![]() |
a nemru ga vjecno ganjati :D sad ce mu netko ponovo ubit nekoga od ekipe (buduci obitelji vise nema) :D i krece novih 5 sezona potrage :D
|
Ne znam što se toliko žalite na Helix. Sasvim solidna serija za prvih par epizoda, a Jordan Hayes je tu da se zaboravi na lošu glumu :)
Prve dvije epizode True Detectiva su mi nekak bile spore i statične, vidim da se stvari mijenjaju pa ću pogledati i sljedeće. Ima potencijala. |
Tebi nije glupo da mogu izlazit iz baze van kak god hoće al s druge strane bi se svi pogušili unutra zbog co2? Tebi nije glupo da ona debela vidi onaj hiperaktivan rast onih ćelija al ju onaj vojnik s debilnim razlogom ipak nagovori da nikom ne kaže? Tebi nije glupo da se svi oni doktori ponašaju kao gomila histeričnih baba umjesto kao ljudi koji rade s smrtonosnim virusima i upoznati su sa svim opasnostima? Tebi nije glupo da ne alarmiraju CDC odmah čim vide s čim imaju posla? Tebi nije glupo da možeš po ventilacijskim cijevima ić kud god hoćeš po bazi? Iako je to kompleks visoke sigurnosti u kojem kad zaključavaš sve, ne zaključavaš samo vrata, nego bi trebao i ventilaciju, pošto barataju sa smrtonosnim virusima. Da ne nabrajam dalje...
Vidiš, meni je to glupo. |
fanatik, gg, prosim lepo da napravis ovakav kratki sazetak svih novih serija koje se pojave da ljudi odmah u startu ni ne skidaju ako je govno. naravno, onih koje pogledas :D
|
Pa nisam ništa od radnje otkrio. Serija ima potencijala, al ove stvarčice me fakat živciraju.
|
mozda si me krivo razumio, apsolutno se slazem da nisi otkril nista od radnje, samo velim da je ovo super jer sam siguran da bi i mene ovakve stvari smetale tak da ne kanim ni gledati seriju.
|
A čuj, SF tematika je, pa ću je gledat i dalje. Al da je moglo i bolje, je.
|
Citiraj:
|
Mah, "klasična SyFy serija". Ako već ne mogu bolje (budget itd) zadovoljniji sam sa nekim Eureka style zabavnim SF-om koji se ne pravi biti ozbiljan!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nije meni do realnosti.
Nego rip off resident evil + thing priče sa CGI em koji izgleda kao da je rađen na stroju kojem HDD rikava i grafička umire od pregrijavanja |
Citiraj:
|
Black Sails anyone?
|
Ne znam, ne mogu reć za sebe da sam ljubitelj ičega što ima pirate u sebi, al pogledat ću prvu epku.
|
hehe, mala digresija, tako sam i ja razmišljao kada sam čuo da će AC4 biti sa piratima.. Mislio sam ono, wtf, neeeee, pa ne volim to uopće.. A ispala je potpuna suprotnost, najbolji AC ikad.. Zanimljivo je igrati i gledati kako je to bilo u vrijeme pirata i slično..
Zato se stvarno veselim ovoj seriji i očekujem da će biti vrlo dobra.. Btw, dali je itko pogledao prve dvije epke, pa da prokomentira? |
skidam drugu, ali vezano za prvi nastavak, mislio sam da igram AC :D ista animacija mora, isti brod, ma sve, ludnica. prvi nastavak je ok i sigurno je pratim do kraja, bilo bi glupo bilo kaj vise od toga govoriti na temelju jednog nastavka.
|
Jel može netko preporučiti seriju/serije u stilu Pretty little liars i Ravenswood-a? Tnx
|
Pogledao Black Sails. Taman mi trebala dva nastavka da vidim kako nema smisla. Toliko tipičnih kampova da već vidim "zavrzlame" koje će biti i da će biti glupa sapunica. Ako već radiš neku period seriju, još sa piratima. Rađe bi da bude malo sirova, ak niš barem tipa deadwood. Ovak mi je sve mlako. Šteta :/
|
Citiraj:
Ono, dobar je i dalje, ali dosta je drugačija konceptualno ova sezona i meni osobno je prva bila bolja. Ali i dalje je to vrh ponude :) Person of Interest na putu od osrednjosti prema dole, Mentalist je već potonuo skroz, čeka se Americanse i Bauera :D Od novijih serija, ništa me nije ozbiljno zainteresiralo... |
ja sam ga isto neki dan u jednom dahu pogledao... ma meni je zakon, ne znaš jel bolji kamberbeč ili freeman + neopisivo je kul što sam brdo tih mjesta di se snimao vidio nedavno u londonu ;)
|
Justified i 5. sezona standardno dobra!:)
|
Da, a sad se fino počinje kuhati :)
|
Marvel's Agents of SHIELD ide polako prema boljemu...
Skoro su do Zagreba došli u jučerašnjoj epizodi. :D |
Važno da su me podsjetili na ukinutu ultra-mega-jeftinu željezničku liniju Zagreb - Venecija :(
Meh, previše mi razvodnjena serija. Gledam kao i par drugih jer fali takvih serija, ali ne uživam preveć. |
Banshee druga sezona je sasvim OK. Kak mi je zakon glas onog velkog indijanca iz zadnje 2 epizode...
|
Zeljno iscekujem drugu sezonu Broadchurcha, a do tada ce i nastavak sezone The Walking Dead zadovoljiti. :)
|
kaj je najbolje, sve kaj taj indijanac govori stoji. malo je neuobicajeno, nezapadnjacki, al istina i pol.
|
Citiraj:
|
The Walking Dead se vratio u stilu! :)
|
Pogledao dostupne epizode Almost Human. Sasvim solidna serija. Sad sam počeo gledati Bron 2 (origigi danska verzija, a ne US jer Ameri sve upropaste).
|
The Walking Dead... Cijela epizoda posvećena glupostima klinca.
Ne kužim zakaj još to gledam. Dosta mi je više toga da su toliko glupi da ih svaki put ovi gmizavci sa leđa dobiju. |
Citiraj:
|
True detective opet odlična , zadnje dvje epizode malo vise "akcije" imaju , ceka se sljedeca :)
|
Citiraj:
|
The After nova Sci-Fi serija
|
Citiraj:
Citiraj:
|
twd
|
True Detective, serija postaje sve bolja i bolja iz epizode u epizodu. :goood:
Citiraj:
|
the after - pokusaj hvatanja dijelica kolaca, cak i ne toliko los prvi nastavak, al ona zadnja scena u sumi mi je definitivno potvrdila da je prvi nastavak ujedno i zadnji koji bum pogledal.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |