![]() |
Kako maknuti Share iz context menu? Pokusao razne regedit bat fajlove ali nista..
|
Jel postoji neka "light" verzija Win10, bez ovog bloatwarea šta dođe s njom?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Kakvo smeće od sustava moj bože... I ne znam koji je k. tom Microsoftu da ovako sjebe stvar sa glupostima. |
Citiraj:
Probao sam i sa sfc /scannow, ali je problem i dalje prisutan. |
Ma daj katastrofa obrisem drivere ( problem code 10 ) update-am i prestanu mi radit tipkovnica i oba misa. Odem system restore kurcina 0 opet error...
Uglavnom 10ka je kurac od windowsa... Powered by LG G6 |
A šta očekujete? Napravili ste updejt isti dan kad je izašao van.
Da se razumijemo, ostali ljudi vole vas, da im potestirate jel stvar radi i sve to pa da onda znaju hoće napravit update il ne. Kolko vas je pročitalo changelog prije nego je napravilo update? |
Pa vratite se na verziju prije. Ostao vam je Windows.old folder i u opcijama vratite se verziju unatrag.
Baš sam probao ovo kaj vas muči. Nikakvih problema nisam vidio. Valjda ovisi od kompa do kompa... nevjerovatno. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Ja sam prije update-a imao problem da mi je "cold" boot bio normalan, a kad sam radio restart trajao je preko minute. Nakon updatea, to se vratilo na normalu i sad je opet unutar 20s :). Jedino sto sam primjetio je to da nekad trebam 2x upisivati pass kod logina. Na poslu isto updateao i tamo je sve ok...
|
Super, sad mi ne radi ni windows tipka/ikonica.....aaaaaa.....
Poslano sa Galaxy S7 |
Ovaj novi update radi bez greske, cak su proradile neke stvari sto su prije bile izbugirane - tipa: Start > Settings prije nije ima nikakvog efekta, dok bi desni klik na start pa Settings uredno radija i sl...
Odokativno, sistem se cini nesto brzim, zasad ne vidim nikakve probleme, ukratko zadovoljan sam... |
Update: nakon 2 restarta sve radi kako treba ! Čudni su putevi MS-a i ovih Windowza :)
|
kod mene takodjer sve proslo glatko i sve radi nakon vise od 2 restarta. Windows je veca lutrija nego linux...
|
kod mene je i na PC i na laptopu brisanje Windows.old-a ubrzalo i stabiliziralo sistem
How to delete the Windows.old folder on Windows 10 |
Nakon update-a na 1709 igre koje se vrte u fullscreenu stravično lagaju, neigrivo.
Zanimljivo, kad ih pokreneš u windowed modu rade savršeno. Display driver ažuriran. Svašta... |
Ja sam nakon novog updatea morao ponovo podešavat monitor,sve je bilo prekričavo,pretamno.Od igara sam probao samo fifa18 i nemam nikakvih problema
|
Stvarno sam onda jedan od rijetkih koji eto u tjedan dana nije naletio niti na jedan problem ili bug nakon upgradea na 1709. Čudno, a baš sam obratio pozornost na ove stvari koje vas more.
Obično me takva sranja zaseru uvijek, ali očito da sam ovaj puta imao sreće. Ili je do Ryzen setupa :D Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Citiraj:
|
također i to na popriličan raspon od yorkfielda i penryna preko haswella do bay traila i kaby lakea, niti najmanji glitch.. tako da oni koji imaju problema, ne bih rekao da je do win..
netko je spomenuo trzanje u full screenu nakon updatea, pa sam baš da vidim to trzanje pokrenuo gta v u 1080p na 10 godina starom računalu, radi jako dobro do max 62fps, a igra nije ni na ssd-u, već na ezex blue.. |
Već nekoliko dana na Ryzen R3 i R5 nikakvih glitcheva niti problema. Čak mi je score u unigineu veći za cca 50-ak bodova :D
NFS2015, Dirt Rally BF1 rade i dalje odlično. |
Citiraj:
|
osobno te nepotrebne servise, telemetriju, push, xbox, i ostale gluposti pogasim čim prvi put uđem u windowse nakon instalacije pa odmah lakše diše..
možda da probate pogasit za početak ove servise, pročitajte opise prije nego sve živo pogasite da ne bi imali problema s mrežom, printerima, skenerima itd.. ako niste vični troubleshootanju, nemojte se zaletavat, ne preuzimam odgovornost za nered koji možete napravit.. :) tko nije siguran da želi disable, može prebacit na manual i , ali remote registry obvezno na disable.. na starijim računalima najveći gain se dobije gašenjem dmwappushsvc i windows search, doduše gašenje searcha može stvorit određene probleme u mrežnom okruženju, treba se malo poigrat i vidjet kako vam najbolje paše, ovdje su navedeni osnovni servisi koji su više-manje safe za pogasit, ali ima ih još, google is your friend.. :) dakle stop service, pa manual ili disabled.. Connected User Experiences and Telemetry*(To turn off Telemetry and Data Collection) Diagnostic Policy Service Diagnostic Tracking Service*(To turn off Telemetry and Data Collection) Distributed Link Tracking Client*(If your computer is not connected to any network) dmwappushsvc*(To turn off Telemetry and Data Collection) Downloaded Maps Manager*(If you don't use*Maps*app) IP Helper*(If you don't use IPv6 connection) Program Compatibility Assistant Service Print Spooler*(If you don't have a printer) Remote Registry*(You can set it to*DISABLED*for Security purposes) Secondary Logon Security Center TCP/IP NetBIOS Helper*(If you are not in a workgroup network) Touch Keyboard and Handwriting Panel Service*(If you don't want to use touch keyboard and handwriting features) Windows Defender Service*(If you don't use Windows Defender program) Windows Error Reporting Service Windows Image Acquisition (WIA)*(If you don't have a scanner) Windows Search*(If you don't use Windows Search feature frequently) |
Komentar ti je brutalan... Pročitao sam ga i točno znam što misliš, suosjećam s tobom....
Meni je odličan npr. |
1709 mi radi vise problema, nijedan fix nije pomoga. Vratio image sa 1703 i ponovo je sve kako treba biti 😁
Poslano sa Galaxy S7 |
Kod mene se samo jednom pojavio bug da start i winkey ne rade ali nakon restarta je to rjeseno. osim toga, sve 5.
|
Kod mene nema nijedan problem koji ste naveli, sve radi odlično, samo jedna sitnica ne štima, na lock screen mi pokazuje samo 12 satno vrijeme dok na desktopu i aplikacijama 24 satno. :wtf2:. Prije updatea je bilo normalno.
|
Odi u Control Panel > Region > Administrative tab > Copy Settings...
Stavi kvačicu na "Copy your current settings to: Welcome screen and system accounts" https://preview.ibb.co/mM9fo6/2017_1...28_PC_Eksp.png Meni također sve šljaka nakon dizanja na novi build. |
Radi, hvala!
|
Smece. Najvece smece koje sam ikada stavio na pc.