![]() |
Ima li način na Trading view da mi prikaže volume nekog coina sa svih mjenjačnica, ne samo jedne? Ili neka druga stranica.
|
Citiraj:
|
https://data.bitcoinity.org/markets/books/USD ovaj ti je jako dobar chart za porebnu promjenu cijene
|
Zahvaljujem, pregledam!
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk |
|
Rockefeller bude u lovi :)
|
Citiraj:
|
7.175$ i sve se srušilo na 6800$
Koja igra živaca :\ neverujem da ce ovaj stari kupovat po ovoj cijeni!! Čeka ce on da dobro padne! |
Citiraj:
|
Ovo je ludnica. Ovo sad izgleda kao Chaos. Bili smo malo u rangeu i onda se netko sjetio ajd mogli bi gore, cim smo malo izasli kao bum tres netko je brzo prodao svoje bogatstvo i sad idemo dolje, ali bitno je sad vidjet oce li narod panicarit pa opet rasprodavat... Mozda i hoce, ipak ljudi trebaju pare.
|
Citiraj:
|
Zencash
Ja imam puno toga u ovome jer između ostaloga držim Zencash (secure) node. Ali sve u svemu stvar raste dosta zadnje dane. Sad, je li zbog kupovanja coina zbog izrade novih sercure nodova, je li zbog njihovog marketinga, je li zbog toga sto ce i oni preuzeti nove feature iz ZCash brancha ili zbilja investitori sve vise vjeruju njemu - tko zna? U svakom slučaju raste. |
Baš ga šamaraju veliki i igraju sa živcima, u 15 minuta s 7150$ na ispod 6800$.
Nisam u BTC nego u XRP, i imao stop loss postavljen, došlo na 0,0005$ od mojeg stop loss i otišlo gore nekoliko posto. :D Kakva su razmišljanja za dalje? Jučer sam baš razmišljao kako će nas pokušati navući. a) pumpati cijenu gore, da li do 7500$ ili čak preko 8000$ nešto jer mislim da bi tada krenule kupovine, ljudi bi mislili da je oporavak. b) zakucati u zemlju sve nazad do 6000$ ili <6000$, zato sam i stavio jučer stop loss na vrijednost XRP koja je bila na cca 6600$ BTC. Baš kada sam pomislio da će biti verzija A, oni okrenuli ploču naopačke i zaronili. Nije mi jasno zašto tabore na 6600-7200$, volumeni su nikakvi, nitko posebno ne zarađuje na tome. Baš se vidi da samo botovi rade trgovine, nema ljudi više, svi čekaju okret na bilo koju stranu. Sada je 6750$ i ne miče se nigdje. Još se uvijek nadam da će nas provozati malo do 7500$ ili više prije nego zaronimo na 5000$. |
Citiraj:
Znači, moraš kupit 42 Zencash, fiksna IP, računalo sa minimum 4 gb rama. Iskonfiguriraš i voziš. Koliki je nagrada? Dali može no-ip.com shema? Može li poddomena i dali bi uzeli na nekom web hostingu? Thanks. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Upravo sam skuzija da se ide na dizanje nagrade sa 3.5% -> 10% + uvodjenje super nodova. Ili se ide na gradjenje platforme ili Ponzi shema :) Treba popratiti video. Inace nemam pojma za price oko domena, hostinga i sl. Ja sam kupio com.hr domenu i zakupio VPS, totalna sam njubara oko tih stvari iako radim u ITu. |
Izgleda da je Mt Gox opet dumpao, ovaj put 10 000 BTC
|
Hvala mu
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ma nek odmah dumpaju sve, čim se prije toga riješimo tim bolje :roller:
|
Citiraj:
Ja sam negdje pročitao da je gotovo, tj da su prodali sve, ali očigledno su tek počeli: https://blockchain.info/address/16rC...set=0&filter=6 |
https://www.cryptoground.com/mtgox-cold-wallet-monitor/ ako funkcionira
|
TO THE MOOON! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam prerano ušao 29.3., ali dobro sam izašao sada u plusu i repozicionirao 20% na ICX. Oni najavljuju svašta nešto za 30.4. i taman je bio pao s današnjih high 3670 na moj ulaz od 3200+, pa mislim da će biti ponovno uzlet tu.
Ostatak čekam novi DIP na XRP i BTC, ulaz ispod 6700, ciljam kao buljaka ili niže. P.S. Kakav FOMO prati TRX, plan mi je također to iskoristiti sredinom 5. mjeseca. Najavljuju 31. 5. mainnet launch i coin burn, a zadnji puta kada je bio testnet launch napumpali su ga 30+%. Niti jedan komentar. :) Bacite koje mišljenje, možda pričam gluposti. Inače, zahvaljujem nepoznatom kolegi ovdje na forumu koji mi je skrenuo pozornost na ICX. Koji još Azijski novčići su perspektivni? Inače, ptičice kažu da 18. 4. BTC treba biti ispod 6950$. Prvi puta pratim taj info, pa me baš zanima da li će se i ostvariti, i ukoliko hoće, na koji način. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Wanchain pratim od pocetka. Htio sam u ico ali nisam upao.
Kupio na 3,1, sad je 5,6 usd. Jedna od boljih opcija trenutno. Imo, vrijedit ce oko 100usd kroz godinu dvije. ali, do your own research Ocekujem korekciju u narednih par dana, i to ce biti dobra prilika za ulaz ako se netko premislja. |
Citiraj:
Do sada su sve to bile mini-korekcije i pripreme za daljnji rast. Problem je što većina čeka jaču korekciju koja se ne dešava i onda uskaču čim se malo spusti cijena.. Pad od 10% pa skok, pad od 10% pa skok.. 8000 - tu bi moglo bit konkretnija korekcija jer je to skok od 100% od kad je na mjenjačnicama. Pošto je riječ o WAN-u možda prođe i to bez veće korekcije. Sve ovisi o kompletnom tržištu kako će se ponašat ovaj vikend i u narednih tjedan dana. |
Citiraj:
Citiraj:
Ne zaboravite da za 5 dana XRP preuzima No1:D:D |
|
Jel ovaj rast legit, ili je samo pump prije dumpa?
|
Citiraj:
Ali kada bi to znali zasigurno, bili bi bogati od danas :) |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |