![]() |
super !
|
Citiraj:
Meni je uvijek 500/120. Nesto tebi debelo ne stima. Ak si u zgradi onda je jasno. Koliki ti ping prema a1 ili speed prema fast. net(netflix)? Sent from my H8266 using Tapatalk |
Citiraj:
http://i67.tinypic.com/15q54dk.jpg |
Citiraj:
|
Ovo je mob wifi 5ghz na udaljenosti nekih 4m kroz zid. Preko zice ide oko 500.Misam na bivsem Amisu pa to mozda igra vekiku ulogu. Imam vlastitu nit sa stupa u dvoristu. Uvijek je speed max. Evo sad je 18 sati i udarni termin
https://i.postimg.cc/YLMRG2Gs/Screen...208-175728.png Edit:Evo prek zice u 19 sati https://i.postimg.cc/N2GmmBmJ/DSC-0252.jpg Sent from my H8266 using Tapatalk |
Danas mi je nekako lakse
Novi sam korisnik HT-a,i nakon potpisa krajem 11 mj i do sada placenih 600.- kn racuna za Max2 net+tel i Magentu 1, stvarno sam razocaran uslugom i cijenom. Bio sam optimistican i sretan da napokon uvodim FTTH u kuci i na odgovor prodajnog predstavnika, da cu do Bozica imati vec sprovedenu optiku, stvarno sam se veselio Ali danas sam Magentu odjavio (ProdajniPredstavnik mi emailom javio da je iskljucena) Puno mi je lakse Od pocetka imam 4Mbps brzine i moram imati taj hibrid mini . kako bi mogli pokrenuti postupak za realizaciju uvodenja. Dokle jos ? Onih jos 2 godine sto je jedan forumas napisao? Stvarno su firma! |
Jedno brzinsko.. ima li negdje popis ulica i zgrada koje imaju optiku uvedenu? Za Rijeku recimo? Razmisljam mozda ponuditi nekome tko ima optiku da uzmemo 500 mbit pa podijelimo troskove, a ja si slozim kakav dobar P2P link ako vidim zgradu s optikom...
|
Imaš na ht stranici onu provjeru dostupnosti po adresi, ali vrati da nije dostupno i kada postoji optika do zgrade ali nema vetikale do stanova, pa onda pogledaš http request kada stisneš provjeru i ako vrati kod polja "ULTRA" za varijablu capacity "ne", onda nema vertikale.
|
@ .Delboy hvala!!! doduše gledao sam za svoju adresu pa "ultra" i "capacity" uopce ne postoje, ali neke adrese u susjedstvu imaju ultra i capacity "ne", znaci moglo bi uskoro. Hvala!
|
Treba netko od stanara u toj zgradi zatražiti optiku, pa onda ide miniprojekt i bušenje po zgradi
|
HT, zadužen za održavanje infrastrukture a evo kak odgovaraju:
"Poštovani, nažalost trenutno ne postoji procedura s kojom biste mogli sami pokrenuti uvođenje optičke instalacije. Ljubazno Vas molimo za strpljenje dok se infrastruktura na Vašem području unaprijedi." Kvart s kućama ;) Prije će BiH i Srbiju s optikom opremit nego doć do mene :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
A provjereno znam da čovjek 500m dalje (drugi kuća kvart, optika 0 bodova) ide pitat u t-centar može optika? Ne gospon. Nazove rođu u tcom/erikson. Vrati se u t-centar. Aha optika, mooože da da. Tri tjedna kasnije eto ti Eriksona došli mu provuć vlakno. Sve se može :fiju: :kafa: |
Pa to je još odavno jasno. Ništa se danas ne može bez rođa u hrvatskoj, čak i spremačice u najjadnijoj školici se zapošljavaju preko rođe.
|
Citiraj:
|
Ptičica mi šapnula da tekom po Stupniku vrši ispitivanje zainteresiranosti za optiku, a na hakomovim stranicama nema ništa u planu.
|
Pitanje, t-com znači ima pasivnu optiku ako sam dobro pročitao negdje ?
|
Da, GPON
|
T-Com podržava obje implementacije optike, pasivnu i aktivnu. Kod mene je primjerice aktivna.
|
di se predbilježavamo za optiku ili kako to ide? oće nas zvat jesmo zainteresirani
|
Citiraj:
i koja ti je brzina? Ako nije tajna grada i kvart |
Citiraj:
|
Novija izgradnja je optička nit do svakog korisnika, a ona starija izgradnja je GPON tako da je splitter u zgradi.
Tko je na novoj gdje svako svoju nit ima, ako nema terastream je opet na gpon-u, samo je splitter negdje u centrali/ormariću na cesti. |
Citiraj:
|
Ovo je sluzbeni odgovor od t-coma koji sam dobio. Znaci koriste GPON optiku, nemaju AON. Znaci ex. amis je jedini imao AON optiku.
Poštovani, javljamo Vam se glede upita kojeg ste nam uputili putem Chat-a a koji se odnosi na vrstu optike koju koristimo. Vrsta je GPON. Za dodatne upite i informacije stojimo Vam na raspolaganju. S poštovanjem |
ekipa da priupitam posto uskoro istice ugovor :)
max3m (100/20) + sportski plus + hbo premium za kolko bi to danas islo? moze na PM ponuda ako ima prodajni predstavnik tu na forumu :) |
Kod mene Max3 + sportski plus + turbo 200/100 = 254 kn na 2 godine.
Nisu mi to dali sve dok nisam podnio zahtjev za isključenje svih t-koma usluga, i to nakon 5-6 dana cjenkanja i natezanja. |
Citiraj:
procitao sam vec na nekoliko strana da nema niceg do tog otkazivanja svega, jebes ti takav nacin pregovaranja kod nas... :nono: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |