![]() |
Da, ima wipe opciju. Korisno u slučaju da si izgubio telefon i važniji su ti podaci u telefonu, nego sam telefon.
|
Citiraj:
|
Moze, posalje zahtjev obrisi i cim se spoji na net primit ce i izvrsiti naredbu.
A i dalje ovo stoji sto kazes da ga nece moc aktivirati nakon restore ako ne zna pass. |
Uglavnom, dobro je imat taj find my iphone.
ja sam ga izbjegavao jer nikad nemam location services ukljucen, netreba mi i trosi bateriju. a ovako cak preko iClouda mozes i aktivirat location services, dobra stvarčica^^ |
Ovo za brisanje podataka je super stvar,ali imho,ovo za blokadu s apple id-om je namijenjeno samo za cistu satisfakciju sto lopov ne moze koristiti iphone. ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam, da imam to stalno uključeno mislim da bi mi baterija puno brže curila, jer bi se gps palio i kada ga ne bih zapravo trebao :> |
Citiraj:
A neman pojma, ja san definira app (npr Viber, Messenger i ta sranja nemaju uvid u lokaciju) tako da mogu koristit RunKeeper i sl :) |
e al opet runkeeper koristiš jednom dnevno valjda, pa radi toga imat GPS cijeli dan uključen... :D
|
Citiraj:
Ili prije kad bi gasili data, od kad iman iPhone 4, nisan jebeni data ugasio. Nema mi smisla, ma kako bio blizu toggle (SBS, ili sad na iOS7)... edit Fuckin' moraju prominit alarm obrnuto snooze i stop, lakse ga je ugasit nego snooze udarit :fuming::fuming::fuming: |
ja gasim i cellular data i GPS osim ako netreba :D
to jest kad sam na wifiju je cellular data ugašen, a kad sam negdje gdje nema wifi, upalim cellular data :D |
To radi kum,pa kad se ugasi WIFI valjda radi ustede baterije,ne prima whatsapp poruke pa ga moram nazvat. Sta vam smeta taj Cellular,ionako ne radi kad ste na wifiiju.
|
Ne gasim nista osim bluetootha. Ne shvacam poantu, sta ce vam onda uopce smartphone?:D
|
pa šta će mi i gps ukljucen ako ga ne koristim :D
|
Pa ne radi on cijelo vrijeme... Samo kad upališ aplikaciju koja koristi gps... Ne troši ništa, ili troši beznačajno malo. Pa ne otvaraš weather app svakih par minuta.
Sva sreća pa je iOS jako striktan s time što aplikacije mogu raditi u backgroundu... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Novije generacije (djece) neće znati ni prilčati kad se sretnu ulicom. Eventualno, poslao sam ti por na Viber/Whapp ili što već tada bude aktivno :nono: |
Citiraj:
Fuckin kupi telefon od 5k kn a nema unlimited tarifu. Paralela bi bila Ferrari s 50 kn goriva u rezarvaru, big :nono: |
Citiraj:
Ajde šta si se odma navio, sve ima svoje prednosti i mane samo bi logičnije bilo "napast" nekoga tko se ne javlja na poziv ili ne odgovara na poruku a uredno odgovara na viber nego obratno. That was my point. Sad se možemo sjetiti i naslova teme :D |
Citiraj:
Ma samo smo razglabali o "potrosnji" |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ta animacija me ubija, ta sporost..jebem im sve :fuming: |
Jbg, i mene je ubijala. Zato sam napravio jailbreak i instalirao tweak NoSlowAnimations. I onda leeetiiii :D
|
uvijek sam gledao nekako s negativne strane na taj jailbreak.. onda sam skuzio da i dalje imam sve aplikacije koje sam platio, nemoram skidat crackane aplikacije.. ali ti tweakovi su jednostavno predobri da se mob ne bi jailbrejko.
|
a meni se neda jebavat s tim, i onda kad dođe neki apdejt od applea, morač čekat itd.
uglavnom, čini mi se da su ubrzali te animacije u 7.1, a to je jedino šta mi i treba :D |
Citiraj:
|
iP6 će ipak imati safirni premaz na ekranu, ali u prodaju će tek u 09/2014
http://www.forbes.com/sites/markrogo...rtner=yahootix |
|
Citiraj:
|
A gle, mi 'rvati smo nesposobni da i takav scam napravimo :D Kod nas samo prolaze fore da što jeftinije kupiš, pa što skuplje preprodaš.
Ovim kinezima skidam kapu na tome što praktički rade refurbish u tim uvjetima i bez neke tehničke pozadine. Kad kupac uđe u takav dućan, ne znam kako može biti 100% siguran da će dobiti pravu stvar. http://0.media.collegehumor.cvcdn.co...you-lemons.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |