![]() |
Hvala svima. :)
Stiglo upravo, isporuka odmah, kolicine ogranicene! AMD Ryzen 9 5950X - 545 € AMD Ryzen 9 5900X - 399 € - Rasprodano! AMD Ryzen 7 5800X3D - 399 € AMD Ryzen 7 5700X - 219 € Edit: Ko prvi, njemu ovaj ITX ljepotan. :D Jonsbo U1 PLUS Black = 60,00 € https://i.imgur.com/ULTIHKj.jpeg |
Evo i moje iskustvo sa Uzi Shopom, gospodin Zlatko se potrudio, složio mi računalo u cijenovnom rangu koje je meni trebalo, sve vrhunski složeno,odrađeno i složeno.
Uplatio,došao do njega drugi-treći dan,porazgovarali malo i sve mogu samo riječi pohvale dati! Nivo profesionalizma +10/10 |
Komp bratu prestao raditi, taman vrijeme ispita.
Nino sredio konfu po specifičnim "problemima" - budget i DVI na monitoru. Predinstalirali winse. 3 dana kasnije i komp je stigao. Brže ne ide. Hvala na utrošenom dodatnom vremenu! Do idućeg puta. |
Jos jedna "omanja" kupovina kod UZIshopa odradjena u 2 dana od placanja do dostave sve ko po loju.
Hvala Zlatko.. |
Evo da ih i ja pohvalim.
1. kolegica kupovala gaming komp za klinca. Odabrala gotovu MSG konfu. Oni nazvali i ponudili bolje komponente za manje love. Naravno da je pristala. 2. naručio neke komponente za office komp. Da ne čekam CPU koji sam naručio, ponudili mi jači za iste pare. Ja pristao. Sve komponente stigle isti dan, ali u 3 odvojena paketa zbog raznih dobavljača. |
10/10 kao i uvijek do sada... uz to još i kratki ugodni razgovor i besplatne sugestije od Zlatka... tako da ostajem sigurno kupac i u budućnosti...
|
Prebacujem iz Protis u pravu temu.
Citiraj:
Zatvoren je ducan? Nisam li nedavno procitao da se u Radnickoj moze preuzeti u nekome ducanu na Uzi sajtu? ... |
|
Citiraj:
Btw, da li je moguće kupiti 8/16 cpu za manje od 1.000kn/133€ i 36 mj. jamstva? Da, da, moguce je = AMD Ryzen 7 PRO 3700 tray = 130,00 € s PDV-om |
Citiraj:
Citiraj:
Jer PCIE - PCI riseri, mi rade probleme kod pojedinih punih ATX ploca. Sve radi, ali nisam do danas, pristao da idem modati kuciste radi risera. Hvala P.S. velika je pauza prosla, kako ti se zvao prijatelj iz iste ulice ili kvarta, koji je rekao da sve posudjujes od njega, ili da on tebi posudjuje? :D Ne mogu se sjetiti imena, na vrh jezika mi je njegov PCE nick. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozes odmah na PM kad budes citao, pa email i narudjba. Citiraj:
Omatorio, mislis ulijenio se? Pa nemre biti tako star, ili vrijeme ide brze nego pamtim. |
|
Vozio rally da pokupim danas u povratku. Doletio pet minuta do zatvaranja. Uletim, a onda mi zena unutra veli, pa mi radimo do 18h. :)
Po ljetnom rade do 17h. Moras na sajtu revidirati, da jos netko ne pomisli isto. Spojio sve kupovine ovaj tjedan, nadam se cu sloziti za dva mjeseca. https://abload.de/thumb/008a1xfa9.jpg Hvala . |
Pohvale za Uzi i od mene!
Narucio komponente za komp (naravno uz pomoc Uzi shopa gdje sam dobio preporuke za bolju MBO i RAM), stiglo sve u kratkom roku, uredno poslozeno i spojenu u kucistu koje je nazalost negdje u transportu dobilo udarac te se ostetilo. Jednostavnom i brzom komunikacijom iz Uzija odmah poslali novo kuciste u zamjenu za ovo osteceno koje sam naknadno vratio u MBE poslovnicu u Zagrebu. Hvala jos jedanput i svaka preporuka za trgovinu i pohvale za komunikaciju i brzo rjesavanje problema! :care::care: |
još jedna mašina od uzija, hvala na ispunjenim željama i ostalim uslugama :D
|
Jedna blic ponuda do 30.06.!
AMD Ryzen 9 5950X TRAY (36 mj. jamstvo) = 449,00 AMD Ryzen 9 7900X3D = 599,00 |
Ljubazno i marljivo je potrazio proizvod koji nema u redovnoj ponudi. Dostavljeno u dodatnoj kvalitetno zapakiranoj ambalazi.
Puno hvala! |
Jel ima neki popust za clanove foruma? Jel moguce nabavit Gigabyte M34WQ(3440x1440 IPS 34")? Ako ne koja je situacija sa ovim, jel to moguce dobavit, pise rasporodano?
|
Citiraj:
|
Pozdrav svima.
Prošlo je 10 godina¸od kada sam se odlicuio na ovaj "rizican" pothvat. I jos sam tu. Red i obicaj je proslaviti, pa uskoro popratite ponudu i cijene, moglo bi biti finih iznenadjenja. Toliko od mene, jos jednom hvala svima na podrsci i ukazanom povjerenju. :chears: |
Ihha, ja mislio bit ce neki domjenak, mali, za svega 500 ljudi kad ono spustanje cijena :).
Cesititke i sretno dalje. |
Digao cijene da moze dati popuste :fiju:
Cestitke :chears: |
Citiraj:
|
Cekajte, jos strikam sve. :D
|
GZ 👍
Poslano sa A52S 5G |
Čestitam!
|
Eto, privremeno su pce popusti ukinuti, cijene su prilagodjene, na nizim cijenama se ne vidi razlika ali eto, potrudili smo se. :)
|
Koji je "rok trajanja" akcije? :)
I cestitke na poslovanju, ne bi nikad rekao da je toliko godina proslo! |
Ako izdrzimo, biti ce do sljedeceg weekenda.
Sent from my CPH2449 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |