![]() |
Meni u Firefoxu sve otvara normalno.
|
evo i ovdje isto mi sad nije dalo, nešto je do AG008 :D
|
Sad? Ago je imao nešto u potpisu :D
|
Sad je ok
Tada sam i frendu neregistriranom poslao link, i njemu je crveno bilo No izgleda rijesilo se samo od sebe :D |
Nije samo od sebe, ja sam obrisao višak.
Sent from my Pixel using Tapatalk |
Aha :D
|
Neka mining skripta, garant :)
|
Tek sam sad skuzio da se promjena naslova svoje teme (na tržnici) može izvesti i dvostrukim klikom u glavnom podforumu (pr: prodaja) pokraj svoje teme :)
Možda nekom dobro dođe, živio sam u neznanju godinama :D firefox je u pitanju. |
Događa se :) inače to možeš sa bilo kojom temom koju si započeo, ne samo na tržnjaku ;)
Sent from Mobara |
Može, slično ide i za zaključavanje iste...ako si moderator, jel :D
|
Citiraj:
Sesvete do Tokija! Citiraj:
Posto nema para na svetu da vam platim sto ste uradili, samo cu da vam kazem "hvala"! |
Pritisak uvijek uzrokuje pucanje na nezgodnim mjestima :D Samo kažem...
|
svim deckima koji su slali poruke podrške - hvala :D
enivej kaj se desilo? kaj me banalo? trebam nešto mijenjat? hotmail u profilu možda? |
Naletio si mi na volej :D
Ja kriv, tebe i još jednog nedužnog sam slučajno okinuo kad sam bano onog trola :D Sorkać ;) |
|
:D :D
Sent from my SM-N950F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Upalim mail i primjetih neki "king001" zaspamao svaki topic? To je neki troll bot?
|
Ma da, riješen je on odavno ;)
Nije debuging, ima vec ista tema koja je lockana pa mozete tamo ubaciti ovaj post. Zadnjih tjedana vidjam oglase sa korekcijom cijena u prvom postu ali obrisanom pocetnom cijenom.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=264397 |
Nema tu lijeka, prijava posta i sankcije, pa će naučiti pameti.
|
sat ne štima na forumu, brza nekih 5-6 minuta
|
Citiraj:
|
Ovisi, može biti i ban, bar privremeni...ali ono, ako je prvi put, na nekakav PM reagira "Ok, sory, previdio sam" - ne ostaje previše alata, ako me pratiš ;)
Thanks.
Pitam jer sad vidim da jedan član prodaje stvari (a ima i manje od 50 postova), a dobio je ban jer je prije mjesec dana obrisao sve što je prodao. Mislio sam da je za kršenje tog pravila "kazna" permaban. :D |
A nije, bar ne ono isključivo i uvijek.
Citiraj:
2018 vBulletin 3.8.4 ???? vBulletin 5.0 Malo moderniji dizajn nebi škodio. |
pa skodio bi, navikli smo na ovo :D
uvijek postoji greasemonkey pa bolje da neko preko toga sklepa neku temu |
'If it ain't broke, don't fix it' - Dalai Lama
Cemu moderniji dizajn na forumu, doslovno tekstualna rasprava, qoutes, linkovi i nesto slika. |
Upgrejdati da izgleda ko bonbon sajt
|
U gornjem izborniku (home, pravila i pomoc,...)
Ima i kalendar jedini je problem sto nema 2018-u godinu... Ako to mozete popraviti |
Primjetio sam da već neko vrijeme ako stisnem enter dok pišem poruku, na kraju ispadne kao da sam stisnuo 2-3 puta enter kad se post prikaže.
Drugim riječima, forum sam stavlja nove prazne redove. Edit: evo i ovdje je stavio iako uopće ne bi trebao biti razmak. |
Zalmane, to se i meni događa ali samo na Firefoxu.
Preko Tapatalka, Vivaldija, Chrometa, Edgea i Opere - enter je jedan red. No na Firefoxu sam se izveštio. Lupi Shift+Enter i to bude 1 red razmaka, a ne 2 i to je to (tako je kod mene). E sad, potvrdite je li i kod vas tako. Sent from Usreo Mobara |
Hmm, meni samo Tapatalk/mTalk ubacuju new line.
|
Kada se samo prelazi u drugi red, radi normalno u FF.
Ali kada se hoće imati jedan red razmaka, on stavi dva. Evo pišem ovo na quick reply kućici. |
Na chromu mi radi normalno, oduvijek, očito do postavki unutar browsera.
|
Kod mene sve normalno na najnovijem Firefoxu.
TEST TEST TEST |
Browser: Firefox 61.0.1 x64
OS: Manjaro Mjesto i vrijeme: negdje u sumi, rano u noci https://imgur.com/a/4aquDE9 Gornja slika: kada je FF na potpunoj sirini ekrana 2560px Donja slika: kada je FF na manje od ca 2470px sirine - screenshot je s 2465px Moze netko reproducirat na nekom drugom browseru/OS-u? |
to se i meni na kromu dešava u zadnje vrijeme
|
Samo ti gornji izbornici?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19. |