PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Gabre 22.03.2006. 08:50

ovo je od jučer, Zule nas je rasturao, ali je onda server bio pravedan pa ga je kickao van... :) :)

pa sam ja naslijedio ....

http://img164.imageshack.us/img164/7...rrrr7lr.th.jpg

dobro je bilo, bakranin i ja smo se da zadnjih sekundi napucavali tko će biti prvi!

atha 22.03.2006. 09:05

samo je zule vidim imao pozitivan score... :D ;)

ZED 22.03.2006. 11:51

Ma gle ti ove gore:D
http://img90.imageshack.us/img90/416...00159nw.th.jpg
Ovdje ih razvalim i onda moj tim popusi i to opasno:smoke:
To se valjda desilo jel je masni bio glavni koordinator:p:D

atha 22.03.2006. 12:27

masni je sinoc stalno neshto pizdio :p , a vidi,
redovito je bio na zachelju.... :p i too josh meni stalno pizdi... :p
;)

Gabre 22.03.2006. 12:27

ko je Psycho?

jer mi je pomalo sumnjiv tip.. možda griješim, ali jako mi je sumnjiv..

Andeo 22.03.2006. 12:37

to je xPsycho a zašto ti je sumnjiv?

Jucer me zule ubio dok sam gledao sa dalekozorom okolo, jako zločesto! :) Nego, morao sam kempati što su neki primjetili jer mi je na lijevoj ruci mali prst "inactive" od silnog tipkanja :(

Emissary 22.03.2006. 12:54

Citiraj:

Autor Gabre
ko je Psycho?

jer mi je pomalo sumnjiv tip.. možda griješim, ali jako mi je sumnjiv..

Normalno da ti je sumnjiv kad mu je ping 400 pa opucaš na njega a on odjednom 10 metara dalje :D

atha 22.03.2006. 12:58

xPsycho i scorpio su pricha za sebe.
oni koriste jedan specijalni cheat, koji se zove modem.
toliko je dobar, i daje im dobar ping,
da nas ponekad mogu pogoditi i iza kuche. ;)

Citiraj:

Autor Andeo
Nego, morao sam kempati što su neki primjetili jer mi je na lijevoj ruci mali prst "inactive" od silnog tipkanja

ok andeo. http://img158.imageshack.us/img158/7065/0037mx.gif

Andeo 22.03.2006. 13:16

Mislim da bi se trebalo zabraniti ulazak na server onima koji nemaju default rate na 25000 jer inace nisu svi u ravnopravnom polozaju. Ako to slucajno onemoguci igranje onima koji nisu na ADSL-u jebiga, nisam ni ja godinama igrao online, sustav se neprilagođava pojedincu nego pojedinac sustavu. Ovako stalno postoji sumnaj u varanje i nisu ravnopravni uvjeti igranja kad ja njega vidim metar dalje ili sek. kasnije nego on mene i obrnuto.

RAK 22.03.2006. 13:22

Citiraj:

Autor Andeo
Mislim da bi se trebalo zabraniti ulazak na server onima koji nemaju default rate na 25000 jer inace nisu svi u ravnopravnom polozaju. Ako to slucajno onemoguci igranje onima koji nisu na ADSL-u jebiga, nisam ni ja godinama igrao online, sustav se neprilagođava pojedincu nego pojedinac sustavu. Ovako stalno postoji sumnaj u varanje i nisu ravnopravni uvjeti igranja kad ja njega vidim metar dalje ili sek. kasnije nego on mene i obrnuto.

Dvije minute posla i restartanje servera bi bilo dovoljno da se to odradi.

Problem je u tome što gubimo dva igrača. Žmirio sam na oba oka zbog toga pa su počeli protesti ostalih. Nisu oni jedini koji to iskorištavaju još neki nemaju rate namješten kako treba. Treba li to tolerirati ili napraviti oštar rez?

Odluku prepuštam vama. Biti će onako kako vi odlučite. Ja sam si dovoljno razbijao glavu i postupao po principu "ne talasaj".

atha 22.03.2006. 13:49

moje mishljenje znash, stoga kako i kazhesh,
neka se ostali takodjer izjasne.

Gabre 22.03.2006. 15:28

možda sam glup? ali kakav rate?

BTW - :)

http://img101.imageshack.us/img101/3631/g25gk.th.jpg http://img101.imageshack.us/img101/5448/g30nw.th.jpg http://img110.imageshack.us/img110/3020/g42cz.th.jpg

rasturao sam danas na ovom nizozemskom serveru, hrpa ljudi, nema čitera koliko sam primijetio, jer sam ja PRVI bio većinom! :) :)

Isus 22.03.2006. 15:50

Citiraj:

Autor Gabre
možda sam glup? ali kakav rate?

potpisujem, Tko, kaj?el to nekaj za jest?

Sam Fischer 22.03.2006. 16:49

Citiraj:

Autor atha
moje mishljenje znash, stoga kako i kazhesh,
neka se ostali takodjer izjasne.

Pa neznam, meni je žao dečkiju, ali istina bog oni mi najviše dignu tlak kad igram...Napucavamo se, ja odem u zaklon(zgrada) reloadat kad mi mi nekako metak sjevne i opali me a ja već debelo u zaklonu...A kad ih gađam...O tome svi znate kako je :D
Pa nije ni adsl više toliko skup..:(

Tako da sam ja za "pure" server...Sry decki :(

MRKONJA 22.03.2006. 16:56

Citiraj:

Autor Sam Fischer
(

Nije dsl skup al kolko sam skužio nemogu do njega jer se naš vrli monopolist nije još dovuko do njih;)
Dečki možete bar do isdna?

Gabre 22.03.2006. 17:04

ima li tko za brzu partiju, u 17.10h?!

ajmo!!

maX 22.03.2006. 19:16

Kod njih nazalost jos nema ADSL-a tako da je u tome problem. Vec su slali i onaj papir za onu akciju ako ima vise od 15 zainteresiranih ili tako nesto, ali nazalost nije bilo nista od toga. Jos je vise zanimljivo da sam ja selo do njih i ja imam ADSL, a oni ne. Vec decki glancaju palice i spremaju se da posjete T-com pa da ih malo oraspoloze :D ... Cujte, ja ih poznajem i ja sam za to da oni igraju iako i mene zivcira kada netko od njih 2 trci ispred mene, ja gadjam : Machineg ali on se teleportira, vidi me na radaru i BAM :rambo: popijem 4-5 metaka, a ne uspijem se snaci... Ali zato jos uvijek pale dobre stare granate i to je sigurna smrt za njih buduci da je sve ostalo cista lutrija... :D

xPsycho 22.03.2006. 19:23

Citiraj:

Autor m4Dm4X
Kod njih nazalost jos nema ADSL-a tako da je u tome problem. Vec su slali i onaj papir za onu akciju ako ima vise od 15 zainteresiranih ili tako nesto, ali nazalost nije bilo nista od toga. Jos je vise zanimljivo da sam ja selo do njih i ja imam ADSL, a oni ne. Vec decki glancaju palice i spremaju se da posjete T-com pa da ih malo oraspoloze :D ... Cujte, ja ih poznajem i ja sam za to da oni igraju iako i mene zivcira kada netko od njih 2 trci ispred mene, ja gadjam : Machineg ali on se teleportira, vidi me na radaru i BAM :rambo: popijem 4-5 metaka, a ne uspijem se snaci... Ali zato jos uvijek pale dobre stare granate i to je sigurna smrt za njih buduci da je sve ostalo cista lutrija... :D

hvala na podršci ...hvala hvala

ne samo da glancamo palice nego i skupljamo ručne bombe da posjetimo one pizdune iz T-coma : CoolRamb:rambo:

MadBoY 22.03.2006. 19:38

Pa gledam sad ovo odakle je tko...pa koliko nas ima iz VZ? o_O

Domi 22.03.2006. 20:06

Jel neko za partijicu sad na serveru? :)

MRKONJA 22.03.2006. 20:09

Kad je večeras okupljanje za s&d?

dautanecII 22.03.2006. 20:12

jel ima neko za jednu brzu 1>1 ili slicno,da vidim dal me baca opet?

: goood :

ajmo,ja sam gore.....

MisterM 22.03.2006. 20:23

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Pa neznam, meni je žao dečkiju, ali istina bog oni mi najviše dignu tlak kad igram...Napucavamo se, ja odem u zaklon(zgrada) reloadat kad mi mi nekako metak sjevne i opali me a ja već debelo u zaklonu...A kad ih gađam...O tome svi znate kako je :D

Tako da sam ja za "pure" server...Sry decki :(

Vidiš a od zadnje "svađe" meni niko ne diže živac. Ima jedna stvar a to je da su dečki otvoreno pričali o tome - normalno niko ne čita dva posta ranije a kamoli postove od prije dva, tri tjedna. Daklem nisu muljali pa su uhvačeni nego imaju to namješteno od prvog da da bi uopče mogli igrati.
E sada je pitanje slijedeče - kome to pada kruna sa glave ako im njih dvojica malo poremete ŽIVOTO VAŽAN killl : death omjer? Jer nekako se stalno vračamo na isto - jedino bitno je koliki nam je taj omjer. A omjer uloženo - dobiveno kroz zabavu stalno pada i pada.
Jučer kad sam došao prvo nekima nije bilo jasno zašto nosim snajp - alo kakve to veze ima - čisto iz zahebancije sam to uzeo, onda u Moskvi moja "teleportacija" sa jedne strane mape na drugu - da je objasnim dva puta sam je ponovio na njemčkoj strani dva puta na ruskoj - opet nekima nije bilo jasno da ja kao rus pretrčim mapu što brže mogu dojurim do švaba - putem gledam baš Scorpia kako zauzima položaj ispred mene onako malo udesno - ima i snajp ali me ne vidi da dolazim - naglašavam da trčim skoro po sredini mape - kada sam došao do njega stojim jedno par sekundi pokraj njega u razmišljanju lol kak me nije vidio i kako da ga ubijem - metak iz TT-jca u vugla je bilo dosta, okrenem se počnem pucati u zrak kao na kraju partije - niko ne kuži kaj radim - nastavim i skenjem još dvojicu ili trojicu sa TT-jcem (vidi vraga jedan od njih baš xPsyho - ne pomaže mu kvantni pomak) završi taj dio partije ja pitam jel sada jasno ali... dobar dio jedne i druge ekipe se još šulja iz spawn područja da ih ne bi neko slučajno skinuo. Sve završava klasičnom zahebancijom MM chiteru.... ili možda nije zezancija? Jer je jednostavno nemoguče pretrčati Moskvu četri puta bez dima i još uspjeti nekoga i skinuti. Kad Zule uleti na drugu stranu i poskida par ljudi onda chita ali kad ga zaredom skinu par puta onda je okej? A niko se ne pita o faktorima iznenađenja, žrtvovanja, očekivanju nemogučeg ili jednostavno čiste zahebancije. Jednu večer na bušteli bio sam prvi na popisu mog tima sa 58 killova i 40 smrti ( mali problem je u tome da sam donio pet zastava = 50 kilova ).
Znači u stvari sam ukebao 18 puta a oni mene 40 puta - meni to izgleda kao loš igrač?!?

Ovaj moj monolog u stvari znači da sam protiv kažnjavanja ljudi jer je jedna (psovka, psovka, psovka,psovka) monopolistička firma ne smatra njihov dio Hrvatske - HRVATSKOM - barem ne vrijednom njihove pažnje (psovka, psovka, psovka,psovka):smoke:

Biti će kako večina odluči - moljet ću ljepo glasanje pojdinačnim izjašnjavanjem meni na pm - uključit ću ga samo za ovo.

Andeo 22.03.2006. 20:26

misliš na okupljanje oko 21h? :)

// Rate
set sv_maxRate "25000" - na to mislim.

scorpio_007 22.03.2006. 20:32

HA , vi mislite da je vama bed pogoditi nas kad se tu i tam igramo "beam me up scotty" ;) , a mi se moramo igrati vidovnjaka i gađati metar-dva ispred svakoga da naleti na metak : baad : ...
lako bi istrcal pred vlastiti metak kako zna stekati pokoji put :D
znam da je gadno jer i vama zna ping skociti za 5-10 zbog nas ali jos je uvijek u normalnim granicama.

a mozda bi bilo i dobro da stavite granice za rate ... mozda mi konacno padne tel racun. , jer sad nabijam oko 300kn na carnetu : stoopid ...a dok se sjetim da bi za te pare imal FLAT ...joooj... stvarno mi dojde da se zaletim s mp44 u t-com i napravim reda.

NADAM se da budu cim prije spelali adsl kod nas pa da ja i xPsycho normalo zaigramo s vama.
baš me zanima, dal se bum čudil sad na LAN partyu kaj sam stalno zadnji jer stalno gađam ISPRED protivnika a ne u njega :clap:

poz

MisterM 22.03.2006. 20:47

Citiraj:

Autor Andeo
// Rate set sv_maxRate "25000" - na to mislim.

Ja znam na kaj misliš - samo ne zanima da li svi kuže o čemu se radi????
Skenjati modemaše je imaju modem pa drukčije ne mogu igrati.:smoke:

maX 22.03.2006. 20:49

Citiraj:

Autor scorpio_007
baš me zanima, dal se bum čudil sad na LAN partyu kaj sam stalno zadnji jer stalno gađam ISPRED protivnika a ne u njega :clap:
poz

Mene naravno mozes uracunati jer dolazim na LAN, samo reci kad! :D

Andeo 22.03.2006. 21:09

Za probu sam se spojio s tako niskim rateom na 5min i mogu samo pohvaliti one koji izdrze tako igrati :) Katastrofa. RAK i/ili MisterM povlacim svoju notu za postavljanjem fiksnog ratea jer ipak mislim da si nitko normalan to ne bi sam priustio osim ako nije primoran. Jedino cu morati stediti bombe ako naidem na takve na mapi... :)

Newbie Pro 22.03.2006. 21:19

Ma dečki super igraju i što se mene tiče,ne bi trebalo uopće bit rasprave o tome da li treba fiksni rate stavit..iako taj, kako mm kaže, kvantni pomak :D zna bit totalna pišaona. Treba to shvatit kao dodatni izazov :)

maX 22.03.2006. 21:23

Citiraj:

Autor Newbie Pro
Ma dečki super igraju i što se mene tiče,ne bi trebalo uopće bit rasprave o tome da li treba fiksni rate stavit..iako taj, kako mm kaže, kvantni pomak :D zna bit totalna pišaona. Treba to shvatit kao dodatni izazov :)

U potpunosti se slazem sa Zule-om... Treba se priviknuti i ne se zivcirati zbog tako banalnih stvari. A sto se tice njihove igre, Scorpio je igral kod mene i stvarno jako dobro igra. Jedva cekam LAN :D Scorpio, xPsycho i ja protiv ostalih :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16.