![]() |
Ako se kupi mob preko honorbuy/goldway kome se javlja za jamstvo i koliko ono traje? Nisam nikad uzimao pa me zanima koja je procedura iako nikad nisam slao mob na popravak?
|
Nisu isti dućani.
Svi osim Honorbuya imaju servis u Kini, tako da tamo šalješ. Honorbuy je po tom pitanju najbolji, imaju servis i u Italiji i u Sloveniji. |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
P20 PRO ili OnePlus 6, lova nebitna ?
|
P20 Pro. Po meni dosta bolji od 1+6 isključivo radi baterije od 4000 maha i kamere.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uj, to je 6 incha, malo prevelko. Radije bi onda ovaj redmi note 4x dual. Jel taj ok? https://neutrinomobile.hr/xiaomi-red...-eng-meni.html |
Meni je Pocophone F1 već u košarici na Honorbuyu, nikako da stigne na stock :D
|
Ne troše mi se neke ogromne pare, koji POLOVNI mobitel za ženu za oko 1000kn(+-), razgovori, mail, internet najviše, kamera i baterija još da su dobri je samo bonus!
Vidim na tržnici P9 za soma, to mi se čini ok Hvala |
Citiraj:
Malo imas krivu logiku pri gledanju velicine. Ekrani se povecavaju, a bezeli se smanjuju, tako da gledanje samo 5.5'' vs 5.99'' velicine ekrana je krivo. Usporedba redmi note4x i redmi note 5 fizickih dimenzija uredaja: note 4x: 151 x 76 x 8.5 mm note 5: 158.6 x 75.4 x 8.1 mm Pa ti sad vidi. Note 5 je svakako "bolji" uredaj sa novijim procesorom, boljom kamerom i vecim displayem ali i 4x je svakako odlican uredaj. |
Preporuka telefona između 2000-5000kn
Neda mi se bacat pare ako je mala razlika Bitno da radi fluidno brzo i da ima super kameru Trenutno imam iPhone 8 al to kolegi obećao prodat pa trebam si nešto drugo uzet nebitno koji sam da je brz i kamera dobra |
Citiraj:
Nemam, gledao sam dimenzije, i baš me ta visina smeta. Meni je recimo i OP 3T mrvu prevelik sa 152.7 x 74.7 x 7.4 mm. A sad šta je najbolje, tražim mob za ured, ne sebe, i ne znam još tko će ga koristiti pa gledam da bude što neutralnijih dimenzija, da može komotno i u manju ruku. Razmislit ću još malo, hvala svima na pomoći :) |
Pa dobro, za ured mobitel je 4x i overkill, mozes slobodno s tim ic i neces pogrijesit.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Gdje je Redmi Note 5 1100kn?
|
|
Hvala, sa poštarinom mene ispadne 1200kn kad stavim u košaricu, ima neki popust za koji trebam znati da bude tih 1100kn ili je to to?
|
Googlaj honorbuy 5EUR cupon.
|
Citiraj:
|
Poco za svoju cijenu(300€) ima super kameru...za razliku u cijeni u odnosu na S9 još si kupi dobar fotoaparat....
|
Nene, plan je sve riješit sa jednim uređajem.. tlaka je nosit telefon i fotoaparat.. sve u jednom :D
One Plus 6 ? |
Citiraj:
Nigdje veze s vezom, reci točno koliko novaca želiš dati za telefon pa će ti se nešto preporučiti. Tako si mogao reći i da kupuješ nešto od 100 kn do 8000 kn. |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Možda da sačekaš mjesec dva za oneplus 6t? |
Citiraj:
Koristio si kameru na Pocu? |
lupeta kao i obicno. :kafa:
|
Poco je dobio update kamere neki dan.gledam i čitam te recenzije....pa to je solidna i upotrebljiva kamera .nije to neki vrh,ali za te novce prigovora nema 🤗
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Imaš sad OP6 64GB za 519€,dobiješ i Bullets slušalice gratis...
https://www.oneplus.com/hr/full-surv...m=backToSchool |
Ne znam, ja bih uzeo s8 sa njuskala. Odlican mob za manje pare.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |