![]() |
local machine,software,activision
|
ko od vas tu igra na kresini kuji i kak vam nick tamo?:):)
|
ja igram svako toliko..nick Cecil
|
Ja sam igrao na Gamezone HC TDM dok je radio.
Nick: "Annoyance" i nekad "WEAPONX" |
Citiraj:
|
netreba mi ni jedan heee
|
šta je sa GameZoneom, ne radi ima več par dana?
nije valjda da su ga ugasili, uvijek je bio full 24/7 :stoopid: EDIT: ako ima ko voljan nek mi pošalje na pp koji dobar hardcore server di ima dosta ljudi i po mogućnosti da nema cheatera :D |
Citiraj:
Ispričavam se zbog duplog posta i molim brisanje. |
Citiraj:
Servere traži na : www.game-monitor.com |
Citiraj:
|
Citiraj:
inače, gamezone je bija server za 32 ljudi mislim, i brzo se ginilo jer je bija hardcore mod stalno i ako je bilo cheatera nisu baš uspijevali šta bitno napravit. |
Citiraj:
Ja igram u zadnje vrime samo GunGame na EuroAreni, a tamo cheatere dobro srede sa PBom i GGCom ;) Proabaj prejeben je mod. |
Citiraj:
|
daj pa igra li iko ovdje CB??
|
Imam jedno malo pitanjce..
Stavio neki config file i sad kad igram npr kad stisnem,vidim igrace i sve samo nevidim rankove kraj imena npr 53,55,23 itd....dal se to da promjenit u configu?i ak neko zna koja je naredba tamo? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja znam da su na OBS-u napravili cirkus prošle nedjelje. Promijenili su ime servera, konzola je počela izbacivat uvrede na razini nacinonalnosti (možete pretpostavit čije je to maslo bilo), i svi igrači koji su u tom trenu bili na serveru su dobili ban. Sva sreća taj dio smo uspjeli rješiti. Uglavnom svi krekani serveri su laka meta! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Spasite me, jel ima igra lean left i lean right kao mw1 ? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
MW1 ima lean, MW2 NEMA lean :( |
Citiraj:
Uglavnom i da nam je poznat, nemožemo se zaštitit, jer je dovoljno "dotičnom finom gospodinu" (čitaj-kretenu koji nema pametnijeg posla) samo da zna ip adresu servera, čak nemora niti uć u igru. Prek toga dobije cijeli .cfg od servera, i čita "nas" ko otvorenu knjigu, može napravit šta hoće. Ovi iz diabolika su nam rekli da nema tragova jer je navodno upao preko neke skripte(koju koristi naš server) , pa smo kontaktirali čovjeka koji je napravio tu skriptu(on ju je osobno pisao), i reko je da garantira da je skripta sigurna, te da nema šanse da je upao preko nje. Tak da za sada, a vjerujem i za neko dalje buduće vrijeme, možemo samo čekati novi napad.:fuming: |
Citiraj:
Uglavnom, hvala :chears: |
Citiraj:
Mislim ža mi je servera, ali malo prcat likova :D |
Citiraj:
|
Sta je tolki problem ne kuzim. Samo u cfgu promjenis rcon i to je to. Cemu tolka drama, server se podesi za 10 min u najsitnije detalje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ako znaš napravit onda nije nikakav problem. Zašto bi unbano svakog igrača posebno? Makni cijelu listu i nitko neće biti banan... Ako imaš username i pw od CP-a sve možeš riješiti sam bez ikakvog kontaktiranja providera.
|
Pa ak su piratski samo u opasnosti, zašto ne prebacite na original?
Ionak svi koji barem malo drže do MP igranja imaju original key, a oni koji još nemaju (što je smiješno ne imati org key za igru koju misliš igrat prek neta) ko ih hebe :P A i bolje imat org server, banas nekog i ako želi nazad na server mora kupit key, ovako ga samo zamijeni i nikada nećeš moći u potpunosti nekoga banat |
Citiraj:
Citiraj:
A ovak nam barem nije dosadno, svaki dan banamo nekog:D:D |
pricas nebuloze. druga stvar je sto si kod losih providera koji ti nedaju full pristup vec ih za svaku sitnicu moras moljakat.
napravis si backup server.cfg-a i banlist.dat i svaki put kad ti sjebu nes ti samo c/p na ftp i restart servera. traje cca 37sec... |
Citiraj:
|
Nisu samo crackani serveri izloženi skidanju configa, nego cijela plejada igara baziranih na Quake 3 engineu.
Ali i za to ima lijeka. Config je poprilično bespkoristan, važna je samo jedna linija :) Javite se frikovima u Lubo servers Dosta su otvoreni za razgovor i ne kenjaju, barem meni |
Jel moramo biti njihovi korsinici da ih pitamo za pomoć?
|
Citiraj:
Pošalji im mail, čisto su ok ljudi i zajebanti su. Glavni lik je i napravio protectora za cd keyeve za cod, onda vjerujem da su spremni pomoći svima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19. |