![]() |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S mojom voznjom bi se R4 naherio vjerojatno manje nego Šeks za saborskom govornicom. |
Citiraj:
No, zanimljivost tog auta je u tome što međuosovinski razmak nije isti na obje strane vozila, već je na desnoj strani veći za 45 mm ! |
Stari prešao s nama klincima i starom cijelu Saharu u RN4 od firme. Pukla nam jednom guma. I mijenjao stari na 40+. Pitam ga ja dost godina poslije kaj da je pukla druga (tamo su naselja jako udaljena). Niš, ak ne bi niko na vrijeme naišao ti sad ne bi to pitao, haha. Nije se moglo kaj pokvarit na tom autu odn. ne puno toga. Al pitam se kak smo onda bili bez klime i to još u sred afričke pustinje a sad ne izlazim bez klime u autu nigdje.
|
Citiraj:
|
Drito to, nisi znao da ti treba. Kao sto nisi znao da ti treba TwinTurbo V6 s 450KS.
Mislim wtf, prosao cijelu RH u Zastavi 101 :D Cesi, Poljaci, Slovaci dolazili na more u starim Skodama i Trabantima, nije da su vozili 150 po autocesti :D Ali da, to mi je bila jedna od briga kad sam prolazio dolinom smri u 25g starom autu :D Vani 47 stupnjeva, usred niceg si, signala na mobitelu nema, tu i tamo koji auto prode i ti samo gledas kaj ak nekaj krepa na autu :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma to je onda išlo, a mogao si i sam popravit. Danas nešto ode - lampa STOP ili KLJUČ i zovi šlepslužbu.
Nit možeš nešto napravit bez komjuterske dijagnostike , a i rijetko što malo košta. Jbg, navikli smo sad na bolje, ali nas zato i košta kad nešto ode. Tako to ide...jedino kompovi napreduju a da se manje kvare :D Btw. da li je uopće isplativo (i pametno) ugrađivat LED žarulje u klasična halogena svjetla? Ne bih kupovao ona kineska 9$ sranja, nego nešto konkretno. Radi se o Golf 7 (model 2013-2017) . |
Citiraj:
Uzmes Nightbreakere, dobijes bjelje i jace svjetlo, a ljudi koji dolaze ususret ne spominju snosaj s clanovima obitelji. :D |
Ma i ja takvima koji imaju "žnj" žarulje sve po redu nabrajam, zato pitam o konkretnom nečem, gdje je snop normalan i "cut-off" kak treba.
|
Snop ne moze biti normalan ako je far projektiran za tocnu poziciju zarne niti u reflektoru. Nema takve led zarulje, nazalost.
Ali imas ful led farova, to bi mozda moglo biti oke nakon atesta (samo mislim na glas) https://www.osram.com/ecat/LEDriving...E_Europe_eCat/ |
Mislim da dosta ovisi i o tipu fara - reflektor vs projektor
|
Citiraj:
|
Na cesti nece bit nista jer ce se rasterat posvuda :D
Al eto projektor bar nece toliko ubit u oci. No da, kako si i rekao, ni u jedan nije pametno stavljat LED, pogotovo ne one jefitne sa aliexpresa :D |
Nemoj zaboravit da to nije legalno sve dok ne atestiraš
|
Citiraj:
:D |
Uz svjetla dolazi besplatno mapiranje na +300 konja. :D
|
Citiraj:
Ali svejedno to ne bih stavio u bilo kakav far koji nije namijenjen bas za LED. Bolje je kupiti dobre halogene zarulje, bolje ce svijetili i jeftinije su. |
Dečki vi ste jedni zavidni krelci. Naš uvaženi član @burmuz nije kriv što mu tatica kupi stvari o kojima nema pojma.
Mislim da nije u redu osuđivati ga zbog višestrukih laži i gluposti... Led svijetla mogu svijetliti u normalnom daru jako dobro ako se dobro nastimaju. Problem je što malo ljudi podešava snop,samo ugrade i adio Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net...23&oe=5F35182A
Ako nekoga zanima kako od 130ks napraviti 300ks :fiju: |
Samo sto turbina sama nije dovoljna za to ;)
|
Citiraj:
|
Jacih celjusti, vecih diskova, .... :D
|
To već ima....
Stavio je sa Passata |
Timater kako dobro izgleda :nuts:
|
Jesi prostudirao Alfu? btw, radije ovdje stavi spisak onoga što valja na njoj - bit će kraći :D
|
|
Ne znam dal sam ovo vidio tu il...
Al ovakav auto bi za gušt |
|
Citiraj:
|
Nissan Ariya
Za mene malo previše digitalizirana iznutra, ali vanjski dizajn mi je vrlo ok. |
Uf uf brutalna mi je Ariya.....pogotovo ovaj range od preko 600 km. Cijena nema sanse da je ispod 40 hiljada ojra......
|
Citiraj:
Pa zašto nebi vozio jednog Stellantisa 2008 1.6 HDI Ili Stellantis Grande Punto :lol2: |
Citiraj:
|
Ako može Mečka uzeti motore od Renoa, onda može i Nissan uzeti unutrašnjost od Mečke. To se zove trampa. :D
|
A ne ne. Mečka ne uzima nista od nikoga. Svi potkradaju mečku:lol2: :facePalm
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:24. |
|