![]() |
Citiraj:
|
Nije tema, ali spomenuo je i andru pa eto onda i Z1 Compact bi mogao uzet.
|
Lumia 1020 ima 4.5"...
|
I točno je to rodriguez napisao :)
|
On je napisao da L820 ima 4,5"
Lumia 920/925/1020 imaju 4,5", L820 ima 4,3" |
Ne znam točno koliko ima 820 i nisam je uzeo za usporedbu, uzeo sam dijagonalu koju je napisao + fenomenalan fotić sa 1020 i dobije što želi.
|
Citiraj:
znaci OTA od sredine sljedeceg mj. za vecinu modela... 952, 1020 i 1520 tjedan ranije... |
Citiraj:
Presiroka je,al ok spada u ovo sto sam napisao. |
L1020 super leži u ruci. Probaj Galaxy Zoom - erogonomski dizajniran ne.
Ajde, Galaxy Zoom K je OK za držati u ruci, ali prvi Zoom - koma. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=6210 Fat ass mofo! |
Citiraj:
Veci je od svih ostalih za svoju velicinu ekrana +ima grbu ko deva ali zato ima najbolji fotic koji se moze nac na mobitelu + pravi flash. Nesto mora patit, ovisi kome kaj treba. |
Pojavio se novi model i proizvođač u WP svijetu - Wistron Tiger sa Snapdragonom 800 i 6,45" ekranom
http://wmpoweruser.com/winstron-show...windows-phone/ |
Citiraj:
Imao sam barem 4 para in-ear slusalica, od plastike...zanima me razlika. |
oštri rub je na slusalicama, reze uho
|
Jel tko primjetio Swipanje u Music Hub-u?
Swip lijevo/desno za odabir izvođača/albuma/etc, ali swipe gore/dolje za prijašnju/slijedeću pjesmu. Meni se sviđa jako. :goood: |
Citiraj:
|
Pitanje je da li su original. "Svi" kažu da su super slušalice, ali ima i kopija i navodno ove ispod 25$ su kopije...
Našto je svit doša - da Kinezi kopiraju sami sebe :D :D |
Citiraj:
sve ovisi kakvog ti je oblika uho... no za te pare...meni vrijedno rizika. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Link kojeg je Ivo dao je legit sigurno kad su ljudi naručivali Xiaomi Powerbank i bio je original, tako da oni nemaju fake robu... Te slušalice su odličan deal, dobar zvuk, dobra cijena, samo ta ergonomija ih muči, a ništa drugi mjesec naručujem... |
jel se pojavljuje kakav datum za puštanje službene verzije 8.1?
|
Citiraj:
http://i2.wp.com/www.nokiapoweruser....Lumia-Cyan.jpg |
kaj su opet produžili mjesec dana?
|
Ništa nisu produžili jer nikada nisu službeno niti precizno rekli kada će doći Cyan, samo su rekli da stiže "na ljeto", a ljeto počinje 21. lipnja, i završava 22. rujna.
|
Radi li vama Search on server opcija za gmail?
Poklikano mi je da synca svo troje (email, calendar, contacts), isprobao sam i sa postavljanjem Exchange accounta - bez uspjeha (sve se ok synca, samo mi ne da tu opciju). |
Meni radi najnormalnije (ativ s wp8.1dp)
|
Joe Belfiore je neke novosti dao preko Twittera:
-Microsoft used apps instead of hubs for music, video and other because it can be updated individually since it is built on 3rd party platform. It makes the platform better as apps improve over time. He thanked the previewers for helping them in tuning the app. -On why social network integration is removed – It previously supported only smaller number of social networks, but now any network can be added. -More updates for Facebook and Skype apps are coming. -Lockscreen apps are still coming. It will be in beta for couple of weeks for 1GB devices. Joe and few others are already running on their devices and now working to polish the feature to release it via dev preview. Not on 512mb devices as they want to make lock fast/stay in memory. -Why many apps are not universal? WP8.1 is just in preview. Developers are targeting the large installed based, that is WP8. -WP8.1 SW is finished and they are testing update code fixing the bugs. |
Stigao je novi update za Windows Phone 8.1
Citiraj:
|
Pitanje za one upućenije u vezi 8.1
1. Kod odgovaranja na mail, je li moguće i kako ubaciti attachment koji nije fotka. Primjerice neki od Office dokumenata? Vjerujem da se čeka da izađe službeni 8.1 jer pošto file manager sad postoji, nema razloga da se ne može nešto drugo ubaciti u mail. 2. Kako i gdje podesiti "Home" lokaciju za Here Drive? Pošto Cortana prepoznaje "Drive home naredbu" i pri tome me vodi na lokaciju "Zagreb, Zagreb", vjerojatno negdje mora postojati dio gdje se ista i određuje. |
Citiraj:
Također, može se iz OneDrivea shareati nešto - što rezultira ustvari linkom na OneDrive - ne znam je li ti to dovoljno ili baš trebaš dokument (tehnički je svejedno je li na cloudu Google Drivea ili OneDrivea :) ). Sad je jedino problem što to ide u *novi* mail, a ne baš kao odgovor na neki drugi... |
Da, mora biti dostupno pod reply ili reply all. Blesavo malo, ali vjerujem da to već imaju u vidu za srediti.
|
Isto kao što se možeš bogu pomoliti da proradi copy/pastanje u gmailu.
Ne radi ni u aplikaciji ni kad otvoriš gmail u browseru. Vrhunski sustav. :roller: |
Citiraj:
|
Radi i u aplikaciji i u browseru.
|
Ne radi selektiranje teksta ni u gmailu ni u browser verziji gmaila.
Držim prst ko mutav i ništa se ne događa. |
Samo jednom "klikni" na tekst. Nemoj držati dugo.
|
Ako ne radi na jedan način, probaj na drugi.
A taj drugi je - tapni lagano na riječ. |
Aha, radi. :D
A koliko sam živaca izgubio :hitthewal: |
Haha i ja kad sam prešao. Znam da su rekli da ima to a ja nikako da skužim kako se to copy/paste-a
|
Citiraj:
I onda sam počeja lupati po ekranu i odjednom se pojavilo označavanje teksta. :D |
Recenzija Samsung Ativ SE
http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_se-review-1091.php |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |