![]() |
Ima dvije koje će se prikazati isti dan, kao "2-hour finale".
|
jeeeej. jedva čekam da ta saga završi. :D
|
Pogledao spartacusa cijelog, i generalno serija je i više nego dobra.
Ako odgledaš onako kako je snimano a ne kako piše na imdb i ostalim sličnim sajtovima, serija je stvarno zaslužuje pažnju. Nisam ni znao, taman danas pogledam zadnju epizodu serije, a već 25.1. izlazi 4. sezona :) jedva čekam :) |
Ja sam jučer taman prvu sezonu Spartacusa odgledala. Serija bi se trebala zvati Blood and Sex doduše. :D Al odlična je.
|
|
Ja napokon pogledao game of thrones, drugu sezonu do kraja...
i moram priznat da sam duboko razočaran sa zadnje 2 epizode... hint: |
jedna brza preporuka za fantasticnu seriju Rake
necu o seriji, nit o glavnom junaku koji je instantni top3, vec topla preporuka svima koji vole odlicne serije - simple as that :) za sad su 2 sezone i ceka se 3. usput, ako netko ima kakav prijedlog, a da nije od ovih "mainstream" i poznatijih samo nek puca.. u nedostatku materijala, nije bilo druge nego opet po stargateu.. jos 2 sezone sg1 i necu opet imat s cim zaspat tako da pucajte neke prijedloge, zanr je "nevazan".. |
Citiraj:
Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A tko bi trebao platiti snimanje, statiste, setove i CGI toga svega šta bi ti htio gledati? I ja bi, ali treba biti realan... :fiju: |
Citiraj:
|
Dobro, sve je to super kaj vi čitate knjige ali ne morate baš spojlati...
Ima nas koji bi gledali seriju |
Evo, sry. :D
Btw, krenula sam s drugom sezonom Spartacusa, ne sviđa mi se novi glumac. :( Nije dovoljno nabildan i nema tak dobar glas. Pizdek neki. :/ |
Citiraj:
|
The IT Crowd
hm. i opet hm. tu par ljudi cije misljenje cijenim su bas i puno pohvalili, te posto sam i ja u takvom svijetu i volim sve sto vole mladi ( :D)), pogledala se serija. danas odgledao posljednje tri epizode cetvrte sezone. komentar? pljujete i osudujete Big bang i usporedujete ga sa IT-om? niste niti najmanje fer niti realni, jer prvo je britanska produkcija, drugo americka. no, isto tako, IT Crowd nije nista toliko bolji. cak ponekad je dosadnjikav i nerealan i blesav......... ako cemo vec realno i iskreno. isto zapadne i Big Bang, so what? pazite, sve fore i sve situacije u IT-u sam dozivio i sam, sto sa ljudima, sto sa dosta situacija. no, bitno su obje serije razlicite, i obje su dobre. pogledao sam svaku epizodu obje serije, nasmijao sam se s obje i u stvarno dosta slucajeva se poistovjecivao sa likom ili situacijom. i preporuka ide na obje, cak vise na Big Bang ako cemo gledati prema sirokoj masi. IT Crowd je hm, treba donekle biti u tome da bi se kuzilo.......... btw, jel gledao tko Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu.......... |
pa ni nemaju veze jedna s drugom... bb ima epizodu reklame za iphone 4s, a it ima epizodu pljuvanja ms viste.
|
Citiraj:
Meni je BBT bija fantastičan prvih 3-4 sezone, stvarno ima LOL situacija i glumci su odlični. Po meni, problem nastaje kad počneš gledati seriju iz epizode u epizodu kako izlazi, onda mi serija izgubi draž iz nekog razloga. Dosta serija su mi bile fenomenalne kad bi skupija 2-3 sezone i gleda svaki dan epizodu-dvi-tri, ali kasnije kad se potroši zaliha i kad spadneš na gledanje jedne tjedno, to više nije to. |
ja sam isto prestao bb gledati... nisu mi više baš nekaj.
mislim ajde možda ću jednom se uhvatiti ponovo, ali puno rađe gledam league i louiea. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.reynholm.co.uk/profile.php |
i probleme sa pension fondsima :D
koji carevi čak su i sajt digli :D |
Made in Britain:lol2:
Odma se sitin vatrogasnog aparata:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preporuka za seriju Lilyhammer !:goood:
Jučer navečer pogledao dvije epizode,danas ujutro jednu...riječ je mafijašu koji prilagođava svoj način života s norveškom populacijom. Zanimljiva radnja,ima dosta akcijsko-komičnih situacija,a glavni akter je Steve van Zandt...popularan po ulozi iz Sopranosa kao Silvio Dante ! |
Je je, meni je isto skroz fora serija :) Jedino tko bu čekal 2014. za novu sezonu :D
|
Nova epizoda Suitsa je danas izašla!
|
jel valja taj suits?
Jel se moze usporedit s nekom slicnom serijom? |
Suits je super serija. Harvey je vrhunski lik, nešto slično ko Ari Gold iz Entouragea, iako je serija sama po sebi dobra možeš ju gledat i zbog samo jednog genijalnog lika.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |