvom. Kao trener koji nije imal neku baš igračku karijeru, zaslužuje respekt kao takav - koliko god se to nekima sviđalo, ili ne. /cut Bome bu fino finale EL :) Mislim da bi se Benfica mogla osvetit Čelziju za prošlu godinu :) |
Pa i nije osvojio LP sa Realom i Chelseom, o čemu ti? :no2drug:
|
Pročitaj još jednom cijelu rečenicu :)
|
Citiraj:
I onda igračima dojadi ili ozlijede se Bayern je tu ove sezone zato ono primjer primjera, npr. prva tekma protiv Barce jedna postava, 4 dana kasnije u bundesligi protiv Freiburga, br. izmjena u ekipi u odnosu na Barcu - 10! Citiraj:
već su ligu osvajali različiti klubovi - tipa Stuttgart, Wolfsburg, Dortmund, Werder kad se zadnji put i Primeri desilo da je neki drugi klub osim Barce ili Reala osvojio prvenstvno ? Davne 2004. Valencija a osim toga, Bayern ne "kupuje sve što valja" nego i proizvodi igrače kroz svoju akademiju - Schweinsteiger, Lahm, Müller, Boateng, Alaba, Badstuber, Kroos |
Evo hajlajca i golova. :) Chelsea - Basel. :) Pogledajte zadni od luiza ako niste vidjeli
http://www.footytube.com/video/chels...74?ref=hp_tbox David Luz...ke gol...) http://www.dailymotion.com/video/xzj...sport?start=10 |
Citiraj:
|
hvala Torresu i Chelsa ,lijepo sam zaradio:)
|
Uzalud vam trud svirači. :D Svi su isti. :D Naravno oni koji imaju love. :p
|
Pa manje više da. :) Nekad je nogomet bio bolji ali pošto je to biznis u kojemu se okreče grda lova nije čudo da se došlo do ovoga što imamo sada. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Chelsea će lagano uzet i Euro ligu. Gdje god se pojave sve osvajaju.. :)
|
Lagano protiv Benfice? :D Nebu išlo. Ja sam se nadao da će feberblablablabahće proći dalje, a ne benfica. :)
Mislim da je pred koju godinu benfica unakazila united i to u dva navrata. :D |
Pred koju godinu je i Bilbao rastepel United u 2 navrata, onda je Brko cval k'o nikad prije :D
|
Citiraj:
Cardozo zabija...ziher...:kafa: |
Ako cfc krene agresivno onda nikaj od Benfice, a ako krenu kao jučer...ništ od trofeja. Što bi bila velika šteta. :)
|
@Dr_faca
Malo previše simpatija gajiš prema murinju, neopravdano, bar u realu nije ništa pokazao, ne onoliko koliko u svi očekivali kada je došao. Još uvijek ima priliku i kup izgubit. |
Murinjo je dobar trener samo što je naletio na fenomenalni dortumnd...nema tu pomoći. :(
I dortumnd i bayern su u stanju pregaziti baš svaki klub ove sezone. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...eal_Madrid.htm |
Citiraj:
Ako ti je dovoljno kaj su prekinuli barcinu dominaciju onda se vi realovci stvarno hvatate za slamke. Citiraj:
|
@faca..pripazi na rječnik. :)
|
Citiraj:
A barci je puno 2 prvenstva kad ih ima malo,a isto tak i LP Real nema osvojenih kupova...tj ima jedan,ali ga je Ramos bacio pod autobus...:) Dobro,sad će i drugi...:kafa: Citiraj:
Nisam niš mislio loše,baljezgaj=pričaj |
@panda505
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@Dr_faca U prvenstvu rekoh, ne u utakmici, ako se dobro sjećam Barca je prvak ove godine a Mou je jednostavno podbacio inače nebi odlazio. Argument da je nadigrao Barcu je smiješan i samo je dokaz koliki kompleks navijači Reala imaju prema igri Barcelone. Ono, pobijedio je Barcu, nema veze što je popio prvenstvo i LP on je dobar trener. How yes no :D |
Nije novac sve i evo ti man.city kao primjer. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:16. |