![]() |
Securom će ti kenjkati i tražiti te da ubaciš DVD, tako je to bio slučaj sa originalom.
|
Neče, pa imam key za GTA4 i normalno mi sve radilo, ništa nije sralo
|
Imaš original DVD?
|
Koliko znam bez dvd-a nece pokrenut igru.Izbacuje ti da ubacis dvd.Imam 3 keya i sta mi to znaci ak nemam original dvd?
|
Citiraj:
Vrtim bez beda, a di bi bio da kloknem proc, a tek grafu :beer: Vrtio sma sa e6300@4.0GHz i 3870 bez ikakvog beda. 2 gb rama.:D |
pa to opet niš ne znači , meni je radilo bolje na 8800gt , i 7750 x2 , nego na ovom x4 i jednoj 5770 , sad na 5770 u CF , napokon je igrivo
|
Citiraj:
da,ali na kojim detaljima?kod mene ako nije rezolucija monitora(tj, da jednaka na desktopu i u igri) i to na najvisim detaljima,onda igru ni neigram.. stavit sve na low pa da bolje san andreas izgleda,u tome nevidim gušt niti me to zanima,radije odigrat sa par godina zakasnjenja ali kao covjek,na jakom PC-u,bez trzanja sa svim patchevima i opustit se uz igru a ne da me živcira svakih 5 min trzanje i stekanje uz ocajni vizualni prikaz |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
igra mi je super , al sad sam došao do one misije No.1 :(((( za pop***** je ta utrka :( nikako je preć:(
edit : danas , popijem kavu ujutro i rekoh da porbam i prođem iz prve :D ...WTF je bilo jučer fail 20 puta:D |
ma to je jedna od najlaksih misija u igri! stvar je u kocenju...lool...ako igras online nadi moj acc: cropishla
|
ja sam igrao bez kočenja , valjda je u tome bio problem:D
|
Igra ovdje netko multiplayer?
Addajte me na GFWLu : EvangelicOwnPwn :) |
jel zna neko shemu kak da s ati karticom upalim AA
ubija me kako lose igra izgleda bez AA a u driverima kad upalim neradi :S |
Citiraj:
|
E dećki aj pogledajte ova 2 videa s tim da je ovaj jedan vožen na laptopu a ovaj drugi na dosta slaboj konfi! Doduše slika i nije neka ali igra ide dosta solidno ćak ko na mojem kompu koji je dosta jači! A na laptopu leti ko luda! Zanima me kako je moguće da ta igra na tim konfama ide tako dobro???
http://www.youtube.com/watch?v=lNK4BZM_lIY http://www.youtube.com/watch?v=tiwgAMGE4IQ |
prvi video mi je sumnjiv..a drugi je realan...probaj oc-at proc, ja sam sa svojim dobio bar 10ak fps-a sa 2.6 na 3.0
|
Probao sam već ali očito da taj proc se nemože oc-at jer kad mu dignem množitelja sistem mi se ne "diže",a ploča niti ne ide bip ni ništa! Tek kad prođe nekih 3 sata onda ga mogu upaliti, ali ćito sam da nisam jedini kojem je to tak sa tim procom!
|
meni je radila ploca probleme dok joj nisam stavio novi bios
|
hoce li uskoro izlaziti novi patchevi za gta 4
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@ microsoft Već je prošlo jako puno vremena od zadnjeg patcha i mislim da bi ga već izdali da su planirali. |
jel igrao tko gta4 sa ovim tweak-om
http://www.pcgameshardware.com/aid,7...ideo/Practice/ kako AA poboljsa drasticno igru... |
E dećki imam namjeru kupiti gtx 460 pa me zanima koliko bih otprilike dobio freimova s tom grafićkom igro bi na rezi 1600x1050 znam da mi bi i trebo proc barem x3 ali mislio sam prvo od grafićke.
Hvala |
E dećki imam namjeru kupiti gtx 460 pa me zanima koliko bih otprilike dobio freimova s tom grafićkom igro bi na rezi 1600x1050 znam da mi bi i trebo proc barem x3 ali mislio sam prvo od grafićke.
Hvala |
Citiraj:
|
Znam to ali sad sam več se dogovorio sa svojima za grafu koliko bi dobi fps-a otprilike?? Proc mislim možda iduće god mijenjat no gledam i na buduće igre kao što su fifa 11, pes 11, f1 2010, f1 2011, tdu 2 cod 7 itd!
|
Velim ti, prvo proc pa onda tek grafu mijenjaj. :)
|
Može li jkedna molba vezana uz tu igru,naime imam grafičku fenomenalnu i procesor sve mi je 5 ali igrica mi se čudno ponaša jer kada stisnem bilo koju tipku na tipkovnici odmah mi slika zastane na milisekundu i tako dok vozim ili se krečem slika mi stalno trokira a dok vozim samo ravno i ne diram ništa slika je fantastična,kako bih mogao taj problem riješiti ,...hvala!!!
|
Aj ti prvo upisi pod "moj komp" te fenomenalne komponente pa cemo ti tako lakse moci pomoc :D
I koja reza + koji detalji. I dal imas koje modove. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |