![]() |
Gdje su oni znalci što su prognozirali 3-0 za le miserable do poluvremena ? :roller:
|
Neuer i Hummels jedini nesto odigrali danas.
Da nije bilo njih bi izgubili 3 razlike. Koliko prilika benz more potrositi da zabije, nije ni cudo da traze novog napadaca u realu. |
Cortana opet pogađa :)
|
Citiraj:
A za tekmu - nisam previše gledal prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme mi je bilo nekako meh. Ipak, Švabenzi su ipak malo više zaslužili prolaz. Naravno, ne znam kaj se događalo u prvom poluvremenu tak da generalno sam možda u krivu ali rezultat na kraju govori svoje :D |
Šta kaže za našmrkane protiv Neymara večeras?
|
Citiraj:
|
Rekao bih zaslužena pobjeda Nijemaca, ipak su bili konkretniji danas. Izgledalo je to puno bolje nego protiv Alžira i konačno je Loew došao k sebi i postavio igrače na adekvatne pozicije.
|
Citiraj:
Igrali su švabi lijepo i 2006. i 2010. pa od toga nije bilo vajde, valjda će sad uz "takvu" igru nešto napraviti :) |
Citiraj:
Toliko o 3 razlike :rolleyes: @panda505 transformacija u grčkom stilu :p |
drago mi je za svabe iako je bilo najpostenije da ide u produetke, ali neka, francuzi su ispali :D veceras naravno navijam za kolumbiju, kojoj je svakako veliki bonus igranje freda :D pa to je panj ranga jelavica
|
Ali ja to stvarno ne razumijem, pozvati FREDA u repku jednog BRAZILA da ti bude glavna špica na SP-u. To stvarno moraš imat dobar smisao za humor.
|
+1 za Kolumbiju :)
Sada nas je oko sedam milijardi koji su se opredijelili za isti tim večeras :D |
Citiraj:
|
Ma Robinho je u svim kombinacijama "space shuttle" za Freda. Ali s druge strane, biti će lakše Nijemcima, ako uopće prođu Kolumbiju.
|
Vamonos Columbia!
|
Sivonjic je spejs satl za freda :D
Ne pozvat barem na siri spisak robinha, pa i kaku i ronaldinha a igra mu ovaj lik :D Kolumbija dobiva ako Brazil ne bu igrao s 12 igraca. |
Citiraj:
|
Varane, jesi morao opet :D
|
Brazilci su tuljani, ali ovi Kolumbijci su žešči dilkani. Da ih 3 pustiš same pred protivnički gol usrali bi to sam tak. :hitthewal: Izvođenje kornera i nabacivanje s boka je isto kvantna fizika za njih.
|
Ovo je prodana utakmica. Hames...panj precjenjeni...
|
Citiraj:
|
Zašto, povukao je ono jedanput... nema s kime igrati prema naprijed, i cuadrado je na boku umjesto po meni u špicu treba. Flaster brazilci igraju žešći na njemu.
Neymar puno zuji a ništa meda nedaje. |
Lijepo ie vidit da fred i dalje pokazuje klasu. Nista od kolumbije zasad, brazil ih je samljeo ranim golom i sad ce im bit ultra tesko... Kako vecer odmice, osjeca se progresija kod robija :D
|
Citiraj:
|
A kakvo je ovo suđenje? Faulova ka u HNL-u :)
|
Citiraj:
Da mi je jednom zaigrat protiv Nejmara da mu letećim startom sa đonovima koljena preselim u rikverc da više nikad ne potrči...smeće od igrača. |
Thiago Silva fali u polufinalu ako prođu :roller:
|
Steta, necemo gledat dvoboj jednih od najboljih stopera
|
A evo nam i sudaca...
|
Ja bi priznao oba gola :-)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |