Autor ALiEN17
(Post 2132972)
ljudi, morao sam doći ponovo u ovu temu i "updateati" status :) Evo ja san čita te stvari imoča san do sad jer odi neki ljudi nemaju pojma ocemu govore sve zavisi sto imas od optime i kako,
1-nemaju svi telefon internet i tv, neko ima O2PAKET ,neko sam net a neko net i tv, i kako san reka neko O3surf paket koji iman ja.
2.ja san ima taj tp-link i normalni modem nista strasno i sagem fast i ZTE, I JOS neki međutim meni je bila stvar da kad upalin tv,i net kad kliknem nesto na netu zamrzne mi tv, i ka napravit ce sve nakon koji dan kažu sve je ok zatvorit cemo vam racun u roku 48h,ako se ne javim,ja tocno znan sto su napravili smanjjili mi brzinu i ka rišen problem ja iden mirit brzinu ono 2.80Mbit,a iman 5Mbit znaci pola su mi smanjili ali slika i dalje je stekala i zoven ih da je sve ka i prije ili ostavite mi 2Mbit pa cu placat 2Mbit a ne 5Mbit i ok da ce doci njihovi operateri u zadru,i došli nakon možda 2 ,dana i lik mi promini modem sagem fast za neki zte BILE boje, normalan ka sagem ništa preveliki i opet ne valja i dođu dva lika ali vidija san odma da su programeri jer san skuzija cin je reka nesto,u sebi govorin aj fala bogu da je doša neko ko nesto zna a ne da se ja sam mučin a i neman neke velike opcije da sredin to i taj ZTE miru brzinu meni oko 5Mbit cin upalin tv, pada na pola i site se tog ISKRATEL jer je drugaciji od klasicnog modema i onaj ko kaže da nevalja zato sto ima neznan 5,5,godina i uštekaju mi taj iskratel i sve ok brzina 5Mbit tv,ok telefon ok jer iman O3SURF paket flate-rate, i ima za wifi cita san doli kako neki lik govori da jedino sto nema je wifi ima wifi ja san ga iskljucija jer mi trenutno ne triba a u postavka ma ga možes sam upalit ako ti triba i taj famozni ISKRATEL sto neki lik ljaga a nema pojma sto je to i vidin da nije ulazija u postavke modema + R2 router, ima sve sto triba cak i vise nego obican modem jer ovaj je stvarno velik pa skoro 4,puta veci od obicnog modema,ali šljaka kod mene sve i ima u sebi
firewoll,tako da na kompu mozes imat a mozes iskljucit,i ako niste znali svaki modem ima u sebi firewoll bar u vecini tako da u postavkama kompa možes imat i ne tribas ja san stavija tako da imam u iskratel,u i na 7,ci,
tako da taj famozni modem nije za svakog,sve zavisi sto imas i kako se spajas ja se spajam,a tribalo bi mi još 8,stranica da kazen sto kako,zasto?
tako da iskratel nekom ka meni može pomoci 100%..---eto to je sve od mene...?!!!
...naime, i nakon njihovog pristanka da mi pošalju ruter koji sam htio, došao sam u poštu, podignuo ruter i dočekalo me ono ogromno smeće, grdosija od IskraTela 568+ Sinope - zvao sam službu za korisnike, praveći budalu od mene - šest, ŠEST puta sam se nanovo predstavljao i govorio u čemu je problem, da bi mi zadnji rekao da pišem pismenu reklamaciju šta ću i za koji dan napraviti. ruter im je u original pakovanju, netaknut i zajedno sa pismom žalbe/reklamacije ide ponovo ka zagrebu i sve na njihov trošak... lijepo sam rekao operateru u SZK da ja KUPUJEM robu od njih i da ovo nije nikakva nagradna igra - ako platim 1111, 111, 11 ili 1 kn - ja sam je platio i ja oću ono šta mi i mogu ponuditi - a ne da dobijem ruter kojeg se žele riješiti sa lagera... napisati ću im opširno pismo - kako sam im i rekao, ja kupim jabuke, vi mi pošaljete kruške, šta bi ja sada trebao? prešutiti i koristiti još veće smeće od onih edimaxovih kojeg sam dobio prije 5 ili koliko već godina? nije to nikakav poklon niti nagradna igra - ja plaćam i oću robu, isto tako - uopće, niti malo me ne interesira dali oni daju popust na tu robu od 2,5,100 ili 1000 posto. krajnji bezobrazluk.
|