![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
probaj staviti novi rom jer kad sam ja imao haiera kod mene nije htio učitati kako spada sim karticu od bonbon-a. a nakon stavljanja novog roma je sve radiilo.
|
Beng ima "akciju" Pomp mobitela, nije nešto ekstra ali je malo. Čak i bolje od zte v967s i gt99 se nađe za oko 130-160$.
|
Citiraj:
|
Gdje tih Haiera još ima za naručiti? Vidim na bangu, Minidealu i focalpricea nema.
|
ako netko ima cubot one, već neko duže vrijeme da koristi mob, neki kažu da ima problema sa ekranom pa ako ima da ne naručujem ili neki drugi možda w200?
|
Citiraj:
|
NABAVIO trebam 10$ kupon za banggood, dogovor na p.m.
|
Citiraj:
|
Koristite li kakve futrole za mobitel, ali one prave koje pokrivaju i ekran. Meni na mojoj se vec ljepilo tj selotejp sa straznje strane popustilo i ne drzi mobitel bas cvrsto..
|
Citiraj:
koji rom ima gore ? jer kad sam ja dobio hairea. bio je gore 4.0 nakon što sam stavio 4.1.2 je proradio imenik tj. učitavanje s sim kartice. |
da li ima tko ovaj mobitel W450 da kaže koju rijeć
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakvu to zaštitu ima? |
Citiraj:
|
Pozdrav,
Imam jedno pitanje u vezi Haiera W910, navedeni mobitel ima 4GB Application storage (8GB ukljucujuci i Internal storage), problem je to sto on sve appove instalirava na application storage. Pitanje je sad jeli moguce i ako je moguce kako omoguciti da on instalirava na SD karticu ( 12GB )? |
U Androidu po defaultu postoji mogućnost instaliranja apsa na karticu ili premještanje iz memorije uređaja na karticu nakon instalacije. A postoje i apsi na Play Storeu koji rade isto.
btw, kakva je to kartica od 12Gb? |
Isprike 16GB, android dava mogucnost samo prebacivanja appova na application storage kojega cita kao sd card0 i na internal storage, app2sd tipovi appova takodjer.
|
Citiraj:
jer tko zna kad će željeti spremiti broj u sim imenik jer ni to radi jer javlja da je sim imenik pun :D |
Citiraj:
I jedno negativno iskustvo sa pandawill-om... kolega je prije cca 3 tjedna na pandawill-u naručio ZTE V967s, odmah nakon što je meni moj stigao i kada ga je vidio uživo, i danas je napokon dobio refund nakon prijetnje da će se daljnja komunikacija odvijati putem paypal-a ukoliko ne naprave refund pošto tri tjedna mobitel "samo što nije došao, danas će, sutra će, evo obećajemo biti će poslan do kraja tjedna" i slične spike... |
Citiraj:
ovako nesto: http://www.vopmart.com/media/catalog...a1004379_9.jpg prilicno nesretno rjesenje |
Citiraj:
|
Ima li netko link na neki normalni FM radio (OTA)? Naime ovaj kineski mi ide na živce svojom nefunkcionalnošću :D
|
Citiraj:
pa bolje (mada ima i boljih) i jeftine su onda one sa stražnjim poklopcem: http://www.banggood.com/Original-Lea...e-p-89098.html |
Citiraj:
Ja imam takav cover i ljepljiva traka dobro drzi. Doduse meni nije zalijepljen mobitel nego je flip cover dosao s onim silikonskim/plasticnim uloskom pa se mobitel stavlja i vadi iz uloska (pa u slucaju da ljepljiva traka popusti mogu slobodno staviti malo superljepila) :D |
Da prijavim iskustvo s Iocean x7, jutros mi je stakalce od kamere ispalo iz lezista, srecom doma, a ne u busu. "Samo od sebe" dok je stajao na stolu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prijatelj jedan što je uzeo iOcean Turbo ima od prvog dana problema sa Wifi-em, čim se malo udalji od routera non stop puca veza, probao na više mjesta, svugdje ista situacija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |