![]() |
@Fish joj da znas s kim ce ta treba zavrsit :lol2:
|
s nekakvim geek znanstvenikom :stoopid:
|
ne :D
ako nisi primijetio nisu ti geekovi tako ruzni, ali ima jedan lik koji voli biti gol i u prirodi :D Uf ja zaboravio. Se smije ovdje spojlat? |
Citiraj:
Nego, stavim ja jučer snimati Eureku, ono iza ponoći, ali drugi program umjesto prvog :grrr: Imam nekoliko sati test slike ako nekom treba. |
pa imaš zato torenteke :p ... mislim .. meni se neda čekati sljedeču sredu jer mi je serija zanimljiva a i dobil sam vodene kozice pa sad doma ležim ( a tek mi je 21 godina :D ) .. pa si sad razmišljam dal da to skinem ili ne .. problem je jedino kaj sam več na pol paketa od 15 GB a tek je 5.7 :D ( galaktika je napravila svoje :p )
|
Eureku mozete gledati na netu bez skidanja http://www.veoh.com/
|
Da li je neko gledao Crusade, izgleda da ima veze sa Babylon 5, nisam gledao ni jedno pa me zanima da li se isplati skidati, ima jedna sezona a evo kaj veli imdb
A team of soldiers and scientists has five years to find a cure for a plague decimating Earth. uvodna scena obecava http://www.veoh.com/videos/v683455As...tured2&rank=2# |
danas na novoj u 00:30 star trek generations a nakon toga nekakav dokumentarac o trekkiima ... nažalost tu kod mene je slika .. hmm .. ovisna o vremenskim uvjetima .. ak puše vjetar s juga onda mogu normalno gledati .. ak puše sa sjevera onda nemrem gledati .. ak nema vetra onda .. tak tak.. nije baš pregledljivo :D
|
Citiraj:
btw 'ebo ih termin :rolleyes: |
Eo i ja čekam sad u pola jedan ST :)
Nisam dugo gledao...ovo će mi doći kao dobar podsjetnik... Inače kad sam vidio najavu za ST, u trenutku sam se čak ponadao da će krenuti s emitiranjem serije, ali ipak neće :( |
To s terminom bude uvijek boljka domaćih TV postaja. Glavno da sve žive meksičke gluposti, razno-razne naše i strane "humoristične" serije i masa emisija o životu ide u normalnom terminu. Sci-Fi materijal naguraju u kasne noćne/rane jutarnje sate, nema veze ko da i neko to prati. Ali je zato novi lak za nokte Mirne Maras glavna tema koje-kakvih moramo-imati-podnevnu-zanimaciju emisija.
|
Citiraj:
šteta što nema ds9 filma :( to mi je 2nd favorite star trek serijal :) |
Ja neki dan zaspao pol sata prije kraja Generationsa pa sam jučer i danas iz protesta pogledao sva 4 TNG filma.:D Al jel mi može netko objasnit na kojem principu im je ono računanje vremena. Datum stila 48563.3.
|
nema veze s vezom taj datum.
prije ili u ovim zadnjim nesjecam se su te broje oznacavale koja je sezona, koja epka, i jos tako neceg...:zdero2: |
ma to je stardate,,,,,,, nekakavo univerzalno oznacavanje vremena jer naravno nemoze se koristiti "zemaljski" nacin to prolazi samo za zemlju i nista drugo......
evo ga opis http://memory-alpha.org/en/wiki/Stardate |
čitao malo, u principu 1000 je približno jedna zemaljska godina. ovdje imaju kalkulatori datuma zavisno od serije: http://trekguide.com/Stardates.htm
|
***li ih termini, srecom pa imamo tv-out :D Al dobro, i tako filmove znam na pamet.
ja se u zadnje vrijeme drogiram ST-om... 10 epizoda dnevno, TNG je cijeli gotov, trenutno sam na 3. sezoni DS9 :D |
vidim ja da svaku nedelju u 0:00 na novoj star trek filmovi z mojim Datom .. a meni baš i ne hvata novu praf tuj med bregima pa mi malo malo slika beži :(
|
Ccc...a i meni je trebalo gotovo dvije godine da otkrijem thread bash po svojem ukusu i na PCE forumu :)
SF fanovi, trekkiji... Ah, svi smo mi - geekovi :goood: |
Citiraj:
|
Prošle su nedjelje poslije ST-a bili i Trekkies 2 :D (neznam koliko ti dokumnetarci imaju dijelova :stoopid:)
|
ma mene ljuti jedino kaj su sve te super serije tako kasno navečer na tv-u :( uopće ne misle na ljude koji rade?!?!?!?!
|
Citiraj:
|
@Ice-imaš onu foru,ne primate novu,nazovite ovaj broj!
pokušaj možda pomogne... ima neko info oće radit šta novo il još lade jaja :( |
pa trebal bi biti nekakav novi ST film snimljen .. a sad u kojoj je to fazi nebi znal
|
Je, i ja sam negdje chitao da je u planu josh jedan ST film.
Ali, iskreno se nadam da se neche obistiniti oni trachevi koje sam ja chuo. Naime, u tom novom filmu bi glavnu rijech trebao imati... Cpt. Kirk i njegova ekipa. Ali!!! Ali...Cpt. Kirk i ekipa u..."novom" ruhu. I to neshto kao: Matt Damon as James T. Kirk... Bojim se i pomisliti tko che glumiti Spocka ili...Bonesa. Yuck!!! |
ja bi da snimiju film u kojem se vraca moj Data :) ili da onog njegvog dvojnika preuzme datina svjest međutim da ju je pohranil u njega
|
Hmm da, glumci su postali prestari (pogotovo za Data koji ne bi trebao stariti).
Ja trenutno gledam Heroes (tnx speedy) i svakako preporučam! Baš su mi dobri, već sam na desetoj epizodi. Nema nešto previše šarenih specijalnih efekata ali jako zanimljivo ide priča. |
Citiraj:
jedva cekam nove nastavke. |
za ljubitelje terminatora izašao je pilot serije The Sarah Connors Chronicles koja se počinje emitirati 01.2008 pa pogledajte... na prvi pogled ne izgleda loše.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |