![]() |
|
Da, njega sam zaboravio, ali pretrpan je uvijek. :D
|
Dečki, jel imate preporuku za neki servis na trešnjevci? Da je lik pošten, dobar majstor.
|
Citiraj:
|
ja sam na staroj samoborskoj išao kod kocmana - nije tak daleko od trešnjevke.
tata mata za renault, old school gospodin. uvijek fer i bez muljanja. |
Citiraj:
Najveca mana je zapravo rezervacija, nekad je potrebno i po 3 tjedna unaprijed rezervirati termin, sto ako vam je to jedino prijevozni sredstvo bas i nije neka sreca. |
Odlicni su BB, ponekad ih gnjavim i previse, a uvijek su super.
|
|
|
Najbolji komentar : "interracial" :D
|
Meni je ovaj još jači komentar! :D
"At least afroamerican knows where to sit in that car." |
Nemrem vjerovati. Pa to je stvarno smiješno, to se nije dogodilo nekad na jugićima di su namjerno, navodno, znali fušati radnici
|
Citiraj:
|
Iduci clanak ce biti da je netko dobio Teslu sa 3 smedja i jednim bijelim tapecirungom na vratima :D
|
kad je tesla tema evo jedan friški intervju
|
Ima li kod nas neki webshop osim autokreso na kojem bi mogao vidjeti cijene dijelova. Tražim neke amortizere, a kod krese nema ništa za moj auto... Također, koje preferirate? Kyba, Bilstein, Monroe ili Sachs?
|
AutoKrešo je fakat najbolji za privatne korisnike, što se tiče kataloga i pretraživanja, no ne nužno i cijena.
Možeš im poslati upit jer neke stvari nemaju na webshopu. Tokić, Intercars i CIAK će te oderati za full cijenu, bez onog prividnog rabata. Isto tak možeš kontaktirat Lageros. Anđelko uvijek ima full korektne cijene i individualni pristup pa ćeš iz prve ruke moći čuti što inače ljudi uzimaju za auto koji imaš. Osobno Monroe ne bih uzimao, a kad bih uzimao za sebe (serijski), onda Kayabu (KYB). |
Jel netko stavljao mapu na svoj auto? Iman 118d pa bi se poigrao sa time. Kod koga je najbolje otici, preporuke?
|
Citiraj:
Daj auto, godište i motor pa ti provjerim Možeš i na PM |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U lokalnoj trgovini dijelovima, cijene se kreću ovako:
Bilstein - 328,00 kn/kom Monroe - 375,00 kn/kom KYB - 335,00 kn/kom Sachs - 328,00 kn/kom |
za iste novce mozes dobiti kayaba plinske amortizere kod Lagerosa.
|
Citiraj:
Jel znas ko mu je to odradio? |
Kad smo kod amortizera, je li ovo karakteristika niskoprofilnih guma, straznjeg ovjesa ili losijih amortizera?
U pitanju je P308 ('08) 2.0hdi, ima 138t km i 225/45 R17 gume michelin CC XL. Gume napumpane na 2.5 jer se 90% vremena vozi 1-2 osobe u njemu. Mislim da su amortizeri originalni, znam da nisu mjenjani zadnjih 60ak tkm Primjetio sam da kada prelazim preko ostrih rubova (trakaste rupe ili lose krpani asfalt) prednji kraj ne cujem nista i upija, a zadnji kotaci bas lupe, kao da lupi felga od tvrdo. To mi se recimo u gradu dogadja na nekoliko mjesta i vec znam gdje moram usporiti. Kad su 3-4 osobe u autu onda je veca sansa da se cuje udarac usprkos usporenju. Govorimo o brzini tipa 30-50 kmh. Prvi put imam auto s niskoprofilnim i opcenito je auto osjetljiviji na neke rupe i lose dionice koje bi prije bez razmisljanja preletio. |
Citiraj:
Dr. Muha bi mogao izvuc zdravih 190ak pastuha iz toga, oko 200e troska |
XL imaju tvrde bočne stranice, nisko profilna guma tak da može biti i do toga, al baš jako tvrdo, nebi smjelo se osjetiti.
Provjeri selene na mostu ili što već ima konstrukcijski, ležajeve vilica. Pogledaj amortizer, ako je po njemu masno na onom dijelu koji vidiš, gotov je, ulje je iscurilo |
Citiraj:
Ja planiram ići kod ovih. Mislim da je pošteni remap jedino s dynom moguće napraviti. |
Ja sam čuo za ove.
https://www.sedox-performance.com/?lang=hr/ |
Citiraj:
Na mom je otisel nakon nekog vremena dpf, polagano počelo slinit ulje s svih strana, te kasnije odusto od bilo kojeg ulaganja u auto (auto je bil remapan prije kupnje). Mislim da imaš i u prečkom neke za remap(Citrus??). |
Citiraj:
Zvao sam ti ja danas 450 eura je za ove manje autice. Cine mi se nabolji al svi su imali valda nekih zajeba pa ovaj pljuje po onom, ovaj po ovom i tako ukrug. Koliko sam skuzio valjke imaju,thp solutions, autotim(mislim da je to muha), tunerc u sloveniji, sedox i gaberek al nisan siguran. Auto je relativno "nov" 2014 i 78tkm. A ne znam ni sam kod koga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |
|