![]() |
Ja nemam prošireni paket. Možda kolega dani9 zna.
|
Kad smo već kod TV-a, da li je vama u zadnjih desetak dana promijenjen izgled EPG-a... odnosno da li su vam sad vidljive samo dvije naredne emisije bez mogućnosti listanja prema naprijed?
|
Vidim da su i maknuli dio discovery kanala, meni omiljeni science. Baš lijepo od njih.
Razveselilo me kad sam vidio showcase u prosirenom paketu, a kad ono stanga :-) |
Imam pitanje oko njihovog paketa sa internetom od 35 do 50 mbit-a. Koliko bi se krecala brzina putem wifi mreze sa usb stickom 150mbs?
|
Citiraj:
466 Mhz 256 QAM 6900 kS/s Eurosport1 HD 826 Mhz 256 QAM 6900 kS/s |
Citiraj:
Eto kolege Cilim i Bertone sad možete bez straha potražiti te kanale. Ovo vijedi i za ubuduće, ako B-net uvede neki novi kanal da ne morate slagati sve kanale. |
Citiraj:
Citiraj:
|
bertone moze, ja ne, nemam prosireni paket ali imam Start HD paket pa ionako gledam te HD programe.
Pitao sam upravo za one koji ih nemaju jos podesene a da nemoraju pokretati komplatno pretrazivanje svih programa vec da to naprave pojedinacno za odredjeni program preko frekvencije. |
@Cilim:Znam da ti nemaš prošireni paket, ali sam sve opisao i za ubuduće ako dođe koji novi kanal. Ja sam to tako stalno radio i sve je radilo bez greške. Samo onda je B-net i dodavao nove kanale, a danas se ja ne mogu sjetiti kad je došao neki novi ''pametni'' kanal.
@bertone: zašto bi morao prebacivati pretraživanje na Hr? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na taj nacin ne pretrazujes sve moguce frekvencije vec samo listu onih koji se nalaze na tom network id-u, tj tu se nalazi popis svih frekvencija koje Bnet korisit (valjda sam se dobro izrazio :-) ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo je brže skeniranje svih kanala ako se radi sve iz početka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav svima.
Molim vas za mali savjet(totalni laik i početnik pa nemojte zamjeriti). Imam bnet router tc7200 i digitalni prijemnik kaon VM1200. Sve radi uredno, no zabrinjava me što se jako griju. Da li znate možda je li to normalno, stoje jedan na drugom i oba su sa donje strane jako vruća. Trebam li imati nešto za hlađenje ili je to normalna pojava? Unaprijed zahvaljujem na pomoći.:kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li jos neko problema s brzinom na Bnetu zadnjih dana? Naime speedtest bilogdje van hr pokazuje dosta nestabilne rezultate.
|
Citiraj:
|
Nije mi vrag dao mira pa ću se sad narednih par dana zabavljati s preslagivanjem kanala :fuming:
Uglavnom, Tv je LG 32LD350 u kojem je Conaxov modul u kojeg je pak upiknuta B.net kartica, paketi su osnovni + prošireni. Ako je zemlja Hrvatska, TV mi nađe 4 digitalna i 30 i nešto analognih programa ako je zemlja Švedska ili Norveška, Tv nađe 236 DTV programa, 90 i nešto radio programa i 30 i nešto analognih. Od vidljivih HD programa imam: Nova TV HD Doma TV HD FC World HD Cubestar Premiere 1 HD Cubestar Premiere 2 HD ... svi ostali HD programi su i dalje negledljivi, odnosno zaključani Područje je N.Zagreb - Trnsko Sat vremena sam mijenjao postavke na TV-u, skenirao ručno i automatski i rezultat je uvijek isti... Možda je do TV-a, a možda su samo u šumi :D ... uglavnom, Tv mi je ionako sporedna stvar u životu pa neka bude kako je... meni dosta do kraja ove godine :) |
Jeli barem podešen sat na TV-u i EPG-u?
|
Kad si ionako sve pokvario, probaj pretraziti pojedinacno jos i po frekvenciji tih HD programa, probaj.
|
Molio bih malu pomoć oko prelaska B.net. Samo internet i telefon.
Sada sam korisnik Amisa i pod ugovorom sam još 5 mjeseci. Ako netko zna, dali prodajni predstavnik B.neta to može srediti bez plaćanja penala pošto su sad ista firma? I još me zanima dali moram paziti kakav će mi router dati, uzeo bih 80/15 brzinu |
Citiraj:
Citiraj:
Usput, da li je i vama EPG sad u samo dvije kolene bez mogućnosti pregledavanja unaprijed... znači zadnjih desetak dana mi je vidljiva samo trenutna i naredna emislija. EDIT: Mogu jedino preseliti cam modul u drugi TV kaj mi je u kuhinji pa da vidim da li je do TV-a (i usput i tamo shebati sve programe :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znaci opet se vracamo na prethodne postove, neke HD programe po B.net-u kao nebi trebali moci gledati, a gledaju se, a one HD programe koje bi po B.net-u trebali moci gledati nemozes gledati.
|
Citiraj:
Onda sam ipak išao hebati po TV-u i postavio pod zemlju pretrage Hr i dobio samo 4 DTV kanala ... i onda dalje automatika kako sam već napisao no i dalje su zaključani Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A meni je bilo dobro jer sam koristio promociju pola cijene na Amisu, prebacili me bez penala i onda sam dobio novu promociju tri mjeseca za kunu na bnetu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|