![]() |
|
svakako je bolji nego onaj novi, ali može i bolje.
hmmh... šta je ovo slavonci ?! :D poštenih biciklova ništa, a kad naletiš onda je cijena paprena. Ne samo oko Osijeka, nego u obližnjim županijama. probaj naći nešto bez obzira, neki su ljudi voljni naći načina i poslati/ iskombinirati prijevoz. Jedino je njesra zbog mačka u vreći, lai i to se da riješiti :) :beer: |
Molim vas prijedloge kako dovesti bic od ZG-a do Osijeka najsigurnije i najpovoljnije ? Hvala.
|
dovesti? otici u zg, sjesti na vlak i doplatiti 30kn za bicikl u vlaku.
dostaviti? naruciti zoom expres ili overseas expres ili bilo koji drugi kurir expres, provjeri koji je najpovoljniji. |
Citiraj:
|
da da ;)
|
Ima li netko iz Osijeka, tj. Iz okolice Bizovca da bi mogao pogledat jedan bajk. Netko sa iskustvom i znanjem :(
|
irvine sine jes to ti? :D
(prvi video klip) |
Danas se kod tunela skupili me, myself & Nebelwerfer :D te nakon kraćeg predaha u Lugarnici odradismo 9-ku. Staza osim par svježih vododerina u jako dobrom stanju.
Over & out. |
wauuuu, uspavankaaaa :chears:
@logyi :beer: EDIT: sjutra (nedelja) u 8,30h kod tunela smo Elvis i ja pa bujrum 'ko mere! |
Jel može malo ranije, hebo vas pjetao!!!?
|
...ustani Bane :D
Danas se opet vozikalo po Samoborskom gorju, i to preko najviseg vrha - Japetica (879m), kruznom turom okolo-naokolo, se razme ;), i to ovim putom: Samobor-Slani Dol-Sv. Bernard-Japetic-Velika Vrata-slap Sopotnjak-Vel. Rude-Dreznik-centar Samobora Iako je ovo bila osjetno laksa tura od proslotjedne, uspona naravno nije nedostajalo, guranja takodjer, i na koncu se sve skupa fino razvuklo na cijeli dan, a to se i trazi :D Ispreznojavali se danas: Sanda, Skuli, Vlado, Marko (elvis again), Davor (broj 1) i ja. Fotke: https://picasaweb.google.com/0Slavek...icOkoloNaokolo Track: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yxbygqiiblyzicsf |
Može kratki komenatar na navedeni bajk :
http://www.bergamont.de/en/bikes/archive/2013/revox-43/ Za vozača malo većih dimenzija (196 - 115) jel čemu ? Kvaliteta ? Hvala. |
Jebem ti ovo vrijeme, pa oce ta kisa prestat padat?
|
Po kisi se nemoze voziti? :p
|
upravo se vratih sa sljemena, malo je reć da je bilo jebeno :D
krenemo se spuštat s vrha i u roku 5min zacrnilo se sa svih strana. Zatim kreće zabava :fiju: tuča veličine golf loptice + kisa koja je stvorila potok na stazi u roku 5min Kaj je najbolje, spustimo se do medvedgrada i ni kapi kise :wtf2: |
Citiraj:
Bacam novcic za sutra ujutro, dal cu na 9tku ili 57icu. Jel jos netko za voznju? |
ja nisam pretjerano optimistican. i kod mene je isto vrijeme banana. ali ajde, uglavnom nije zima, pa nije strasno ni da pada...
|
Da li je netko za ranojutarnje sljeme sutra, start pola 9?
Jučer u 9 bili Elvis, Irvin i ja, bilo je ok što se tiče vrućine. |
Sutra ce ti biti opci potop prema svim prognozama.
Jel ima netko link za snimku ili highlightse od DH utrke na Mont-Sainte-Anne od ovog vikenda? Nisam uspio naci |
Citiraj:
:D:zdero::chears: EDIT: tek sada vidim da nekaj šteka, doduše na poslu sam pa možda... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Renesis da je pao s bajka, to su mitovi i bajke, on je na bajku jedno s njim, nema tu padanja.
Impossibruuuuuuuuuu. http://m.memegen.com/fi25vv.jpg |
Može li mi netko preporučiti gdje bi mogao kupiti biciklističku kacigu (ako sam dobro skužio to je XC model što tražim ? Sve ono što sam gledao su ove markirane, ali mi je to cjenovno malo previše za moje potrebe :)
EDIT: upućen na Kendl sport :) Hvala. |
pogledaj u rog jomi model kali chakra, za te novce (oko 350kn) odlicna.
|
Citiraj:
|
Čim se počinje razmišjati o biciklističkoj kacigi i štitnicima osoba je podsvjesno nesigurna na bajku misleći da će stvarno pasti.
Ne kupujem ništa od navedenog jer sam odlučio da neću padati ni pod koju cijenu. :Prozor može pasti, ali ja ne. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |
|