![]() |
Nebi islo, jer ta kartica je 'debela' za dva slota.
Dva molexa se mogu 'prestukati' s onim kablovima u 6+2.. ali.... Taj server nije namjenjen za to :D |
mamicu mu krivo usmjerenu, cemo da ga prenamjenimo :D
|
Citiraj:
Neces moc nagurat graficku u to kuciste, a i da uspijes veeeelike su sanse da neces dobiti sliku na njoj. Nema pci-e na maticnoj, treba ti posebna kartica koju ces platiti jos 50€ I sta mislis da ces skinuti drivere za windows 10 :D |
Citiraj:
|
ekipa, trebam novu grafičku za kompjuter iz opisa pod Moj komp. Bitno mi je da ima bar 2gb rama i da ne prelazi 1200kn (nova u trgovini)
hvala |
ekipa, trebam novu grafičku za kompjuter iz opisa pod Moj komp. Bitno mi je da ima bar 2gb rama i da ne prelazi 1200kn (nova u trgovini)
hvala isprika, pobjego mi dupli post |
Namjena? Predpostavit ću gaming kao u 80% slučajeva.
Ja bi prvo rađe promjenio procesor ako te zanimaju najzahtjevnije igre, pa onda grafičku nakon toga. Na tih 1200kn nadodaš koju stoticu od prodaje g3258 i imaš za i5 4460 |
Citiraj:
|
Za malo iznad 1200kn možeš izvuć gtx 950 (ili da pričekaš rx 460 - za tri dana review). Za prve dvije te cpu vjerojatno ne jebe, ali za gta V bi dobro došla i5-ica (naravno uz bolju gpu jednog dana). Kako hoćeš, uglavnom za veliku dobit u igrama moraš promjenit oboje - i cpu i gpu, jer će te kočit ona stvar koju ne promjeniš, što ćeš prvo zamjenit je na tebi. Ako prvo uzmeš i5-icu za gpu bi si postavio cilj iznad navedenih grafa (recimo bar rx 470) kad nakupiš love. To bi onda bila ozbiljna mašina
|
Za veliku vecinu igara 3258 je i vise nego dosta.
A za grafu... da mozda pogledas ipak neke rabljene s garancijom? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.links.hr/hr/graficka-kar...-dp-0518031052 Teško od ovoga može bolje za 1200 kn . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne razumijem pitanje . |
Citiraj:
|
Iskreno ne čitam misli , a ne znam za tu kraticu pa bi bilo dobro da kolega pojasni što je htio pitati .
|
Citiraj:
mislio sam na bottleneck...nema veze, kupio sam danas MSI GTX950, dečki u hgspotu su rekli da neće biti problema sa bottleneckom s obzirom na ostatak moje konfiguracije...grafička ubačena u komp, osjeti se razlika u odnosu na moju staru grafičku |
Naravno da neće biti problema , ali sve bi bolje radilo da imaš neki i5 procesor .
Drugim riječima , procesor ti je "bottleneck" . |
Za vecinu igara je taj CPU cist' dosta. Pogotovo ako ga jos OC-as.
Naravno, igra kao Arma, GTA V i sl... one vole brdo CPU-a, i tu se kuzi razlika. Ali za 'budget gaming', taj CPU je izvrstan. U svakom slucaju u ovom trenutku ti je bio bolji upgrade kupiti drugu grafu nego CPU (kao sto si i napravio). Inace, taj CPu se da OC-at na dosta iznad 4GHz, a na 4GHz bi trebao raditi prakticki bez problema - a razlika u tom OC-u se itekako osjeti. |
Počelo je (zasad samo US). Više skidanje naljepnica neće sje* garanciju :)
tamper-proofing-stickers-cant-void-your-warranty |
Kak vam se cini cijene za Gigabyte G1 1060, 2600kn?
A vidim da ima Inno3D iChill X3 1060, 2500kn.. |
Poprilicno fine cijene.
|
Ni vani nije niš jeftinije, možda kojih 100tinjak kn, govorim za G1 1060..
Znači ipak kod nas nije prenapuhana cijena:D |
Kad cca možemo očekivati pad cijena gtx 1060 i 1070? Tj. da li su početne cijene već pale ili tek trebaju pasti na nekakvu normalu?
Pitam jer nisam baš previše pratio cijene :) |
Citiraj:
gtx 1060 3gb imas vec za 1760 kn, a gtx 1070 vec za cca. 3500 kn |
Citiraj:
Ne bih uzimao 3GB verzije, više volim 2^n. Tnx na informaciji. Mislim sačekati do kraja sezone, ionako sad nemam vremena za igre. Do tada bi trebale još malo cijene pasti :) |
Pozdrav ekipa!
Vrijeme je za upgrade grafičke kartice! Pošto kupujem preko Americana mora ići nova iz dućana. Ne bi dao više od 2000/2500kn. I da, mora biti Nvidia i biti će za gejmanje! Hvala |
GTX 1060 6gb, E sad koji ces model, na tebi je. Ja bi gledao gigabyte, MSI i EVGA.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:16. |