![]() |
Baš drama jebiga :( - ja dogurao do 15 sa svojim Fusom, ne ide dalje bez tier 8 broda (kojeg nemam)
Skupio za Nagata ganjajući se po rankedu - i učim ponovo od nule sve. Brod je .... ehhhhhh Ajd prije nego pošaljem sve u Tri Primorske Mornarice - ima li koja dobra duša da mi kaže kako da od Nagata napravim poštenu barku? Kontam da secondary build više nije baš in - Schwabe me pojedoše čim im priđem malo bliže. NoCar mi šalje dalekometne pozdrave iz Rovinja i slične muke. Kontam sniper/tenk build za ovu barkicu a secondarije ostavit da maltretiraju DDove koji dođu blizu :) Ili sam skroz u krivu? Pomagajte braćo :) P.S. Brod je stock žešći - skupljam za B hull pa propulšn pa C hull... |
Hull pod obavezno kupi, čak ni onda nije oklop nešto naročito. Nemoj se direktno kaciti s T8 BB jer ćeš izgubiti, gadjaj onog koji ne gleda tebe i naravno opleti po cruiserima.
16" topovi će te razvaliti, kao i poneki 15". Protiv njih ti englanje ne pomaže previše. Protiv 14" si siguran, aka T6 BB |
Točno to što danijel kaže. Prije svega, na T7 postoji nekoliko užasnih stock grindova na koje se više nego isplati potrošiti free XP ako ga imaš. To su stock Colorado, Nagato i Pensacola. Makar Hull B uzeti.
Kod BB-a je još slučaj da ne samo što su to WWI hullovi, nego i lošije WWI granate. Druga stvar je velika promjena na T7 što se tiče kalibra topova, vezano uz overmatch mehaniku. Svaki BB na T7 (osim mislim njemaca) može drugoga kroz nos probiti dok na T6 to mogu samo Warspite i Bayern. Pravilo ide ovako nekako: Citiraj:
PS: Prema ovom pravilu, zgodan info za vozače (i obrnuto) Baltimore / Des Moines ako nalete na Bismarcka / Tirpitza: Balmer i Des imaju 27mm bow armor. 14,3 x 27 = 386,1 > 380mm ... iliti imuni su ako se postave na pramac ispod 10 km. Druga stvar je što jedan ima secondary-e a drugi torpeda. :fiju: |
A build i module jel može tko preporučit? :)
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da će neka pauza od igre pasti uskoro jer sam se previše počeo živcirati oko iste, dobrim djelom radi svoje gluposti. :stoopid: |
Ja sam vec na pauzi hehe. Treba očistiti tijelo od toksina
|
Citiraj:
|
Buff Mogami (kutevi kupola) i New Orleans (redizajn oklopa - osjetno pojačan) sa PTS:
Više detalja: Citiraj:
|
Novosti sa PTa (datamine). ohohoho.....bice suza. jer je CV ekonomija inace OP. Skycancer gets it again.
Additions
Ships
Costs per shell fired.
Costs per torpedo expended.
Costs per plane lost in battle.
|
Yup. Nekaj su odg. služeno na EU forumu da je to samo testiranje - vjerujem kao i da je nebo ljubičasto. Još jedan nerf debilizma CV-ima...
Prvi review Belfasta, RN T7 CL: http://forum.worldofwarships.eu/inde...w-hms-belfast/ - poprilično detaljan :goood: |
Da da, u sjebanoj ekonomiji CVa testiraju poskupljenje aviona i torpeda. Logika za 5.
|
Vjerojatno ce smanjiti repair cost za cv cim dizu cijenu aviona ili ce dati veci reward sa skidanje aviona
|
Flamu & Belfast ... OP:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:) |
Mene samo zanima koji je brod jači, NC ili Tirpitz. :D
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da se nađu NC i Tirpitz jedan na jedan, koji bi izvuka deblji kraj? __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
@Neo:
Lošiji kapetan, imo :) |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez trolanja, od nekoga tko je ekšuli proučavao oklop i ima iskustvo igranja sva tri:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Tog impostera ili njemu sličnog sam već jednom riješio: https://s21.postimg.org/r2nsfji0j/sh...35_28_0455.jpg RNGnau sam prodao nakon kupnje B-Marka. :rtfm: Sent using Tapatalk. |
Di ste ekipa :D odlucih danas zaigrati nakon duze stanke, vidim da se ranked bitke jos igraju pa sam odlucio malo da pokupim koju zastavicu tamo, 15 partija 80% win , dosao sam do tier 9, igrao sam samo u fubukiu - stock verziji koju sam otkljucavao pomalo :D
Zanimljivo kako se penje tier ocekivao sam da ce igraci biti bolji...zilaviji, ali ono bas sve suprotno....jedna riječ - balavurdija. :) |
Citiraj:
EDIT: Des Moines replay od pred par dana je zaživio u obliku YT videa: |
Evo samo za vas: Roy, Sexy i ja, hard carry, suze su prolivene
Čak smo i na streamu bili :D Edit: Evo VOD sa flamu streama završio sam mu na ignore listi, sad mogu u mirovinu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:03. |