![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom, na smurfu, kada igram ranked, ako čujem samo jednu riječ rageanja, namjerno gubim game. Jer ne pada mi na pamet boostati nedojebanu djecu i kretene u veći rang. Jednostavno opalim mute i počinje feeding spree. Iz tog razloga više ni ne igram rankede na mainu, jer bum kad tad pobral ban. |
Jel igra tko još lol, ili ste se okanili čoravog posla :lol2:
|
Citiraj:
|
Ja španam arame ili demoteam ragere na rankedu :)
|
Onda imas sigurno pune ruke posla :D
|
Citiraj:
Evo po treći put sam pao iz golda I sad 67lp-a u gold II -.-' Prekjučer izgubio zaredom 3 dobivena gamea. Popizdio. Imam sa riven 8-2-4 i lik meni kaže Caitlyn(adc) da sam beskorisan, a oni dole na botu nafeedali ko veliki, s tim da je protivnički tim dobro radio, imali su Vi koja bi me ultala(pametno) kad bi ja uletio prvi među njih i htio ih ubiti, a nemoš prvi uletit tako dok su ovi gledali sa strane dok ja umirem, stoje pored mene i ne rade ništa dok nam protivnici inhibitor tower razvaljuju. Koju posluku porati? -.-' Ubije mi svu volju ova igra ponekad i sve manje imam volje za igranjem, kad bih uspio prodati acc onda bi ju sigurno prestao igrati. |
Ne laži Mogy :D
moj savjet ti je - igraj s nekim DUO. |
DUO u krevetu :) To je moj savjet :)
|
pfff
full man team mislim 5 team |
Hoćeš reći gay gangbang :D
|
Šta je ovo, svi prestali igrat LoL, jedino ja koji je najviše srao da će prestat igrat ostao mu vjeran još :D
|
|
http://www.pohrani.com/t/3n/sD/6QQ5Ivc/capture.jpg
Fluktuira mi elo da je to čudo :D Nisam dovoljno konstantan :( |
njubenzi :D
|
Citiraj:
|
Jbg nema sreće :D Već sam dva puta bio u promociji za plat V i obadva puta fail.
|
Ekipa ako nekome treba Beta Curse Voice Key neka mi se javi na PM pa mu pošaljem.
Imam 2 komada ;) P.s. Navodno sam čuo da su neki keyevi fake, tako da nemojte zamjeriti ako Vam key ne bude radio. |
Konačno je Riot dao službenu izjavu u vezi Curse Voica. Zabranjen je.
|
|
ako netko jos igra , a da bi bio voljan malo samnom nabaciti moze me dodati Maraxx (west)
|
|
Gledati kako on smooth sve izbjegava je kao da slušaš Vivaldijevu "Four Seasons" simfoniju :D |
Ajde da pitam...za koliko bih mogao prodati ovaj account
S3 - Diamond Border S4 - Diamond 5, trenutačno na 0 LP. MMR je OK, dobiva se 17-20 po winu, cca 15-18 po loose. 83 championa 8 rune page 10 000 IP 42 skina Annie - Prom Queen Vladimir - Vandal Fiddlesticks - Pumpkinhead Master Yi - Chosen, Assassin Alistar - Unchained Teemo - Badger Tristana - Riot Girl Miss Fortune - Secret Agent Tryndamere - Viking Morgana - Blackthorn Jax - The Mighty, Vandal, Nemesis Twitch - Vandal Karthus - Statue of Karthus Amumu - Sad Robot, Re-Gifted Kassadin - Harbinger Karma - Traditional Veigar - Greybeard Katarina - Slay Belle, High Command, Kitty Cat, Mercenary Blitzcrank - iBlitzcrank, Riot Nocturne - Frozen Terror Orianna - Sewn Chaos Elise - Victorius Nidalee - Headhunter, Bewitching Garen - Dreadknight Ezreal - Frosted, TPA Leona - Pool Party, Valkyrie Ahri - Popstar, Foxfire Lux - Steel Legion Varus - Arclight Hecarim - Arcade |
I ti prestaješ igrati? :D
Cca 250€ (i nešto više) bi mogao progurati. Da je high diamond/challanger išlo bi i 300€ i više. Ili da imaš više unique skinova. Poslat ću ti na PM link gdje možeš lagano prodat acc ;) |
Sve mrtvo ovdje. Da malo osvježim temu :D
Karthus dobiva VU koji izgleda predobro i defaultni skin mi je definitivno najjači (meni osobno barem). Dobit ćemo (konačno) novi match history i Team Rewardove. Sve to na ovome linku. Btw X-plosiv, možda ti mogu pomoći prodat acc za cca 200€ (tu negdje). |
Daj i meni link gdje prodat acc :(
|
Citiraj:
|
Boom!
|
TI mater. Ovo izgleda fenomenalno :D
Mogel' bi ja opet početi igrati :D |
fakat lijepo izgleda.... nece me vise hd3000 drzat... moram grafu nabavit :(
|
Previše dotaish..nadam se da će to promijeniti.
|
Navodno će engine biti puno optimiziraniji i bolje će raditi ovo na integrirkama nego trenutačni vizual.
|
Dobro da su se sjetili uopce s obzirom koliko para im se okrece to su trebali napravit prije 2 godine.
|
Samo da ne bude previše šarenila.
|
Prvi dojam je prejak.
Drugi dojam je, neznam da li samo kod mene, ali čini mi se da se struktura mape promijenila? Ili se varam? Gledam kako se garen šeće od kampa do kampa, pa mi puteljci nisu baš poznati :) Ali jednostavno zbog kuta gledanja :) Uglavnom, go go go RIOT, you rich bastards :D |
Meni isto to dobro izgleda, i kao što se već reklo vuče malo na Dotu 2, makar taj "crtani" dizajn mape više paše LOLu nego Doti.
|
Citiraj:
|
|
malo po malo i doguzio sam u gold :)
s obzirom da igram od rujna prosle godine zadovoljan sam rankom za ovu sezonu sto se tice soloQ sad me zanima.. ima li tu kakava ekipica za team ranked? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |