![]() |
|
Citiraj:
|
Remenica se vrti jednako sa ukljucenom ili iskljucenom klimom.
Dok se na opelu vidi kad je klima ukljucena jer se remenica cijela vrti(spojka ukopca) il kak se to strucno zove neznam. E sad vidjet cemo kad dodjem doma i kod majstora sta je i obavjestit cu tu kako je proslo;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta ste zapeli za tih brumuzovih 300KS? Ako je model 430, mislim da bi bilo u redu da bude i 430KS. Uostalom, ako tamo neka Alpina iz istog motora izvlači 355KS može i burmuz(TM) izvući 430.
Najbolje da otvorimo pool i glasamo na koliko će konja burmuz nasviriti beemve. :D |
Burmuz ce iz "svojeg" "430" izvuci:
1. 300 konja 2. 500 konja 3. Warp 9 4. Djevojka sa sela :D |
Znam da je fora sad istresati se na malom, ali mislim da smo svi u zivotu nekad slagali u zelji da ispadnemo kul. I ja sam curama prical da imam veci nego kaj imam, da imam ne znam kakav auto i veliku vikendicu na moru. Kaj sad, bilo pa proslo :)
Btw, kako se ono dobijaju privremene tablice? Idem na tehnicki s prometnom od odjavljenog vozila, platim par sto kuna i vozim se dva tri dana? |
Citiraj:
|
Prvo osiguranje, pa tehnicki, pa se vozis tri dana pa onda u drugu stanicu pa samo tehnicki pa se vozis jos dva dana kolko vrijedi osiguranje.
|
Ima u Linksu cilindar extender.
|
Ipak je 418? Ako toyota može iz 3c 1.6l izvuči 260KS, što ne bi mogao i bmw izvući 300KS iz 1.6l 4c? Ipak ima c više...
|
Citiraj:
Nedavno to radio. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Tesko je dizelu poduplati snagu za neke normalne novce. |
Citiraj:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_M12 Skoro 1.500 KS iz 1,5l...:D BTW, ovaj 418 je prigušeni 2.0 motor, ako se dobro sjećam. |
Citiraj:
https://de.wikipedia.org/wiki/BMW_F32#Dieselmotoren |
Netko je ovdje pisao da nije to full isti motor tj. da nije razlika samo u turbinama.
|
Hvala momci.
Davno sam to radio pa sam se pitao da li se ista mijenjalo. Idem po tog Talismana. |
Sigurno nije . Dizne, turbina, intercooler. Al sve je zamjenjivo.
|
Citiraj:
|
Kakogod, lazuci ovdje na forumu tesko da ce nesto i je**t, pa zato ljudima nije jasno cemu dodavat cilindre na makinu. Ovaj forum je maltene digitalno sjemeniste :D
|
Sutra u 8 vozim auto na servis. Zamjena branika plus lakiranje gepeka.
Auto mi treba u cet popodne. Kaze mi da "bi trebo bit". Meni se to cini da bi svakako morao bit? Auto je na leasing, ja nisam kriv za sudar. Imam kakvo pravo na zamjenski auto ? Bilo od servisa ili leasinga? Mozda su glupa pitanja, al nisam do sad imao novi auto. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
:eek: Citiraj:
C klasa i A4 mi puno bolje izgledaju unutra pa gledam malo i te modele. |
Citiraj:
Ukratmo moš probat ali u pravilu nemaš (bar meni tako rekoše). Ovisi koji auto i koji servis. Imam sličnu stvar na VW i onak ne da mi se vozit na popravak jer ću bit 3 dana bez auta, a druga opcija mi je rent a car .... Uglavnom iduće osiguranje osnovno ću tražit da li tko ima tu opciju kao doplatu....ako netko zna ... :D. |
Ako imaš Croatia osiguranje oni imaju popis servisa u kojima dobiješ zamjensko vozilo.
Ja kad sam lakiro branik na suzukiju sam u Remetincu dobio Octaviu. |
Citiraj:
Hvala ti. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Jučer u vožnji neki švabo prešao u moju traku i opalili se retrovizorima. On produžio dalje al sam ga ulovio nakon 5km. Uglavnom nismo prijavljivali ništa nego mi je dao keš i to je to.
Auto je Astra H GTC '08, imate za preporučiti neki autootpad u Zagrebu ili okolici ili možda neku drugu opciju? Koliko bi otprilike došlo farbanje retrovizora ako ne nađem iste boje |
Citiraj:
Hrelic probaj, ili njuskalo prvo, najjeftinije opcije |
Citiraj:
Auto Ivan, Novi Petruševac 5 0915507777 Neznam dal drzi opel al ne kosta pitat |
Citiraj:
|
A da, opalili smo se i ja sam se odmah okrenuo i krenuo nazad jer sam mislio da će stati tu odma, ali baš i nije. Skoro sam odustao od traženja kad ugledam u kružnom toku auto i visi mu retrovizor. Tu isto nije stao prvih 500 metara dok mu se nisam zabio u guzicu i legao na trubu i blicao.
Nakon zaustavljanja on naravno mene ide napadat da sam ja njemu prešao u traku, ali nakon 5 minute rasprave je sam ponudio novac tako da je i njemu bilo jasno ko je prešao kome u traku EDIT: Hvala na prijedlozima, kontaktirat ću :chears: |
Da li se uopce moze dokazati tko je kome presao u traku ako se samo retrovizori ostete?
|
staklo je negdje moralo pasti
osim ako je baš na crti |
Ni ja nisam bio siguran kako bi to dokazali pa sam odigrao tako.
BTW ta potjera i sve ostalo je potrajalo nekakvih 20 minuta, kad sam se vratio na mjesto događaja nije bilo ni mrvice na cesti ni od plastike ni od stakla |
Napravio si najbolje što si mogao u toj situaciji.
|
To se sad i moze vec zvat autom :)
cudno da filter ulja nije iz Bosne :D |
Citiraj:
Mada iskreno, sto se voznje tice, nekak mi je drazi E36 za vozit :D |
ima tu kolega na forumu koji ima BMW-a, pa kad smo sarafili, izvadi Mann+Hummel filter, a kad ono, ponosno stoji nas domaci iz Tesnja ^^
|
Citiraj:
|
Obzirom da su nekada cijeli Golfovi i Jette dolazile iz Bosne, a Kadetti iz Kikinde, uopće se ne čudim da danas rade dijelove za VW. Uostalom, kod nas rade stakla, branike, vrata,...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:37. |
|