![]() |
Srecom da ti nisi izmislio taj udarac pa ne znas, ako to kaze covjek koji je to izmislio onda to ipak ima neku tezinu.
A za ronalda procitaj clanak pa ce ti sve bit jasno kakve ime veze kaj je burmuz rekao odnosno zasto je zasluzio zvizduke. :) Btw. Tko zna kak je u spanjolskoj gleda ako 2 ekipe imaju isti broj bodova dal su medjusobni omjeri, gol razlika ili? |
Gol razlika. Real i Barca da imaju isto bodova, Real osvaja ligu jer ima 3:1 nasuprot 2:1 iz Barcelone. Ako se varam neka me netko ispravi.
|
Međusobni omjer je prvi tie-breaker.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ne gol razlika u prvenstvu?
P.S. cisto da se zna, bez gledanja ne znam tko je trenutno bolji al znam da barca prima malo golova a real daje dosta :D Edit: ajde da se mirkec i ja slazemo oko neceg :D |
Hah, ajde nek se i to dogodi :P
Barca ima bolju gol razliku trenutno tako da bi burmuzova tvrdnja bolje pasala :D |
Da, ako će imati jednak broj bodova, Real je prvak. Dakle, Ako Real sve dobije, Barca ne smije kiksat. A nekako mi se pari da će Barca kiksat na ATM-u.
U međusobnim ogledima su 1:1, ali je gol razlika 4:3 za Real. |
Gleda se međusobni omjer, ali ne samo tko je pobjedio, a tko izgubio.
Zamislite to jednostavno kao KO fazu lige prvaka. Real - Barcelona 3:1 Barcelona - Real 2:1 = 4:3 za Real |
Ja nekak mislim da ce real zbog lakseg rasporeda bit prvi.
osim ak atletico ne zajebe sugradjane :D |
Lakši raspored lel, evo već sad Sevilla, 2.05 koef na Real, bit će drž nedaj. Odmah sljedeća Valencija, također uvijek muka s njima, a Barca samo Atletico koji uredno pobjeđuju ove sezone i znaju kako igrat protiv njih.
Iako naravno moguće da obje ekipe kiksaju i na lakšim tekmama. 1.25 Barca osvaja, 3.75 Real. |
Citiraj:
Ako Sevilla ili Valencia uzmu bod Realu, a Atletico sva 3 Barceloni te ako u ostale 3 tekme i Real i Barcelona pobjede, Barcelona osvaja naslov. Citiraj:
Messi ako i razmišlja na takav način, ima samokontrolu i ne ponaša se na način da to ne može sakriti te je nezamislivo da mu navijači na Camp Nou zvižde kao Ronaldu na Bernabeu. U Barceloni je on legenda i na tribinama i u klupskim prostorijama, dok je Ronaldo na Bernabeu legenda jedino u uredu Pereza. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Kakva lopta Messija i jos bolji gol Rakete :)
|
Taktika Cordobe je:
"Izbijat ćemo loptu iz 16-erca i moliti Svevišnjeg da nam ne zabiju gol." Kako je ta ekipa završila u 1. ligi je zaista nepoznanica :D |
Pusti, imali su 2 dobre kontre, onaj sta igra lijevo i djeluje malo mutavo je brz u tri pm, i 2 je dobro ubacio
|
8:0... ubiše ih... a neki prognozirali rasipanje bodova Barce već ovo kolo.
Iako bezvezna utakmica, prava je ona kasnije između Reala i Sevilje. |
MSN zabili 6 komada, tko zna možda skinu trojac iz reala...
|
Citiraj:
|
Nitko ne spominje kako je gospodin koji je u utrci s gelojem za najboljeg strijelca dao neymaru da izvede penal....
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Komotno 33.
|
1 privitaka
33. naslov prvaka Italije! Grande JUVE! :goood::chears:
Privitak 14890 |
Jel to MU - luzeri jopet pokusavaju preokrenit 0:1. :D
|
|
Lol 33, sta vas muci zbrajanje? :) mozete si jos 10 dodat komotno i dalje ste lopine :)
|
Evo kompleksaša,pa vi do naslova možete jedino kad im vam dodijele iako ste treći završili(a i to bute vračali nazad,kad smo kod lopina,jelte...)...nemrete u svom gradu prvi bit di bute u Italiji :lol2:
|
molim jos vise vrijedjanja ronalda prije utorka, tako da utrpa i tamo 3 komada
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |