![]() |
Bude, ali rjeđe. Za Prime Day uvijek bude po toj najnižoj. Najčešće je ona srednja kombinacija.
|
Citiraj:
|
Pozdrav. Budu li cesto popusti na ove SanDisk memorijske kartice? Onaj deal od nedavno 512GB za 35€ je brutalan, ali se odma rasprodalo. Treba mi neka 400GB+ za Nintendo Switch.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala na odgovoru.
|
Citiraj:
Jesam dobro pročitao među redovima? :D |
nisi.. netko je u akcijama nabacio komentar proizvoda koji je snižen.. komentarima na akcije nije mjesto u akcijama, nego u komentarima tj ovoj temi..
kad god vidim da netko komentira akciju u krivoj temi, lupim spam/report post i mod to briše |
Ima kakav ssd na akciji van nabave il uz neku karticu,kodove, nešto?
|
WD store s recertificiranim diskovima bi trebali biti UK?
Što je s carinom i PDV-om? Iz koje zemlje (skladišta) šalju? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Je li se nekome kupovina na WD stranici registrirala za TopCashback?
|
Ne. Nikada mi se TopCashback nije aktivirao.
|
Citiraj:
|
Machine, opet ubijas s linkovima! Odlicna cijena za PXC 550-II. Imam ih oko 3mj i toliko me sad taj link uzdrmao da bi najradije uzeo jos jedne za ured kad se jednog dana vratim tamo. Nadam se da ce akcija proci prije nego zavrsim pisanje ovog posta :D
|
Još da je akcija na Amazon.de, ne bih se razmišljao.
|
A ista stvar osim sto je sajt na francuskom. Za 166 eura je dostava do hr, 153 eura do mailboxa (+12 eura do hr).
|
Sa .de ne plaćam dostavu i niži je PDV.
|
E da mi je bar greskom dostavljeno, besplatno. Ali eto.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako za taj price drop bi prezivio razliku u pdv-u i 5 eura dostave do de. I ostao u plusu. Just sayin |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da te nece usreciti, ako jos uvijek radis od doma s curom i istovremenim meetinzima i bukom itd... S mikrofonom nemam problema, ali ako je okolina bucnija pokupi svega pomalo. Kod mene je pravilo "samo jedan meeting u isto vrijeme u istoj prostoriji", drukcije jos uvijek ne ide. Barem ne s ovim sluskama.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A ja bezveze za test upisao kod za watch 3 i prikazalo popust. Izbrisao ga iz kosarice. Kasnije krenuo curi provuci active 2 i vise ga ne prihvaca, kaze da je iskoristen. U opisu itema ispod cijene takodjer stoji da sam vec iskoristio popust. Obrisem sve, vratim watch 3 u kosaricu - popust je obracunat bez upisa koda.
Nemam pojma, mozda ima neki time limit koliko je dugo kod aktivan prije nego ga mogu iskoristiti za drugi item... Isprobao sam samo na ta dva modela, oba provjereno spadaju u tu akciju. Sad nisam pri kompu. |
Ne znam zašto je tebi tako, ja sam sad opet probao sa još tri modela i sve radi. Uglavnom, dovoljno je samo jednom upisati kod i on će biti automatski primjenjen kod svih ostalih.
|
private browsing (cookies i device id) i novi ip (vpn/mob/reset routera) bi trebali rijesiti takve probleme
|
Jutros je upravo tako kako si rekao, popust se automatski obracunava. Idem obrisati onaj post 👍
|
Za ovih 5€ popusta te amazon treba pozvat preko maila i sl.? Barem tako pise. Imate li kakvu ideju kako da dobijem popust ako nisam pozvan? Ili ako preko necijeg accounta koji mu ne treba mogu kupit bia bi zahvalan. Hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |