![]()  | 

Nebi islo, jer ta kartica je 'debela' za dva slota. 
	Dva molexa se mogu 'prestukati' s onim kablovima u 6+2.. ali.... Taj server nije namjenjen za to :D  | 

mamicu mu krivo usmjerenu, cemo da ga prenamjenimo :D 
	 | 

Citiraj: 

Neces moc nagurat graficku u to kuciste, a i da uspijes veeeelike su sanse da neces dobiti sliku na njoj. Nema pci-e na maticnoj, treba ti posebna kartica koju ces platiti jos 50€ I sta mislis da ces skinuti drivere za windows 10 :D  | 

Citiraj: 

| 

ekipa, trebam novu grafičku za kompjuter iz opisa pod Moj komp. Bitno mi je da ima bar 2gb rama i da ne prelazi 1200kn (nova u trgovini) 
	hvala  | 

ekipa, trebam novu grafičku za kompjuter iz opisa pod Moj komp. Bitno mi je da ima bar 2gb rama i da ne prelazi 1200kn (nova u trgovini) 
	hvala isprika, pobjego mi dupli post  | 

Namjena? Predpostavit ću gaming kao u 80% slučajeva. 
	Ja bi prvo rađe promjenio procesor ako te zanimaju najzahtjevnije igre, pa onda grafičku nakon toga. Na tih 1200kn nadodaš koju stoticu od prodaje g3258 i imaš za i5 4460  | 

Citiraj: 

| 

Za malo iznad 1200kn možeš izvuć gtx 950 (ili da pričekaš rx 460 - za tri dana review). Za prve dvije te cpu vjerojatno ne jebe, ali za gta V bi dobro došla i5-ica (naravno uz bolju gpu jednog dana). Kako hoćeš, uglavnom za veliku dobit u igrama moraš promjenit oboje - i cpu i gpu, jer će te kočit ona stvar koju ne promjeniš, što ćeš prvo zamjenit je na tebi. Ako prvo uzmeš i5-icu za gpu bi si postavio cilj iznad navedenih grafa (recimo bar rx 470) kad nakupiš love. To bi onda bila ozbiljna mašina 
	 | 

Za veliku vecinu igara 3258 je i vise nego dosta. 
	A za grafu... da mozda pogledas ipak neke rabljene s garancijom?  | 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

https://www.links.hr/hr/graficka-kar...-dp-0518031052 Teško od ovoga može bolje za 1200 kn .  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Ne razumijem pitanje .  | 

Citiraj: 

| 

Iskreno ne čitam misli , a ne znam za tu kraticu pa bi bilo dobro da kolega pojasni što je htio pitati . 
	 | 

Citiraj: 

mislio sam na bottleneck...nema veze, kupio sam danas MSI GTX950, dečki u hgspotu su rekli da neće biti problema sa bottleneckom s obzirom na ostatak moje konfiguracije...grafička ubačena u komp, osjeti se razlika u odnosu na moju staru grafičku  | 

Naravno da neće biti problema , ali sve bi bolje radilo da imaš neki i5 procesor . 
	Drugim riječima , procesor ti je "bottleneck" .  | 

Za vecinu igara je taj CPU cist' dosta. Pogotovo ako ga jos OC-as. 
	Naravno, igra kao Arma, GTA V i sl... one vole brdo CPU-a, i tu se kuzi razlika. Ali za 'budget gaming', taj CPU je izvrstan. U svakom slucaju u ovom trenutku ti je bio bolji upgrade kupiti drugu grafu nego CPU (kao sto si i napravio). Inace, taj CPu se da OC-at na dosta iznad 4GHz, a na 4GHz bi trebao raditi prakticki bez problema - a razlika u tom OC-u se itekako osjeti.  | 

Počelo je (zasad samo US). Više skidanje naljepnica neće sje* garanciju :) 
	tamper-proofing-stickers-cant-void-your-warranty  | 

Kak vam se cini cijene za Gigabyte G1 1060, 2600kn? 
	A vidim da ima Inno3D iChill X3 1060, 2500kn..  | 

Poprilicno fine cijene. 
	 | 

Ni vani nije niš jeftinije, možda kojih 100tinjak kn, govorim za G1 1060.. 
	Znači ipak kod nas nije prenapuhana cijena:D  | 

Kad cca možemo očekivati pad cijena gtx 1060 i 1070? Tj. da li su početne cijene već pale ili tek trebaju pasti na nekakvu normalu?  
	Pitam jer nisam baš previše pratio cijene :)  | 

Citiraj: 

gtx 1060 3gb imas vec za 1760 kn, a gtx 1070 vec za cca. 3500 kn  | 

Citiraj: 

Ne bih uzimao 3GB verzije, više volim 2^n. Tnx na informaciji. Mislim sačekati do kraja sezone, ionako sad nemam vremena za igre. Do tada bi trebale još malo cijene pasti :)  | 

Pozdrav ekipa! 
	Vrijeme je za upgrade grafičke kartice! Pošto kupujem preko Americana mora ići nova iz dućana. Ne bi dao više od 2000/2500kn. I da, mora biti Nvidia i biti će za gejmanje! Hvala  | 

GTX 1060 6gb, E sad koji ces model, na tebi je. Ja bi gledao gigabyte, MSI i EVGA. 
	 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:25. |