PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Roberto 19.11.2020. 19:52

A u tri pm :/

danex 19.11.2020. 20:02

Stvarno peh..jedva sam ih čekao ponovo vidjet na parketu.

adaksinjo 20.11.2020. 00:29

JaVale McGee iskoristio player opciju s Lakersima, ide po 4. prsten. ako se to dogodi, Chuck će Shaqa živog pojesti da McGee ima isti broj prstena kao i on :D

Roberto 20.11.2020. 08:22

The Golden State Warriors are finalizing a trade to acquire Oklahoma City Thunder forward Kelly Oubre Jr. for a 2021 protected first-round NBA draft pick, sources told ESPN.

Gilbert5 20.11.2020. 08:33

Nisi napisao najbitnije: :D

Citiraj:

The Warriors will absorb Oubre and his $14.4 million expiring contract into a trade exception – costing the franchise a staggering $66 million additional luxury tax. Golden State has a historic luxury bill on the horizon — $134 million based on the team’s current payroll. The Warriors will receive a discount of their tax bill if league revenue decline this season

adaksinjo 20.11.2020. 08:39

nisu li prijavili Klaya na ono pravilo da zbog ozljede ne ulazi u cap za novu sezonu?

Gilbert5 20.11.2020. 08:45

Ulazi plaća (koliko znam), ali možda mogu dobiti iznimku od 9 milja za novog igrača.

adaksinjo 20.11.2020. 08:47

https://twitter.com/BobbyMarks42/sta...93411402018820

u pravu si, $9m za sezonu, taman da im Šarić uleti!

Gilbert5 20.11.2020. 09:08

Gledam roster i jako su tanki na vanjskim pozicijama.

Da uspiju za 9 milja Dragića potpisati to bi bio uspjeh. Od visokih možda bi Ibaka došao, ili eventualno Tristan Thomson.

Samo ako se i tih 9 milja računa u lux tax...uf uf.

Roberto 20.11.2020. 11:27

Tanki su i nutra i vani. Čak i sa zdravim Klayem po meni ne bi bili u situaciji da budu u vrhu. Fali dobar rim protector i role palyera s klupe i nutra i vani. Wiggins pitanje što može i na kojoj razini će biti, Wiseman teško da će u startu biti na visokoj razini.

Gilbert5 20.11.2020. 12:14

Još jednog visokog mogu naći, ima ih hrpa koji će prihvatiti minimalac.

Imaju wisemana, loonija koji je solidan, greena i pascala. Nije loše, ali nije dobro. :D
Vjerujem da bob myers ima neke adute u rukavu, možda i neki trejd.

Ovo sa klayom ih je izbacilo dosta od projekcija sezone, vidjet ćemo. Bit će svakako zanimljivo.

Ove sezone uzimam nba pass i neka se jebe, dobio otkaz ili ne. :D

adaksinjo 20.11.2020. 12:26

pričekaj raspis, nadam se da ove sezone bude i nama prihvatljivih termina jer gledatelja ionako neće biti. tekma počne u podne po njihovom vremenu (kod nas 18-20h), odigraju i avionom stignu doma na večeru na drugi kraj amerike :D

s druge strane ne bi bilo na odmet da liga spusti cijenu tog passa jer bi ga masa ljudi onda uzela. vjerojatno i imaju tako riješeno da sve sezonske ulaznice na tekme imaju besplatan stream svih domaćih tekmi.

Roberto 20.11.2020. 13:09

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3461777)

Imaju wisemana, loonija koji je solidan, greena i pascala. Nije loše, ali nije dobro. :D

Ovo sa klayom ih je izbacilo dosta od projekcija sezone, vidjet ćemo. Bit će svakako zanimljivo.

:D
Looney i Pascal su solidni, da. Green... Ne znam, ja da sam GM trejdao bi ga dok ga se jos moze uvalit. U silaznoj putanji je zadnje dvije godine, muci muku s kilama, a igra mu jako ovisi o fizikalijama.

Sjebana situacija za warriorse. Klayu otisle dvije godine prajma, vjerojatno i title window otiso jer pitanje je kakav ce se vratiti, a curry i green ne idu mladji. Rebuild opet nema smisla, ostaje gurat ovako sezonu dvije.

Tesko je procijenit ovakvu ekipu koja nikad nije igrala skupa, al onako na prvu, PO je uspjeh :D

Ante M 20.11.2020. 13:31

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3461759)
Tanki su i nutra i vani. Čak i sa zdravim Klayem po meni ne bi bili u situaciji da budu u vrhu. Fali dobar rim protector i role palyera s klupe i nutra i vani. Wiggins pitanje što može i na kojoj razini će biti, Wiseman teško da će u startu biti na visokoj razini.

Sa zdravim Klayem bi bili contenderi za vrh zapada , sa Štefekom i Draymondom. Okupila bi se tu solidna ekipa, ne treba podcjenjivat .
Ovako bez Klaya bi isto morali bar ući u playoff, bilo bi to veliko poniženje ako nebi uspili.

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3461777)

Čitam malo za taj league pass, mada Arene sad prenose dosta utakmica kod LP imaš luksuz da pogledaš kondenzirano bez reklama i kad ti se gleda. Skup je po defaultu, ali ima shema kako ga dobit full jeftino

Možeš ili preko ove stranice https://shoppy.gg/user/nakedturtle koliko vidim 15 eura sezonski i čitam da radi pouzdano.

Drugi način je da se registriraš na LP sa uključenim VPN na Indiju jer za njihovo tržište konvertirano sa rupijima ispadne cca 100 kuna po sezoni. Ako gledaš preko kompa onda zahtjeva da se svako nekoliko dana priključiš na indijski ip (vpn) , a ako gledaš preko android boxa onda ti ni ne traži .

U oba slučaja, za 100 kuna godišnje ispadne 10x manje nego što traže za HR korisnike, a full pristup svim sadržajima . čak i klasicima koji često idu na nba tv :D

Gilbert5 20.11.2020. 14:55

Hvala Ante, nisam znao. Budem malo istražio pa isprobam.
Imao sam pass prije dosta godine, i super je stvar.

Roberto 20.11.2020. 15:17

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3461806)
Sa zdravim Klayem bi bili contenderi za vrh zapada , sa Štefekom i Draymondom. Okupila bi se tu solidna ekipa, ne treba podcjenjivat .
Ovako bez Klaya bi isto morali bar ući u playoff, bilo bi to veliko poniženje ako nebi uspili.

Pa da, PO je domet po meni, ali ne ozbiljni contender. tipa 5-8 mjesto.

Lakersi, Clippersi i Nuggeti su po meni ispred, pa i Dallas. Kažem, Greeen mi ne ulijeva povjerenje da može ponovit svoju najbolju formu, a Wigginsa nikad nisam volio pa sam valjda i subjektivan :D

adaksinjo 20.11.2020. 22:17

Hezonja u Memphis, za drugo ni nije :D

Roberto 21.11.2020. 08:19

Lakersi se i dalje pojacavaju, uzeli Harrella, najbolji 6. igrac sezone. Dwight otisao u Sixerse.

Hezonja moze biti sretan da ga itko u NBA zeli :D

adaksinjo 21.11.2020. 09:48

kopirano sa Dvokorak FB-a:

De'Aaron Fox - Sacramento, produženje (5g/163 M)
Goran Dragić - Miami (2g/37,4 M)
Malik Beasley - Minnesota (4g/60 M)
Danilo Gallinari - Atlanta (3g/61,5 M)
Montrezl Harrell - LA Lakers (2g/19 M)
Joe Harris - Brooklyn (4g/75 M)
Jerami Grant - Detroit (3g/60 M)
Davis Bertans - Washington (5g/80 M)
Christian Wood - Houston (3g/41 M)
Marcus Morris - LA Clippers (4g/64 M)
JaMychal Green - Denver (2g/15 M)
Jordan Clarkson - Utah (4g/52 M)
Derrick Favors - Utah (3g/30 M)
Meyers Leonard - Miami (2g/20 M)
Mason Plumlee - Detroit (3g/25 M)
Jahlil Okafor - Detroit (2g/?)
Dwight Howard - Philadelphia (1g/?)
Facundo Campazzo - Denver (2g/?)
Wes Matthews - LA Lakers (1g/3,6 M)
Jakob Poeltl - San Antonio (3g/27 M)
Drew Eubanks - San Antonio (3g/5,29 M)
Rodney Hood - Portland (2g/21 M)
Justin Holiday - Indiana (3g/18 M)
Dwayne Bacon - Orlando (2g/?)
Udonis Haslem - Miami (1g/?)
Patrick Patterson - LA Clippers (1g/?)
Derrick Jones - Portland (2g/19 M)
James Ennis - Orlando (1g/?)
Justin Holiday - Indiana (3g/18,1 M)
Josh Jackson - Detroit
Trey Burke - Dallas (3g/?)
Alec Burks - New York (1g/6 M)
Garrett Temple - Chicago (1g/5 M)
Pat Connaughton - Milwaukee (2g/8,3 M)
Anthony Gill - Washington (2g/?)

PORTLAND - MEMPHIS - BOSTON
Portland: Enes Kanter
Memphis: Mario Hezonja, 2020. 1st round pick (30)
Boston: future draft consideration (from Memphis)

OKLAHOMA - NEW ORLEANS
New Orleans: Steven Adamas
Oklahoma: 1st round pick 2023. (Denver)

OKLAHOMA - DALLAS - DETROIT
Dallas: Justin Johnson
Detroit: Delon Wright
Oklahoma: Trevor Ariza, Justin Jackson, budući pick

Tajl3r 21.11.2020. 09:57

Hezonja ovakav nakav bar je zaradija koji $ i proputova po SAD/u,bilo je i gorih od njega bar ima dva highlightsa

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ante M 21.11.2020. 09:58

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3462054)
kopirano sa Dvokorak FB-a:

De'Aaron Fox - Sacramento, produženje (5g/163 M)
Goran Dragić - Miami (2g/37,4 M)
Malik Beasley - Minnesota (4g/60 M)
Danilo Gallinari - Atlanta (3g/61,5 M)
Montrezl Harrell - LA Lakers (2g/19 M)
Joe Harris - Brooklyn (4g/75 M)
Jerami Grant - Detroit (3g/60 M)
Davis Bertans - Washington (5g/80 M)
Christian Wood - Houston (3g/41 M)
Marcus Morris - LA Clippers (4g/64 M)
JaMychal Green - Denver (2g/15 M)
Jordan Clarkson - Utah (4g/52 M)
Derrick Favors - Utah (3g/30 M)
Meyers Leonard - Miami (2g/20 M)
Mason Plumlee - Detroit (3g/25 M)
Jahlil Okafor - Detroit (2g/?)
Dwight Howard - Philadelphia (1g/?)
Facundo Campazzo - Denver (2g/?)
Wes Matthews - LA Lakers (1g/3,6 M)
Jakob Poeltl - San Antonio (3g/27 M)
Drew Eubanks - San Antonio (3g/5,29 M)
Rodney Hood - Portland (2g/21 M)
Justin Holiday - Indiana (3g/18 M)
Dwayne Bacon - Orlando (2g/?)
Udonis Haslem - Miami (1g/?)
Patrick Patterson - LA Clippers (1g/?)
Derrick Jones - Portland (2g/19 M)
James Ennis - Orlando (1g/?)
Justin Holiday - Indiana (3g/18,1 M)
Josh Jackson - Detroit
Trey Burke - Dallas (3g/?)
Alec Burks - New York (1g/6 M)
Garrett Temple - Chicago (1g/5 M)
Pat Connaughton - Milwaukee (2g/8,3 M)
Anthony Gill - Washington (2g/?)

PORTLAND - MEMPHIS - BOSTON
Portland: Enes Kanter
Memphis: Mario Hezonja, 2020. 1st round pick (30)
Boston: future draft consideration (from Memphis)

OKLAHOMA - NEW ORLEANS
New Orleans: Steven Adamas
Oklahoma: 1st round pick 2023. (Denver)

OKLAHOMA - DALLAS - DETROIT
Dallas: Justin Johnson
Detroit: Delon Wright
Oklahoma: Trevor Ariza, Justin Jackson, budući pick

Ja mislim da bi ti trebao malo više gledat i komentirat košarku, a ne toliko visit po twiteru i drugim platformama i iščitavat nekakve vijesti. Takvo praćenje košarke je ono, bez okusw , mirisa i boja :D

Gilbert5 21.11.2020. 10:07

@adaksinjo - Super si to našao.

Ima užasnih ugovora, prosjecni igrači dobili po 20 milja po godini.

Ovo su po meni sve promašaji. Da se ispravim, ne promašaji ali loši ugovori za prosječne limitirane igrače.
Citiraj:

Jerami Grant Agrees To Three-Year, $60M Deal With Pistons
Citiraj:

Joe Harris Agrees To Four-Year, $75M Deal With Nets
Citiraj:

Davis Bertans, Wizards Agree To Five-Year, $80M Deal
Citiraj:

Malik Beasley Agrees To Four-Year, $60M Deal With Wolves
Citiraj:

Danilo Gallinari Agrees To Three-Year, $61.5M Deal With Hawks
Citiraj:

Jordan Clarkson Agrees To Four-Year, $52M Deal With Jazz
Naš Bogdanović bi onda trebao imati 200 milja za 4 ako ovo vrijede te novce što su dobili.

New Orleans dobro operiraju, sviđa mi se potpis aquamana.
Mavsi dobili karataša James Jhonsona na godinu, a onda otvaraju 35 milja za FA sljedeće godine. Super potpisali malog traya burka, ono vole takve male jedinice koji mogu zabijati.

Miami debelo preplatio Dragića i onog manekena koji nije ni igrao.

Wood je dobio dobre novce, nadam se da bude ispunio očekivanja u houstonu. U teroji odličan igrač barem po ovome što je pokazao prošle godine. Nadam se da nema mentalitet whitesidea koji kad je dobio lovu lagano se ugasio. Kao naš Giriček u Utahu svojevremeno.

Boston isto su pravi šupci, vidi ovo:

Citiraj:

Hayward wants to play in Indiana. He’s told the #Celtics that. IND offering Turner and McDermott BOS wants Turner and Warren or Oladipo.
Žele iskorititi priliku pa za ništa dobiti sve. Iovako je turner previše za igrača kojem je istekao ugovor.

Edit: a i Lakersi su se usrećili sa Harelom...frajer nemre čuvat nikog. Po meni takvi igrači nemaju vrijednost u PO.

Ante M 21.11.2020. 10:15

Kosonja Harell je bio dobar u tandemu sa Lou Wiliamsom kad su prije par sezona igrali u playoffu protiv Durantovog GSW i uzeli 2 pobjede u toj seriji. Odličan je bio u pobjedi u Oracleu, uvalio im je 30-ak poena.

Od tada ništa posebno ne vidjeh od njega, valjda bude iskoristiv.

Gilbert5 21.11.2020. 10:22

Pretpostavljam da žele igrača za sezonu, da mogu odmarati Jamesa i obrvu od guranja, a za PO će dovesti nekog tipa M Gasol.

Howarda su pustitli da ode, navodno je bio jako dosadan oko svoje role...svako malo su morali pričati s njim i objašnjavati što točno žele od njega i da ga ne žele trpati u postu.

adaksinjo 21.11.2020. 11:42

taj lebron je kod deda mraz, polovici lige će ispuniti dječački san da osvoje prsten i onda ih potjera iz krila jer ima još uplakane djece :D

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3462063)
Ja mislim da bi ti trebao malo više gledat i komentirat košarku, a ne toliko visit po twiteru i drugim platformama i iščitavat nekakve vijesti. Takvo praćenje košarke je ono, bez okusw , mirisa i boja :D

jedino što trenutno i mogu pratiti je upravo ovo o čemu se zadnjih par stranica piše jer euroligu, ABA ligu i domaću košarku baš i ne pratim. stao sam ti na žulj izgleda, to je dobro, bit će nam zanimljivije dok krene liga za mjesec dana :D

Ante M 21.11.2020. 11:52

Svatko ovdje od nas koji pišemo da nekakav svoj subjektivan dojam utakmica, a pričam o vremenu kad su se igrale utakmice i ne samo sada kada je offseason. Za tebe primjetih da vrlo malo pišeš neke dojmove iz prve ruke, uvijek je to neki copy paste sa twitera, neki tuđi dojmovi, slike itd itd.

Nisi ti nikome stao na žulj , dajem ti samo dobronamjernu kritiku jer mi je takvo praćenje košarke malo smiješno i površno. Al eto ti samo nastavi ako te veseli, svak ima svoje veselje :D

Gilbert5 21.11.2020. 14:38

Sve je to subjektivno, ja baš volim čitati adaksinja.
Mene ljuti kad netko komentira i po komentaru skužiš da nije gledao tekmu, da ne gleda tekme u pravili i da gleda box score i po tome gradi mišljenje.

adaksinjo 21.11.2020. 15:06

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3462107)
Za tebe primjetih da vrlo malo pišeš neke dojmove iz prve ruke, uvijek je to neki copy paste sa twitera, neki tuđi dojmovi, slike itd itd.

slažem se, ali iz opravdanih razloga više nisam u fazi da se preko tjedna dižem gledati Spurse, a godinama mi je to bilo pod normalno :D eventualno neki stream za vikend, ako je normalan termin, al zato svakodnevno pogledam hajlajtse i box score svih tekmi, a pratim i jedno 10ak stranica po društvenim mrežama na temu NBA/košarke općenito i to je to.

ako želiš dojmove iz prve ruke, Dottore je ko rođen za tebe, pitaj ga malo o Hardenu, onako iz prve ruke :lol2:

Roberto 21.11.2020. 15:56

Dwight Howard tweeting 1 hour before signing with the 76ers: "“I’m staying right where I belong. Laker nation I love ya’ll. Purple & gold never gets old.”

:D

Gilbert5 21.11.2020. 16:03

I sad ce nositi vodu emiidu u gradu bratske ljubavi. :D

A tko zna, imaju sposobnog gm.a pa mozda dwight dobije jos jedan prsten.

Roberto 21.11.2020. 16:10

Ne volim Dwighta, ali vjerujem da Morey zna poso i da će dobro posložiti ekipu.

Netsi navodno blizu potpisivanja Ibake.

Gilbert5 21.11.2020. 20:14

Citiraj:

Gordon Hayward Agrees To Four-Year, $120M Deal With Hornets
I onda igrači pričaju da žele osvajati naslove...samo se gleda lova. Za lovu se i ide i u hornetse.

adaksinjo 21.11.2020. 20:42

sve po 12 kuna :D

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...82&oe=5FE026B2

Tajl3r 21.11.2020. 20:57

Ode Gordon u hornetse

Roberto 21.11.2020. 21:16

Svasta :D

Al, zanimljivo, cini mi se da je ovo prvi put u MJ eri Hornetsa, da istima stize top FA igrac, i top draft pick :D

adaksinjo 21.11.2020. 21:21

mislim da to nije sve, dovest će još nekoga do početka sezone, a ako ne, onda za playoff sigurno.

Roberto 21.11.2020. 21:33

Nisam nikad Haywarda dozivio kao nekog money driven lika, ali tko zna, mozda gospođa vodi financije :D

Boston nije neka pozeljna destinacija izgleda. Nisu tamo htjeli ni Durant ni Davis, a Irving i Hayward brzo otisli.

Pozdravljam dobivanje jos jedne kompetitivne momcadi na istoku.

Tajl3r 22.11.2020. 00:02

Mislim da odkad su otkantali I.T na nacin koji jesu kad je lik doslovno igra na dan kad mu je sestra poginula i sa odlicnom sezonom na jednom zdravom kuku ,ostali su to primjetili i nece tamo Danny je preleden i surov za danasnje igrace .

adaksinjo 22.11.2020. 08:00

Ibaka u Clipperse, Rondo u Atlantu, Tristan Thompson u Boston, KCP ostao u Lakersima...

edit: i ono najvažnije, Karmela ostaje u Portlandu! :D

Dottore 22.11.2020. 09:42

Šteta što Hezonja nije ostao u Portlandu ali nije dao baš od sebe.

Jedva čekam odgledati stream Houston i Boston. Philadelphiu gledam kad nemam pametno raditi i ubijem vrijeme.

Edit.
Gdje gledate streamove? Može na pm.

Отправлено через SM-N986B

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26.