![]() |
Citiraj:
Pa kako je onda na stock? |
|
Sitnica ,to iz kasice izvadim
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izgleda da hwInfo pokazuje samo ddr6x temperature, niš ne pokazuje na 3060Ti. :(
A ovo da platiš grafu ko mali auto, pa moraš popravljat sam govnarije od par$ su mi super. Štede oni svaku lipu, samo na LED RGB ne štedi nitko... :D |
LED RGB je to što prodaje :D
|
Citiraj:
|
Pa jučer je bila ta cijena, danas je već normalno više
To svakim danom ide cijena po 300-400 eura gore :D |
Bila je -15% i cijena 1888. Danas vise nema popusta...
|
Kartice ko vino.
Što starije to bolje i skuplje :D |
Postoji mogucnost da danas dolazi FE modeli na NBB.
Upravo dosli na ESP idlc.com, pa ko ima viska vremena promatrat cijeli dan :D |
Citiraj:
probam danas pa javim jel pomoglo :D |
|
Citiraj:
Citiraj:
Jedino mogu još staviti vodeni block na sam backplate :D Ili nekako staviti još neki ventilator da puše u backplate |
Baš i ja izmjerio, nakon sat i pol PUBG-a max temp memorije 80°, ova Gainwardica je stvarno super Amperka :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Oces mjenjat za tuf? :)) |
Ma ne mijenjam nešto što jako dobro radi :D
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/4Y3cLTdd/IMG-20210129-152240.jpg Btw, imas vani vec 2-3 blocka aktivna za backplate...guglaj ;) Tipa ovo https://mp5works.com/product/gpu-bpc-kit-clear-top/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ništa, pratim cijene i kad (i ako) se cijene unormale, pikiram na 3060ti (EVGA vjerojatno). |
EVGA je jedina šansa za neku normalnu cijenu ali malo vjerojatna. Pikiraj RTX 3060 (non Ti) kad počnu narudžbe jer za Ti su poduže liste čekanja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neki njemacki shop barax je prije par sati listo hrpu karticu za cca 30% manju cijenu od svih al im stranica prakticki neradi loada stranicu po minutu. Gledam shop je legit i postoji vec jedno vrijeme tak da mi nis nije jasno.
Inace imate 3060ti(MSI) za 425eura na svicarskom mediamarketu, neznam jel linkove smijem stavljat. Ja sam iso kupit prije neg sam vidio da je svicarski i kolko vidim ima jos pa ako netko oce vjerojatno jos stigne. |
Da nije listing od ranije?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |