![]() |
http://www.pohrani.com/t/3z/UL/2sNqU...8195755179.jpg
sve je vise ovakvih, HS me dok sam bio u stationary AA |
Citiraj:
|
a hebote nekuzim te ljude stvarno dođem se malo zabavit i opustit zivce i trudim se bit sto bolji i onda me lik sa sacmom sprasi preko cjele mape u blanju mislim sta rec.
sta to vise nesankcioniraju nabavljam bf3 u pon i pocinjem sa igrom do sad sam igro bfbc2 al vise nema smisla kad se ovo igra nemos nac normalan server |
Citiraj:
Sad baš gledam opet profil onog lika kojeg sam stavio tu i vidim da je promijenio ime i dignuo rank za nekih 11 lvl-a. |
Citiraj:
|
A sto ces se tek usreciti u BF3…
|
ljudi , ne znam gdje da napisem vise ,
dobio BF3 Limited Edition za PC , instalirao , origin se updateao , igra se updateala , punkbuster updateao , sve 5 , singleplayer radi odlicno , co-op isto tako , multiplayer krenem igrat izbacuje od 1-3minute igranja (zamrzne se , izade na destkop "Battlefield has stopped working") updateao sam grafu , 11.2 drivere , mislim da nije rijec o kompu , sve radi super na high , vec jednostavno bloka MP i ne moze se uopce nazvati "igranjem" konf je slijedeca: Intel Core i7 930 @ 2,8ghz 6gb ddr3 HD 5870 Vapor X u Event Vieweru opis "has stoped working" je slijedeci : Faulting application name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4ece50fa Faulting module name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4ece50fa Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x00107e60 Faulting process id: 0x1f18 Faulting application start time: 0x01ccce3c37172c69 Faulting application path: E:\IGRE\Battlefield 3\bf3.exe Faulting module path: E:\IGRE\Battlefield 3\bf3.exe Report Id: b06ba590-3a2f-11e1-8869-20cf3023d179 Takoder rjesenje sa brisanjem TM iz naziva foldera , ne pomaze , zapravo kad mi se igra instalirala uopce nije bilo TM u nazivu foldera , takoder u REG editoru di god sam nasao TM u fileu sam obrisao , ali ni to ne pomaze ... Pomagajte http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins...miley-cool.gif |
jel zna netko kako promjeniti nick od Origina kupio sam od lika koji je otvorio bezveze a u bfbc2 sam parvio igraca u igri a sad ce mi se zvati neznam ni ja kako pa bi to promijenio
|
|
hvala na linku sam za one koji koriste Operu ovo neradi tako da morate sa nekim drugim preglednikom :-))
|
Citiraj:
Vidim da imaš recommended hardware, i ja ga imam ali mi se igra rušila na HIGH postavkama. Mislim da je problem u RAM-u. Ni četiri ni šest GB nije dovoljno tako da planiram nadogradnju na 12GB RAM-a i prelazak na 64bitne windowse. |
@death2fire
Probaj ovo: http://battlelog.battlefield.com/bf3...4624760142449/ Citiraj:
Code:
Download ATT |
|
Citiraj:
|
ati tray tools
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A možda su ljudi odlazili sa servera...
|
Citiraj:
Al bas me zanima jel itko od vas pc strucnjaka ikada cheata u online igri??? Ako je odgovor "da", onda zasto? Bas me zanima stanje uma takvih ljudi tj. konacni cilj i svrhu cheatanja. i pliz budite iskreni :lol2: |
Citiraj:
radi perfektno , 3h ciste igre bez ijednog prekida! Hvala :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno je tvrtku podigao jedan lik, i sam radi. Ono što je fora je što taj one-man-band support brz i odličan. :) :chears: |
Citiraj:
|
Jel igra tko bf3 na sli grafama, kak se to slaze sa igrom, tj jel iskoristava ona to kak treba?
|
Citiraj:
Bit ce 90% vremena prazan.. No THx. Frankfurt is the way to go. |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
(da ne govorim koliko "neobožavam" sajtove na njemačkom) :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
32-40 je najbolje slotova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
c4 je najžešći |
Citiraj:
nemoj pisati gluposti jer nemas pojma. rundu prije toga sam bio US, sto vrlo lako mozes provjeriti na mom battlelog profilu evo report sa battleloga: http://battlelog.battlefield.com/bf3...0/1/240654900/ na serveru je bilo 3 ocita cheatera |
Naručio sam još 8GB DDR3 Kingmaxa, pa ću ih kombinirati sa dosadašnjih 4.
Vidjet ćemo. :D :lol2::lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
sta se palis ko da sam ti skinuo soma eura sa racuna. znas kako mi se gleda tvoj battlelog profil. radije cu posadit šafrane u wc školjku. |
Code:
Download ATT Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Osama85 prijavljen za varanje preko battleloga :) poslao sam im ovaj ss i battlereport od runde prije kao proof tako da mozda nesto i poduzmu u vezi njega |
Vezano za samu (re)instalaciju, ako je igra vec instalirana, a zelite je prebaciti na drugi disk / particiju, ne morate nuzno napraviti "repair install".
Dovoljno je prebaciti direktorij na novu lokaciju i koristiti naredbu za directory junction u Windows Vista / 7. Primjer naredbe je: Code:
mklink /J "C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3" "D:\Igre\Battlefield 3" Kod nove instalacije Windowsa direktorij igre prebacite u direktorij Origina, napravite "repair install", prebacite direktorij na novu lokaciju i zatim kreirajte junction. Ovo naravno vrijedi i za druge stvari, ne nuzno samo Battlefield 3. Zgodno je, ako imate SSD manjeg kapaciteta, ovom metodom prebaciti primjerice neke Steam igre ili zahtjevnije aplikacije na doticni SSD (a bez reinstalacije). Edit: Ako zelite napraviti junction za datoteku, koristite mklink /H. Ovo ce biti potrebno napraviti za Steam jer se u \Steam\steamapps nalaze .ncf ili .gcf datoteke vezane uz igru (neke od tih datoteka su male po velicini, napravite junction samo za vece). |
@R@zzoR
Ne brini, ne koristim "pomagala" :no2drug: |
Citiraj:
|
Citiraj:
server |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |