![]() |
Nema ništa između, jedan mobitel po članu istovremeno. Ako tržnica postane zagušena mobitelima - cap i bok.
|
Pa zar već nije?
Sigurno si vidio kako to izgleda. iPhone ovaj-onaj, 5800, Xperia blablabla... |
Citiraj:
A jbg, to je sad boom prodaje zbog ajfona novog, smanjit će se. U potpunoj zabrani nevidim svrhe jer je većina novih mobitela više računalo neg mobite :D |
Da, ako je ovo stanje trenutno, sve ok. Ako nije, slijedi odmazda :D
|
Na home page PCe mi ne radi srednja tipka miša (kad stisnem kotačić jel), browser=Opera.
Je li to neki problem? |
Mislim da to meni nikad nije niti radilo na Operi. U IE radi normalno.
|
Citiraj:
|
hmm... pa... nismo ništa radili što bi na ikoji način preuzimalo kontrolu nad mišem, pogotovo ne nad srednjom tipkom.
nemam pojma kaj da velim, to je između browsera i tvog OS-a, tak da bih se trebao dobrano najavascriptati da bih napravio takav problem, a izuzev promjene načina učitavanja bannera prije tjedan dana, javascript nije taknut godinama. btw, meni srednji klik u chrome-u radi najnormalnije (ako to išta znači). možda se javi neki od operaša da kaže koju pametnu. |
Danas radi :stoopid:
|
Kakve su ovo reklame? :D
http://www.pohrani.com/t/1Y/vz/iBV6NO5/untitled3.jpg Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hahaha, baš ih google dobro prilagođava prema korisnicima foruma... adblock :CoolRamb: |
@destroyer
ni meni nije radila, recimo na linkove (home, novosti, članci) stisnem 100 puta middle ali on mi samo ubaci ovu "kockicu" za skrolanje i to je to,a na home screen-u mi nije uopce sljakalo, e sad to je sto posto do opere, probaj stisnuti SHIFT + Middle (na home, članci...) i trebao bi te pitat dali ubuduce zelis da to otvaram u bacground tab-u, i otkad sam to kliknio meni radi inace od kad sam na operi,to mi nije sljakalo na home screenu > middle, bar sto se mene tice...uvijek sam moro skrolat ko mali mujo |
Da, ali meni nije radio mid na prazno (open in new tab jest), tj da se pojavi skroling mogućnost. I danas radi. Čudom proradilo. Možda reklame imaju veze s time :rolleyes:
|
Kada odem na privatne poruke izbaci mi sve pm od clana syss
censored by horza a kada surfam forumam pise mi da je moj profil sta da radim?? |
Svašta, daj se probaj odlogirati, obriši cache itd. To ti radi na svim browserima ili samo na nekom?
|
Citiraj:
i sad sam malo u syssovom accu malo u svojem malo od nekog daddy-a evo linka.. censored by horza |
Citiraj:
Nemoš tako o čiki dediju ! :nono: Tor, ako se ne varam... već je bilo ovakvih slučajeva kad je netko uletio kao horza? |
m&n vidimo i mi tvoje :D
wtf toreadore? |
Kašljuca nešto forum danas (puca veza), to samo meni?
EDIT - sad je sve OK. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda da razmisliš dva puta slijedeći puta. |
Citiraj:
naime, kao što svi već neko vrijeme vidimo, forum radi munjotresno brzo, čak i u peak time-u. jedan od razloga je što nginx cachira php-ov output na mali milijun pametnih načina. eh sad, vbulletin je "malo" strgan. oduvijek je bio. pogotovo kad ga se kešira. ali je to u većini slučajeva prolazilo neprimjećeno jer jednostavno prilikom sljedećeg klika vbulletin nanovo zgrenerira stranicu i to je to. ali, sad nam se zna desiti da nginx ukešira tu krivo generiranu stranicu, pa sljedećih x upita se ne generira ponovo. ALI, pušiona je što se stvari keširaju i kod klijenta. konkretno, cookie se ne refresha nakon što je krivo postavljen. tako da je potrebno: 1) počistit nginx cache (napravio) 2) počistit php cache (napravio) 3) počistiti xcache (napravio) 4) počistiti memcached cache (napravio) I onda NAKON toga 5) počistit browser cache (ili samo cookie-nisam siguran). navodno je u novim verzijama vbulletina to riješeno jer su prepisali cijeli core, a kolko vidim i cijeli caching i datastore mehanizam vbulletina 4 je drugačiji (pametniji), pa se ovo ne bi trebalo događati jednom kad upgrade-amo na vbulletin 4. ali to se neće dogoditi danas ni sutra ni sljedećih xy dana/tjedana. I ne, ne znam kad će to biti. I ne, više ne primamo sugestije za nove feature... sorry zbog neugodnosti. daddy i syss fakat sorry. ako išta znači, brijem da se može samo vidjeti popis poruka u inboxu, ali ne i njihov sadržaj. |
Da, skužih zašto baš njima šteka, ali nije za javnost ;) Uglavnom, odkeširajte se svi i sve 5.
|
Zbog onog što si mi poslao na PM ili drugo nešto?
|
horza sve 5, ne može se vidjeti sadržaj... ali ss-ovi inboxa nisu bili baš potez stoljeća.
idemo keš da čistimo. |
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |