![]() |
|
Citiraj:
Za početak, usporedio si stari motor bez turbine, s modernim turbo common rail motorom. I sad funny, but true story - sjetio sam se da si palamudio o "svojem" RS 250, da bi za par mjeseci ipak prodavao anemičnog 1.6 16V atmosferca (link, NHF ;)), onda mi je postala sasvim jasna ona priča s fejk ksenonima iz salona i da za prestizanje kolone uzbro s autom i prikolicom punom drva, treba najmanje 300 konja :D |
Citiraj:
Da, jedno drugo isključuje, jer ako imam Coupe nemam RS jelda? Inače, Coupe je bio od stare :D Mislim da sam ga čak spominjao da ga vozi prije nego li je uzela Pola ^^ I btw, sad imam BMW 430D koji će u 9 mjesecu poslije remapa biti oko 300 konja (give or take). I to kupljen kod Tomića, ne uvoz. I nakon njega kupiti ću si još bolji i brži. Kad ću ga prodavati, tebi se prvi javljam pošto vidim da voliš oglase. ;) E evo slikica da opet ne bi bilo.. i to s regom. Živio kume :beer: https://www.dropbox.com/s/rx4wbvu1kf...PnJQ.jpeg?dl=0 |
Ispričavam se ako je tako, samo eto - previše slučajnosti :D
Što se tiče samog oglasa, u to vrijeme sam tražio Megsa 3 Coupea pa sa naletio na oglas s poznatim nickom. I javio bih ti se da je imao analogne vurice jer mi je sve ostalo odgovaralo ;) Što se tiče nove mašine, nju si već stavio na forum i poželio sam ti sreću ko i svima ostalima. A što se tiče 1.5 DCI vs. 1.9 SDI - i dalje mislim da si pretjerao. Recimo samo da je taj 1.5 DCI (110) puno agilniji motor (turbina + moment, jel) od tog atmosferca 1.6 16V s oglasa, bez obzira što su po maksimalnoj snazi isti. |
Citiraj:
Za sdi i dci me zaboli živo iskren da budem. Tko voli nek izvoli. |
Nit sam se uvrijedio, niti sam napao. Samo sam napisao činjenično kako je (u vezi usporedbe motora), isto kako sam u nekom od jučerašnjih postova napisao što te 1.5 DCI motore muči konstrukcijski (ako se ne održavaju kako treba). Svejedno, preferiram benzin i zbog toga recimo nisam gledao 1.5/1.9/2.0 DCI u coupeu, niti bih gledao bilo koji drugi dizel u vozilu neke druge grupacije.
A ovaj dio s coupeom sam "povezao" iz tvojih prijašnjih postova, ali ako ti kažeš da nije tako, isprike još jednom ;) |
barem imas sta raditi oko auta sad hah.
|
Ma nije neki problem, narucio sam nov nosac ($30 komad), nego vise WTF faktor.
Ne vidim razlog zasto bi to itko isao radit. :D |
Taman sam htio napisati koja je svrha zavariti amortizer za nosač... doslovce WTF?
|
Citiraj:
|
Pa to rade tam? Ili je neko bivšem vlasniku uzeo novce za niš
|
Citiraj:
:D:D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo dalje. Jel se tko planira prijaviti za ove poticaje sad za elekričare? |
Citiraj:
Vozilo s registarskom oznakom piše na njegovoj slici, marka BMW, SERIJA 4, 418D GRAN COUPE, šasija piše na HUO stranici je na dan 22.06.2020 bilo osigurano kod osiguravajućeg društva: EUROHERC OSIGURANJE D.D A CVH kaže godina proizvodnje auta 2014. |
To je samo pohvala za 18d motor, imaš osjećaj da ide ko 30d :D
Nakon par M znački s ebaya, postaje i 35d :lol2: Ovo je sve :lol2: |
Citiraj:
:lol2::lol2::D |
Citiraj:
|
2014 - 418d, 2020- 430d
BMW kao vino,šta starije to bolje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda Octavia Hybrid cak.... Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Koristiti za što? Frendica ima e-Up i na guz dođe od RI do Nerezina na Lošinju (cca. 100km sa trajektom). Dakle, auto koji ti treba teško da ćeš koristiti za putovanja. A za grad ti P208 i nije najneophodniji.
|
Citiraj:
Tko želi voziti Up!, slobodno, nije na meni da mu pametujem. Meni ne igra. |
Jesi gledao novi e-2008?
~20k kn je skuplji doduse, ali ima dosta veci gepek i vise mjesta na zadnjim sjedalima naustrb 30km manjeg dometa. |
Negdje sam čitao da taj natječaj baš nije najbolje posložen jer su iz njega isključeni hibridi.
Anyway, znači tebi treba električni auto Golf klase. Pogledaj si Konu EV. |
Citiraj:
Dobra stvar je što mogu uzeti bilo koju ponudu, a poslije se predomisliti za auto ako mi odobre. Citiraj:
Kona mi je zanimljiva, ali moram priznati da sam malo "snob" i ne sviđa mi se u 2020. dizajn interijera. |
Citiraj:
Ovaj aktualni ima range 260km (realno moze cca. 200-210km) dok je stari imao 160km na papiru. |
Citiraj:
Citiraj:
Da ne serem previše i ja sam tamo osiguran... :D |
@akoj
Ne znam razliku između njih. Ovaj njen ima cca. 2g. |
Citiraj:
https://i.pinimg.com/564x/6a/d7/dd/6...85bc4d2236.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po 7 zadnjih brojeva šasije se vidi sve o autu što želiš znati, recimo ovdje: https://www.mdecoder.com/decode/d424337 Tako da nije rođo u Eurohercu stavio 418d nego ekipa u tvornici.:D Ali pridružujem se vexu, i mene zanima kako je taj 418d dobio dva dodatna cilindra. Znam da čovjeku svašta ugrađuju u servisu bez njegovog znanja...:) |
Ups...i dal to moje iskusno oko vidi šaltgetribu? :)
Garro imaš nešt slično za Merc? I must channel my inner stalker too :D Nakon svega viđenoga,ono kad kaže da će nakon ovoga kupiti još boljeg i bržeg...bar to nebu teško :lol2: |
Citiraj:
Recimo Talisman 1.6 160, ima taman 10ks više od ovog BMWa. |
Citiraj:
Kao što sam rekao,kada kupujem sa svojim novcima,minimum mi je na limuzini od tone i po nadalje 2000 kubika. Svako radi sa svojom lovom šta mu je drago. |
Citiraj:
|
ALi isto tako piše i kubikaža jel? Niko se o konjima nije raspravljao do sada osim tebe,doletio si ko padobranac na kosovsku bitku...iz motiva samo poznatih tebi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |
|