![]() |
Što veća klasa to ti brže zapisivanje, mislim da je sve iznad classe 6 optimalno
Imam pitanje, stavio sam frendu na mob cyanogenmod 7.2 benruv4 rom i instaliro fix za kameru (sa 3 na 5 mp) ali kad se uđe u kameru i dalje daje odabir za max 3mp, kako to ispravit da daje 5mp? |
Kada je uključena aplikacija za kameru u dnu imaš 4 kružića na kojima su podešavanja.Krajnje desno je za rezoluciju. Ako nemaš opciju 5MPix, onda skripta nije instalirana. Btw, ja koristim lg camera aplikaciju i odlična je.
|
ima neki custom rom koji radi normalno,a da nije benru
gubitak vremena sa ovim mobitelom.mobitel je sranje! |
Nakraju sam stavio onaj 3.0 rom od Fundowskog i na njemu sve radi
|
Citiraj:
Sve je sranje i mobitel i benru i custom i stock i baterija i htc mania i ekran i kinezi i japanci i poklopac i u8650 i iphone 4,5,6,7,8,9,10 sa s i bez s i golf gti i tdi i sdi i mdpi i hdpi i rsi Sve je sranje |
vi bi svi iPhone za 4000kn... da vam nesto velim! ovaj mobitel nije nesto posebno i ja bih iPhone 4s al sta je tu je.. nema se para.. naime ovaj mobitel otvara , surfa, isrctava (bilo sta) radi brze od burazovog 3GS-a pa bitch please!!!
|
CM9 LuckyIcs GSM 4.0.4 Beta3
Popravljen USB mount, hotspot, tethering. Ostaje još BT i kamera. I loše vijesti za koje mislim da direktno utječu na developing ICS za U8650:http://www.svijet-androida.com/02/08/2012/nema-vise-cyanogenmoda-nakon-verzije-7-2-za-nexus-one-htc-desire-legend-xperiu-x10-i-druge/ |
Jel moze neko ko ima iskustva sa navigacijom za ovaj nas phone da postavi ili linkove ili napise tutorial oko toga gjde skinuti apk karte itd. jer sam proveo vise od 8 sati trazeci ali bezuspjesno uglavnom nailazim na mrtve linkove,pa onda ili fale karte ili skinovi uglavnom nikako sve skompletirati!Ako neko moze da pomogne meni kao i ostalim clanovima foruma,naravno,oko ovog!HVALA
|
Citiraj:
nekako mi je zvuk u slusalici tih na ovom ICS-u iako je pojacan do panja . jel to samo do mene ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
onaj vrag za mijenjanje veličine particija na cyanu... nakon toga pa-pa internoj SD kartici...
|
Probao sam cyan 7.2 v4.0 i nimalo nisam srećan sa njim, ne snalazim se, stvari su prilično izmenjene u odnosu na "obične" romove. Ne znam kako bih cyan prilagodio sebi, nije to za linux noob-ove. Nisam primetio neke razlike u brzini u odnosu na fundowskog 4.0. Vratio sam fundowski 4.0 (ponovo ga download-ovao, vidim da je Fundowski ubacio neke sitne izmene u odnosu na prvu postavljenu verziju), te sa originalnim kerenelom i procecorom na 729 MHz tel je prilično brz, nema značajnijeg laga, tako da ostajem na tom romu sve dok budem imao ovaj tel.
Što se tiče navigacije, iGO Primo ne radi na ovom telefonu, iz nekog razloga izbacuje na home ekran androida iako iGO procesi još uvek rade. iGO my way, ndrive rade bez problema. Da, i link2sd ne mogu da pokrenem, ne nalazi ext3 particiju i počinje da ruši tekuće procese nakon bezuspešnog starta, tako da aplikacije prebacujem ručno. A2SDGUI postavke za instalaciju aplikacija na SD ne rade, jer se sve instaliraju na interni ROM. Takođe, nije moguće manipulisati dalvik cash-om, mislio sam ga prebaciti na ext da vidim ima li razlike u brzini. |
Citiraj:
|
imam problem, naime na zadnjem cyanu od benrua v4 ima aplikacija rom manager i da bi mogo bilo kaj radit moro sam..tak mi je aplikacija rekla instalirat recovery 5.0.2.8 i nakon instalacije reboot i mob se nece stavit u recovery al mogu ga upalit sve normalno..iuglavnom sad sam napravio srenje..nemam il nemrem u recavery a u tom manageru pise da imam taj 5.0.2.8 jel mogu ja vratit stari nekako.. i kako..onaj 2. nesto..neznam tocno kak se zove
|
Citiraj:
|
daj me samo podsjeti prije neg kaj stavim mob u fastboot jel treban nes tipa usb debugging il tak nes ukljucit
i jos nes posto sam na moru i nisam na svom kompu..ovaj je xp..skinuo drivere al neznam kak da ih pokrenem/instaliram jer mi treba neki deviace manager..di se on nalazi?? |
Citiraj:
ak se ne varam, device manager je desna tipka na computer na desktopu i properties. xp... !??!??? |
Citiraj:
Hvala, uspelo je sa ext4, iako mi se ta particija u partition menager-u prikazuje kao ext3. Inače, jako korisna stvar za premestiti libraries i dalvik cache na ext particiju aplikacija koje se već nalaze na ext, pošto a2sd koliko sam shvatio premešta samo apk fajl. |
Citiraj:
http://www.mycity.rs/Drajveri/Drajveri-12.html Samo polako i opusteno i SRETNO :chears: Edit1:Ti posto imas vec drivere samo stavi phone u fastboot i spoji na komp onda prati instrukcije SAMO za instalaciju drivera preko device managera za XP sto ces naci u ovom linku sto sam ti postavio! Edit:Ako jos sta treba ili negdje zapnes slobodno se javi! |
Up time
Ma bas sam se htio pohvaliti sa up time i onda zabucam sa operom mobile i operom mini. Naime imam obe instalirane jer mobile ima integriran flash, poktenuo sam obe verzije i mob se prvi put restarta od kad sam instalira novi beneru.
Steta up time je bio impresivan. |
Citiraj:
|
Jel neko uspio pokrenuti Igo primo 2.0 na sonicu?
|
Citiraj:
|
Ja pokrenem iGO primo, ali se ruši nekoliko sekundi do minuta nakon starta, 3 njegova procesa teku, ali se grafički interfejs gasi. Ne znam je li problem loša instalacija, ili nešto sa ovim telefonom...
|
Jel ima netko problema sa pozivima na benruu ili nekim određenim kernelima? Pričam fino 2 minute i onda odjednom čujem isprekidano sugovornika dalje.
benruv4, supercharger, smartassv2. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nesto mi je mirno na forumu pa jel nema vise novih romova za testiranje ? iako sam ih jedno 20tak isprobao nisam se jos zasitio :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |