![]() |
Sad sam pogledao ovu zadnju od Last Resorta. Kak su ona dvojica otišla i vratila se na otok i kak je onaj SEALovac završio u SAD-u - to mi nije jasno. Kaj sam nekaj propustio u prošloj epizodi? Valjda im se žuri završit jer imaju još 2 epizode. Onaj green screen na početku je bio preočit. :P
|
The League - zadnje 2 epizode su epic :lol2:
"Buddy, I don't know who you are, but you're going to get chlamydia" :D |
ELEMENTARY , sviđa mi se ova varijanta Sherlock Holmesa , kao i Lucy Liu :D
|
Gledam Castle. Ispočetka. Prilično simpatično unatoč činjenici da se radi o krimi seriji. Castle daje notu humora i zahebancije. Stana izgleda mrak kad je stave u pravu haljinu.
Elementary mi je nakon Sherlocka izgleda nekako blijedo. BBC ipak ima više produkcijske standarde od Amera. Šteta što je snimljeno tako malo epizoda Sherlocka. |
Revolution - gledam na imdb-u, "zadnja" 11. epizoda tek u 3. mjesecu? Pa što oni to rade? Slično se može reći i za BB ali mnoge druge.. :puke:
Btw, može koja preporuka serija sličnih: Sopranosima Boardwalk Empire Magic City Lilihamer The Borgias SOA . . . |
Pogledao i Arrow ovu zadnju epoizodu.. Sve veće sranje od serije :(
|
Shinya Shokudo odlična Japanska serija čija se radnja većinom odvija u tipičnom izakaya restorančiću.
|
Odličan kraj 3. sezone Boardwalk Empire, jedva čekam 4.S.
|
Koji kraj sezone za dextera. Sedma sezona je za sad vrh!!! Jedva čekam sljedeću!!!
|
Walter na tripu :D |
Pa sad čekati novu sezonu Homelanda :)
Samo da Mandy Patinkin ne otiđe kao iz Criminal Mindsa jer je previše krvavo hihi :P Citiraj:
|
Svaka čast svima ali dugo se nisam smijao kao ovih zadnjih mjesec dana koje gledam Večernju školu. Pregledao sam prve dvije sezone (dakle ove što su se na HRT-u emitirale) i sad krećem dalje.
Tko voli stand-up Pervana i sl. fore definitivno preporuka od mene. |
Meni su najdraže serije Breaking Bad, Game of Thrones i Walking Dead.
Gleda tko? |
Finale Dextera su svakako bile preodlične, jedva čekam sljedecu sezonu.
Dokle prekojučer sam vidio da je 4. sezone The League-a vani! Nisam mogao vjerovati jer sam prije par mjeseci jos cak gledao na imdb-u informacije i nisu imali 4. sezonu na listi, sada sam vec na desetoj epizodi i ova sezona im je takoder odlicna! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Homeland ... sezonu 2 su završili predobro, super serija :)
|
Suits počinje 17.1. :) To je bar zabavna serija... :)
|
pogleda baordwalk empire...
me like it... jedino bi bilo bolje da se malo vise stvari odvija, tj. neke akcijske radnje, ovak je malo sporo. zavrsio 1. sezonu, sad cekam da se skine jos 25% druge sezone.... |
Uffffff, Dexteeeeer! Finale... Ma mrak, bez komentara! :)
|
Poceo sam gledati Elementary... Za sad mi se vise svidja od Sherlocka, ali jos cemo vidjeti kako ce se serija razvijati...
|
Citiraj:
Edit: Breaking Bad se vraca tek 15.7 :( mislio sam da su snimili sve, ocito drugi dio se snima na proljece |
Vegas , ovo mi se sviđa, podsjeća me na Justified
|
Citiraj:
|
Napokon pogleda zadnje 2 epizode Boardwalk Empire.
Odlično jebate! EDIT: Jebate kakvo finale Homelanda:eek::eek: Sad kreće show! |
u 2 dana sam pogledao Vratiće se rode ...
najbolji dio kada Ekser ( cika Kure iz Rana ) bije onog Duletovog bikonju ( Svaba iz Rana ) :goood: nego,citam da ce biti nastavak serije i vidim na IMDB stoji 2007- jel to znaci da se pravi nastavak i da ce izaci ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
jel to direktan nastavak,vidim da traje po sat i pol ? :chears: |
Rode u magli su, koliko se sjecam bile nekakav novogodisnji specijal od dvije epizode. Kvalitetom losije od "originala", a radnjom se donekle nastavlja na ovo otprije .
Odgledao ovih par epizoda Sherlocka, ostala mi je jos zadnja od druge sezone. Super serija :) zna li se kad se i koliko epizoda ocekuje u iducoj sezoni? |
" ...Rode" je odlična serija :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |