![]() |
Citiraj:
Druga stvar, kad kupujem, kupujem isto sa mastercard hypo prepaid na koju prije stavim novce i onda obavim kupovinu, i to sve zajedno traje par minuta, do iduće kupovine na kartici je kuna,dvije tri i stim se potencijalni lopov može hebat. |
Citiraj:
Citiraj:
|
:offtopic:
|
HERE mape se pojavile na Play Storeu.
I dalje u beti. |
Koristi li tko fleksy keyboard?
|
Da li je normalno da najnovija verzija Tapatalka ne otvara linkove nego samo novi tab i tu stane? Do jucer mi je sve radilo, a sad ne.
Znam da se pisalo u zadnje vrijeme da je bilo problema, ali htio bih znati da li je do mene ioi aplikacije... EDIT: zaboravih reci da ni obavijesti za novu PP ne dolaze. Sad sam probao Tapatalk na LG OG. Sve radi. Probat cu ga ponovno instalirati. EDIT2: Ne radi nakon nove instalacije. :/ |
Meni se TT zblesao nakon zadnjeg ažuriranja. Nije se više mogla pokrenuti aplikacija (imam onu bivšu pro verziju).
Morao pobrisati sve podatke aplikacije i ponovno, proradilo. |
Ima li netko link gdje mogu skinuti viber 5.0.2 apk jer mi se novije nadogradnje ruše
|
Otići na Mobilism i tamo u tražilicu ukucati i odabrati verziju koja najbolje odgovara
|
Citiraj:
|
Lenovo a806
Imam mobitel lenovo a806 i imam problem kada palim telefon iz stenbay kad stisnem tipku power satrane nece odmah da mi se upali. Dali mi tko može pomoći s kojim programom mogu rootat telefon i koji room da stavim "ANDROID". Zahvaljujem unaprijed.
|
Nova navigacija u Tapatalku je smece. Ako bas ne morate, ne updejtajte...
|
Ili Tapatalk pro. Istina, vise nema podršku, ali je OK :)
|
Ma nema sanse, bio sam kupio tu aplikaciju na pocetku, pa su dropali tu placenu verziju i stavili besplatnu i onda uveli Pro.
Al ovo sad je neupotrebljivo. Prakticki nema Browse opcije. U aplikaciji za citanje foruma. |
Oni kao da se trude da ucine aplikaciju sto losijom. I iOS i Android verzije su uzasne naspram prijasnjima. Barem se na Androidu to lako rijesi.
|
Meni i dalje ne radi otvaranje linkova... Flashao sam ROM s novim kernelom (ne zbog Tapatalka) i opet neki vglink 'n shit :smole:
Na wp radi bolje i pregledniji je. Tamo je pocetno otvaranje uvijek kako si sejvao u postavkama :) |
Koristim Tapatalk Pro i ništa mi se nije promjenilo već duže vremena. Vi to o ovoj besplatnoj inačici pričate?
|
Da, zadnja dostupna verzija na Play Storeu.
Tapatalk Pro nije ni podržan više od njihove strane, sve su smjestili u jednu verziju koja je užašna i na koju ne mislim ić. Sve se nadam da netko izbaci neku alternativu. |
Jao boli me glava od ovog novog Tapatalka,sta uradise ovo,su oni na kakvim tezim drogama,nema sanse se snaci,ziva glupost,bemti auto update...
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/65519-A...=1#post1077694 Mogu ti stavit i 4.9.5 ak želiš |
Meni se isto tek danas updejtalo, katastrofa, 2 threada na 4.7" se vide?? Jel normalno rade stare verzije, tj nece forsat nadogradnju il tak nekaj?
|
E to,hvala :) ovu moram deinstalirati pa tu instalirati,4.9.5 je zadnja prije ovog "osvjezenja" ?
|
Da, 4.9.5 je zadnja prije ovog užasnog refresha. Ak treba mogu i tu stavit.
A gore je link za 4.6.2 koja mi je najbolja i najbrža bila. |
Instalirao sam 4.6.2 verziju i ultra brza je,puno brzi scroll i responzivnost nego ova prije updatea,samo me bocka nema postavki za notification light da namjestim na plavo ?
|
Izgleda da nema.
Al nije mi to vitalna funkcija baš :D |
Ovo je strasno sta su napravili sa tapatalkom
|
Bome je... Užas živi. Mećem zadnju normalnu verziju kao standalone app nevezan za google play da mi se ne apdejta...
Eto, sad je bolje. Verzija 4.9.5 i amen zdravo vozi. Ova 4.10.X je idiocka totalno. |
issssssssssss zaklali su app.... jel postoji browse opcija uopce il nazad na stari?
|
Ma i da ima, ostavi se te nove verzije :D Stavi ovu pro verziju sto je Juice stavio i uživaj. Sve leti i imaš sve opcije. ;)
|
Od zadnjih 50 reviewa mislim da je 49 sa 1 zvijezdicom tako da ima nade da ce vratit na staro
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |