![]() |
Ide to tako! :D To je zavaravanje švaba! :D Taktički su izgubili sad protiv newcastlea i liverpoola. :D
|
Malo statistike (brijem da je ovo s twittera):
1597 - Luka Modric has made more passes in the opposition half than any other player in the Premier League. Influential. 51 - Man Utd have had 51 shots fewer than Liverpool in the Premier League this season, but have scored 41 more goals. Productive. 0 - Michael Essien's own goal means Newcastle United are now the only PL team yet to score in their own goal this season. Gift. |
Fino ga je Falcao zavukao, madrizani vode, a tekma je zanimljiva. :)
|
Falcao je kiler :)
|
Pa pa "mala barca". :D :D
|
falcao zvijer :D
|
Kaj sad?
Kad ćelzi malograđanski klub stigne do finala biločega sa 11 engleza u momčadi a ne 2.Javi se:) |
Citiraj:
|
Evo javljam se. :) Dva? :) Nauči brojati. ;)
Obojica. :D |
Citiraj:
|
Ajmo Bayern :D
|
Citiraj:
A u ostalim klubovima sve vrvi od domaćih igrača, aha |
Ja na wikipediji vidim 3 igrača,plus Sturridge koji ima 2 nastupa za englesku 2011 godine.
@juice Ovaj koncept Baska pokazuje da se daleko može stići sa domaćim dečkima,bez moralesa,andersona,chaga i takvih balvana...A i sami klub je ponos jedne nacije,vjeruj mi.Ne trebaju im ruski milijuni;=) To hoću reći. |
Citiraj:
Žao mi je što nisu izjednačili a imali su prilika. Malo je napad bio odsutan danas. Šteta. Al opet, za veće i stalne uspjehe su potrebna ulaganja. |
Citiraj:
Rezultat vrijedan divljenja, lako je stvoriti ekipu za osvajanje naslova naftnim milijunima. |
Citiraj:
|
I kaj su oni točno osvojili? :D
Ispali su u finalu europa lige (sorry ali liga za luzere) i negdje su na sredini tablice ak se ne varam? :) Sve 5, svaka čast ali ispada kao da su osvojili ligu pravaka, sve kupove i prvenstvno. :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kažeš da dost dugo pratiš Chelsea. Reci na kojim pozicijama u ligi i rezultate je Chelsea imao prije dolaska Romana A.? Jel vidiš koju sličnost?/retoričko pitanje/ |
Sve je to jasno da nisu imali toliko...ni blizu uspjeha. :) Lova čini čuda. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad idem spavat:D |
Citiraj:
|
To si mogao i odmah pitati. :D
@doink..da velikim slovima u povijesti nogometa će pisati da je bilbao ušao u finale europa lige. :D Je da zicer. :D Svaka im čast i kapa dolje ali... |
Citiraj:
|
Što se PL-a tiče, nakon dolaska Romana, Chelsea dijeli 7. mjesto po broju naslova, a prije dolaska Romana dijeli 13. mjesto s ekipom WBA i jednim naslovom (1954.-1955.).
|
Citiraj:
Odoh i ja spat, čuo sam što sam želio :D |
Misliš isto kao što je izgubila od barcelone? :D I to u obije tekme. :D Svašta se može dogoditi. ;)
I da finala lige prvaka su ipak napisana malo većim slovima. ;) |
Citiraj:
Obije se piše bez i ;) Naravno da se piše velikim slovima i pamti finale LP u kojem Čelzi izgubi :D :goodnite: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Falcao za Atletico Madrid, vrijedio je svaki euro, kakva igračina :)
|
Citiraj:
Vidim nostradamus u svakom malo barcinom fanu radi 0-24 kada treba raditi protiv klubova koje barca nije u stanju bez sudaca i plaćanja dobiti. :) Citiraj:
Negdje piše pravilo da mora biti određeni postotak Engleza u Engleskom klubu ili? :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Hamm jel ti imas nekih nerjesenih racuna s barcelonom? ono neki navijač barce ti zbario žensku ili tak nešt, ili čista mržnja? OK, 2009. barcelona je nezasluženo prošla CFC, a ove godine nije ni CFC pokazao baš puno pa je prošao, eto tim se izlječi komplesaštvo i dobro. ali tri puta u zadnjih nekoliko postova bezveze prozivanje barce, stvarno ne znam čemu? ajd da si navijač reala pa bi razumio komplekse, al chelsea je jedini koji ima OK score protiv barcelone u zadnje vrijeme. ON TOPIC - mislim da nisam nikad vidio igrača koji s tolikom samouvjerenošću prebacuje loptu na "slabiju" nogu kao Falcao. svaka čast. |
Ne mogu je smisliti kao ni instant barca navijače. :D I taj cijeli hype oko vanzemaljaca i savršenog nogometa. :D
Kad smo kod reala, imam ja doma negdje njihov šal. ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. za Barcu navijam već dobrih 14 godina, jesam li ja instant navijač? :stoopid: :D |
Citiraj:
evo ti si jednom postao navijač CFC, jel su ti onda starij navijači CFC trebali reći ti si instant navijač ti si krenuo sad navijat za "nas". kreno si navijat za njih iz jer su ti se vjerojatno svidjeli iz nekog razloga, nisi izvlacio ime kluba iz sesira..tako se i danas ljudima svidja igra barcelone, pa krenu navijati za nju. netko voli z. mamića pa krene navijat za dinamo...nismo se svi rodili kao simpatizeri nekog kluba. pogotovo mlađa ekipa koja trenutno odabire za koga će navijati pa izabire barcelonu jer budimo realni u zadnjih par godina igraju najbolje (bar broj trofeja to kaže, a i dosta ljudi se sviđa način na koji do trofeja dolaze) ako sutra blackburn rovers krene igrat na takav napadački način i lijepo za oko ja bi htio da osvoje EPL, ne kužim šta tu ima loše, pa koliko je ljudi navijalo za Bullse za vrijeme Jordana, Pippena, Rodmana, Kukoča i ekipe...a koliko sad..ljudi vide tko igra najbolje i žele da oni pobjede. |
Koja Barca? Koji Messi? Di su oni? :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |