PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

ONeill 13.01.2013. 11:33

Ima dvije koje će se prikazati isti dan, kao "2-hour finale".

Ivo_Strojnica 13.01.2013. 11:57

jeeeej. jedva čekam da ta saga završi. :D

Mommistake 14.01.2013. 18:17

Pogledao spartacusa cijelog, i generalno serija je i više nego dobra.

Ako odgledaš onako kako je snimano a ne kako piše na imdb i ostalim sličnim sajtovima, serija je stvarno zaslužuje pažnju. Nisam ni znao, taman danas pogledam zadnju epizodu serije, a već 25.1. izlazi 4. sezona :)

jedva čekam :)

TheEmpress 14.01.2013. 22:24

Ja sam jučer taman prvu sezonu Spartacusa odgledala. Serija bi se trebala zvati Blood and Sex doduše. :D Al odlična je.

Mr.Ex.President 16.01.2013. 00:31

http://blogs.amctv.com/the-killing/2...-announced.php

Odlično:goood:

Rebbit 16.01.2013. 01:12

Ja napokon pogledao game of thrones, drugu sezonu do kraja...
i moram priznat da sam duboko razočaran sa zadnje 2 epizode...

hint:

1.jedan od šugavijih prikaza rata tj obrane kings landinga a trebala je bit epska bitka sa hrpom brodova i vojske a ne 2 brodica i 40 vojnika,
da ne pricam kako the hund ulazi i izlazi iz dvorca ko iz jebenog konzuma kako mu se prohtije a kao brani utvrdu, a ostatak ekipe se penje po zidu..
2.opsada winterfella za oslobođenje od onog mrkvastog papka a na kraju nikog oko dvorca ni u dvorcu. znaci. lik nemre pajkit onak gro dana jer ga ovi jebu sa opsadom,
a na kraju kad oni odu iz grada tj. njegovi ga sjebu, scena prikaza dvorca, nigdje nikog, nikakve opsade, samo muhe zuje okolo i dimi se koja zapaljena kočija...
3.izdrkavanja oko one plavojke targerijanke da bi u 3 min postala svemocni vladar one rupe bogu iza pijeska.

M.U.P. 16.01.2013. 03:26

jedna brza preporuka za fantasticnu seriju Rake

necu o seriji, nit o glavnom junaku koji je instantni top3, vec topla preporuka svima koji vole odlicne serije - simple as that :)

za sad su 2 sezone i ceka se 3.

usput, ako netko ima kakav prijedlog, a da nije od ovih "mainstream" i poznatijih samo nek puca..

u nedostatku materijala, nije bilo druge nego opet po stargateu.. jos 2 sezone sg1 i necu opet imat s cim zaspat tako da pucajte neke prijedloge, zanr je "nevazan"..

fanATIk 16.01.2013. 08:50

Citiraj:

Autor Rebbit (Post 2316452)

hint:

1.jedan od šugavijih prikaza rata tj obrane kings landinga a trebala je bit epska bitka sa hrpom brodova i vojske a ne 2 brodica i 40 vojnika,
da ne pricam kako the hund ulazi i izlazi iz dvorca ko iz jebenog konzuma kako mu se prohtije a kao brani utvrdu, a ostatak ekipe se penje po zidu..
2.opsada winterfella za oslobođenje od onog mrkvastog papka a na kraju nikog oko dvorca ni u dvorcu. znaci. lik nemre pajkit onak gro dana jer ga ovi jebu sa opsadom,
a na kraju kad oni odu iz grada tj. njegovi ga sjebu, scena prikaza dvorca, nigdje nikog, nikakve opsade, samo muhe zuje okolo i dimi se koja zapaljena kočija...
3.izdrkavanja oko one plavojke targerijanke da bi u 3 min postala svemocni vladar one rupe bogu iza pijeska.

A čuj, kolko god da se tebi to ne sviđalo, tak je napisano u knjizi.
Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal.

stipe1771 16.01.2013. 13:39

Citiraj:

Autor Nick7 (Post 2314252)
Samo da se nazad vrate na stare staze. Zadnja sezona je bila poprilicno.. 'ugh'..

Razocaran sam epizodom , totalno je losa bila izgubia sam volju za dalje :grrr:

Franf 16.01.2013. 16:50

Citiraj:

Autor Rebbit (Post 2316452)

hint:

A tko bi trebao platiti snimanje, statiste, setove i CGI toga svega šta bi ti htio gledati?
I ja bi, ali treba biti realan... :fiju:

TheEmpress 16.01.2013. 19:14

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2316505)
A čuj, kolko god da se tebi to ne sviđalo, tak je napisano u knjizi.
Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal.

Da ne spominjem da zima dolazi i dolazi i dolazi i dođe tek u kojoj, predzadnjoj knjizi? I onda u zadnjoj već čekaju proljeće. Onak, ffs.

Rastegnuto, da.

Franf 16.01.2013. 19:31

Dobro, sve je to super kaj vi čitate knjige ali ne morate baš spojlati...
Ima nas koji bi gledali seriju

TheEmpress 16.01.2013. 19:35

Evo, sry. :D

Btw, krenula sam s drugom sezonom Spartacusa, ne sviđa mi se novi glumac. :( Nije dovoljno nabildan i nema tak dobar glas. Pizdek neki. :/

Rebbit 16.01.2013. 19:39

Citiraj:

Autor Franf (Post 2316918)
A tko bi trebao platiti snimanje, statiste, setove i CGI toga svega šta bi ti htio gledati?
I ja bi, ali treba biti realan... :fiju:

da ne spoilamo

pa mislim da su nakon 2 sezone dobili hrpu para da plate 50-100 više statista za jednu borbu... ili barem prikazu vojsku prek CGI, a borbu prsa u prsa snime sa par ljudi... ovako su dosli do brojki od parsto tisuca vojnika, a realno ih nije bilo ni 50 s konjima, da ih je barem bilo 200-300 p okej.

shvacam da je to sve skupo, al jebga, to je šoubiznis, napravite onda šou, a ne samo biznis.
ako su mogli prikazat hrpu whitewalkera na kraju to su isto mogli iskoristit za fckin borbu...

a da ne pričam da nisu 3 broda realno prikazali, a ako su vec isli radit CGI, mogli su onda to malo više nakrkat brodovima, barem da se vide, a borbu onako kako jesu...

Burko 16.01.2013. 19:50

The IT Crowd

hm. i opet hm. tu par ljudi cije misljenje cijenim su bas i puno pohvalili, te posto sam i ja u takvom svijetu i volim sve sto vole mladi ( :D)), pogledala se serija. danas odgledao posljednje tri epizode cetvrte sezone.

komentar? pljujete i osudujete Big bang i usporedujete ga sa IT-om? niste niti najmanje fer niti realni, jer prvo je britanska produkcija, drugo americka. no, isto tako, IT Crowd nije nista toliko bolji. cak ponekad je dosadnjikav i nerealan i blesav......... ako cemo vec realno i iskreno. isto zapadne i Big Bang, so what?

pazite, sve fore i sve situacije u IT-u sam dozivio i sam, sto sa ljudima, sto sa dosta situacija. no, bitno su obje serije razlicite, i obje su dobre. pogledao sam svaku epizodu obje serije, nasmijao sam se s obje i u stvarno dosta slucajeva se poistovjecivao sa likom ili situacijom. i preporuka ide na obje, cak vise na Big Bang ako cemo gledati prema sirokoj masi. IT Crowd je hm, treba donekle biti u tome da bi se kuzilo..........

btw, jel gledao tko Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu..........

syss 16.01.2013. 19:59

pa ni nemaju veze jedna s drugom... bb ima epizodu reklame za iphone 4s, a it ima epizodu pljuvanja ms viste.

Mar 16.01.2013. 20:02

Citiraj:

Autor Burko (Post 2317047)
btw, jel gledao tko Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu..........

Ok serija, ali nema neke velike veze sa BBT i IT crowdom.

Meni je BBT bija fantastičan prvih 3-4 sezone, stvarno ima LOL situacija i glumci su odlični.
Po meni, problem nastaje kad počneš gledati seriju iz epizode u epizodu kako izlazi, onda mi serija izgubi draž iz nekog razloga.

Dosta serija su mi bile fenomenalne kad bi skupija 2-3 sezone i gleda svaki dan epizodu-dvi-tri, ali kasnije kad se potroši zaliha i kad spadneš na gledanje jedne tjedno, to više nije to.

syss 16.01.2013. 20:04

ja sam isto prestao bb gledati... nisu mi više baš nekaj.

mislim ajde možda ću jednom se uhvatiti ponovo, ali puno rađe gledam league i louiea.

Burko 16.01.2013. 20:45

Citiraj:

Autor Mar (Post 2317061)
Ok serija, ali nema neke velike veze sa BBT i IT crowdom.

hm. dobro, nema direkt veze, no upravo mjesanje kulera sa curom koja je alternativka, te medusobno se ispreplicu gikovi klinci :). pa ima upravo iz oba svijeta, ne IT i BB, nego "normalan" i "geekovski" svijet.

Citiraj:

Autor Mar (Post 2317061)
Dosta serija su mi bile fenomenalne kad bi skupija 2-3 sezone i gleda svaki dan epizodu-dvi-tri, ali kasnije kad se potroši zaliha i kad spadneš na gledanje jedne tjedno, to više nije to.

s ovim se apsolutno slazem. zato Homeland stoji druga sezona, da se ulovi vremena za pogledati. a najvjerovatnije cu ponoviti igru prijestolja, jer sam gledao kako je izlazila koja epizoda, pa ono....... drugacije je kada je svaka epizoda zasebno za sebe, ali kada se nadovezuje - e tu je sranje :).

Franf 16.01.2013. 20:52

Citiraj:

Autor syss (Post 2317056)
pa ni nemaju veze jedna s drugom... bb ima epizodu reklame za iphone 4s, a it ima epizodu pljuvanja ms viste.

Kad budu oni imali godišnji profit kao Reynholm Industries (Ł1,800,000,000,000,000,000,000.) onda ni oni neće morati reklamirati gay proizvode... :D

http://www.reynholm.co.uk/profile.php

syss 16.01.2013. 20:56

i probleme sa pension fondsima :D

koji carevi čak su i sajt digli :D

Mr.Ex.President 16.01.2013. 20:58

Made in Britain:lol2:
Odma se sitin vatrogasnog aparata:D

Mommistake 16.01.2013. 21:06

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2317035)
Evo, sry. :D

Btw, krenula sam s drugom sezonom Spartacusa, ne sviđa mi se novi glumac. :( Nije dovoljno nabildan i nema tak dobar glas. Pizdek neki. :/

Gledala onu prošlost gdje je Ganicus? Stari glumac umro nažalost :(

syss 16.01.2013. 21:09

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2317109)
Made in Britain:lol2:
Odma se sitin vatrogasnog aparata:D

meni je to isto prvo palo na pamet :D :D :D

TheEmpress 16.01.2013. 21:18

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2317117)
Gledala onu prošlost gdje je Ganicus? Stari glumac umro nažalost :(

Da, znam. :(

bixsy the king 17.01.2013. 15:04

Preporuka za seriju Lilyhammer !:goood:
Jučer navečer pogledao dvije epizode,danas ujutro jednu...riječ je mafijašu koji prilagođava svoj način života s norveškom populacijom. Zanimljiva radnja,ima dosta akcijsko-komičnih situacija,a glavni akter je Steve van Zandt...popularan po ulozi iz Sopranosa kao Silvio Dante !

Mad_Duke 18.01.2013. 09:31

Je je, meni je isto skroz fora serija :) Jedino tko bu čekal 2014. za novu sezonu :D

thesaint255 18.01.2013. 12:23

Nova epizoda Suitsa je danas izašla!

warlock25 19.01.2013. 11:04

jel valja taj suits?

Jel se moze usporedit s nekom slicnom serijom?

doky 19.01.2013. 13:09

Suits je super serija. Harvey je vrhunski lik, nešto slično ko Ari Gold iz Entouragea, iako je serija sama po sebi dobra možeš ju gledat i zbog samo jednog genijalnog lika.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45.