![]() |
Izašao je jailbreak za sve uređaje (čak i A12x) za iOS 12-12.1.2.
Standardni installer s ovim jb je Sileo, međutim može se i instalirati Cydia. Iako je Sileo 3x brži po loadanju sourcesa i refreshu repoa. EDIT : Meni radi odlično na XS Max @ iOS 12.0 , nisu svi developeri ažurirali svoje twekove za rad ali većina koju koristim već radi normalno |
|
Jedva cekam taj dark mode, ustvari jedina stvar sta mi fali na ios-u sad.
Nego ovaj monitor sta su najavili na eventu je seks. |
A jesi li vidio što će trebati da ga upogoniš?
Mac PRO od 40 000kn i više :) |
Jesam i da se bavim pro video obradom dao bi pare i za njega i za mac pro odmah, kreda i preorder ako ce bit :D :D :D
Ako misliš da je to skupo, imaš Sonijev monitor slicnih specki za 30 000 eura tak da.. |
Naravno da je skupo... To je Apple.
Imaš i 8k monitore po 25 000kn, tak da... |
Za sada sam primjetio bug na 12.3.1. Ako carrier podešen na automatski, šalje sms bez problema. Ovako na ručno prebaciš domaću mrežu i ne funkcionira sms , tj. ne šalje uopće
Отправлено через Pixel 2 XL |
|
di je notch? sto te veseli
|
ma volume ovaj indikator
|
|
eh, ne mečem JB ja odavno, popustila me ta sranja, ostarilo se :D
dočekaš ofišl, 2-3-4-5 godina, bude već :D edit: btw ogroman je i taj JB indikator, koji k ima taj okvir :D |
A može se smanjivat i customizirat do milje volje al nemam potrebu. Instalirao i nisam dirao postavke :)
Sent from my iP XS Max |
Jel ima neki jednostavniji nacin za izbrisat puno slika odjednom sa Iphonea, osim selectat ih vise pa brisat?
|
Citiraj:
|
Nop
Moras prstom, al nemoras jednu po jednu tapkat nego selektiras jednu i drag prema dolje pa sve selektira |
Citiraj:
sto se cudis :D ono sto ja ne mogu vjerovat, je da jos uvijek nemaju search kontakta kroz tipkanje imena kroz numpad, nego moras ic na search ili u listu kontakta :hitthewal: |
Ovako, stari mi ima iphone 4 koji koristi da klinca malo zabavi te mu ga daje da se igra itd.
Neki dan je stigao nekakav update za 4 kao i za njegov 8 te se mob nakon toga ugasio. Prilikom paljenja logo jabuke je prerezan te ozbacuje odmah poruku da se spoji na itunes. Spojio sam ga na itunes i kliknuo restore/update i apsolutno svaki put izbacuje gresku 4013 pa gresku 9 i misli da je jednon gresku 2002. Mob na nista ne reagira..pokusao sam na vise usb portova cak i drugi punjac ali nista. Stalno izbacuje jedno te istu gresku... Nekoliko puta se uspio i pokrenuti i po paljenju je pokazao pravi logo apple i krenuo recovery ali ne mrda i nakon tog opet greske. Molim pomoc sto napraviti...malo sam i guglao spominje se i greska hardwarea itd... |
https://support.apple.com/irp-program
jel moguće da će nam ovi raznorazni ajfon servisi konačno imat original dijelove? ili se nadam uzalud |
|
Momci i poneka djevojka, sljedeća je situacija. Uvezen je auto iz inozemstva i u pretincu automobila sam našao iPhone 6. Mene zanima, ukoliko radi(moram punjač naći za njega :D ), može li se on osposobiti da radi kao da je kupljen normalno? Ako ne koliko vrijedi to za djelove?
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Citiraj:
A vjerojatno je aktivirano zaključavanje otiskom prsta plus iCloud, tako da možeš plakati |
Oke fala. Mob se ne puni. Na dijagnostici trenutno pa će mi javit jel se može osposobiti
|
iOS 13 izlazi 19.09.
|
GM je vani ako tko želi isprobavati
|
iOS 13 je vani
|
Stigao i na SE.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Stigao ios 13.1 beta 4 i službeni watchos 6.0
Отправлено через Pixel |
https://www.macrumors.com/2019/09/19...-september-24/
Fascinantno mi je da će u tih par dana uspjet popravit većinu bugova... Vjerojatno ih već dugo popravljaju, a zanima me kako to da nisu gurnuti u iOS 13.0. Zanima me interna politika SW developmenta. Guraju 13.0 samo da budu na obećano vrijeme, umjesto da ga pomaknu 4 dana. |
vjerojatno zbog ajfona novih koji moraju kakti imat 13, a to je već prije 10ak ili kolko već dana bilo gotovo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |