![]() |
Tko, sta, gdje ?
Nema me 2 dana, otvorim forum a ono : boxers : veselo nego sta ! Zdimio sam malo na Rab (ne u Kampor !) pokupio Juniorku, malo odmora. Zena neka radi, Junior u skolu-tako treba! Istina nema igre na serveru, ova kanta na kojoj sam sada ne bi to fizicki podnijela, bilo bi : suicide . nemoze se imati i ovce i novce :D. Ovaj tjedan ste postedjeni mene, zato ce Jr profitirati. Starog nema, zivila sloboda! :clap: Jos mi recite gdje je to sto je taj klipan napisao, ne da mi se traziti! |
imash na sticky threadu "pce server" slijed razgovora izmedju MM-a i mladog gospodina....
;) |
Citiraj:
nego veceras oko 22 svi na ljecenje novonastalih frustracija vezanih za nemili dogadaj, gore unaprijed opisan od strane MM. Ja sam s Isusem u ligi, stoga INRI cuvaj me se!:clap: : |
Thks Atha ;)
Balavca neodgojenoga, svasta! Izbacen sa servera? I ja mislim, tako mu i treba :clap: |
Citiraj:
|
ne budi tako strog prema sebi panorama...
|
Ipak je atha dno dna;):D
|
Citiraj:
Ovo sve skupa postoji da se zabavimo. Dok se to shvaca kao igra i zabava nema beda. Kad to nestane i ustupi mjesto "ozbiljnom " shvacanju, vrijedjanjima tipa kako nisi mogao ovo ili ono itd. onda je vrijeme da se ugasi i igra i server. Nadam se da cemo odrzati zdravi duh igre i zabave i da ce nam server jos dugo raditi :D PS koja propovjed, prestar sam za velecasnog probam ici u fratre :D :D :D @edit ne mogu ni u fratre, traze celibat smrc, smrc..... |
to je panorama u shali rekao, naravno... ;)
|
Citiraj:
slazem se , ima ljudi koji stvarno dobro igraju i moze se dosta od njih i nauciti i poboljsati svoju igru al uvijek ce netko biti najlosiji tak da je to najmanji bed. meni je taj cod fora i zbot TS-a, imas priliku cut ljude i kak zvuce, chatat , umrijet od smijeha , ma totalna zezancija! nebih volio da se to pokvari, bila bi to stavrno steta, pogotovo zbog takvih gluposti poput ove. |
misli da ne bi.....
avatar je sasvim u redu...... nisam bas tak mali.....a ni slatki..: axeman : |
inache, jel ovo atila na slici (avataru)? :D ;)
|
Citiraj:
|
Nadam se da budem rijesio matku do 22h pa da se dodjem malo napucavat :D...
|
je njegovo velicanstvo atilla strongwind.....
sam sto jedina velicanstvena stvar je kolko moze pojest..... i kolko je narcisoidan,, ak ga se odma ne pogleda i pomazi onda je ljut i uvrijeden |
Citiraj:
|
@ rak - stavi za TK da je reflective, pa ne bu se niko usudil ubit svoga.
reflective - čitaj: ak ti pucaš na svoga, taj damadge se prenosi na tebe, i ak ga jako ozlijediš - crkneš :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da i ne. Da je gornji dio a ne su PS i @edit ;) :D |
Ajmo u 21:30 gore...
|
ja dođem samo da pojedem
|
Zavidan
Bas vam zavidim! :(
Veceras cete rasturat a ja jedino na forum mogu. Da barem mogu biti spectator ali ni to nis,nis. Jadan ja :D ;) Uzivajte, igrajte se i za mene :D :beer: |
Citiraj:
sad smo prije par min otisli jer nas je bilo premalo |
Evo jedne vecerasnje koja me se najvise dojmila, inache se ne hvalim ali... Ajme Zule ovo ti nije trebalo, lijepo sam vas poskidao :D
http://img487.imageshack.us/img487/8962/hehe3yk.th.jpg |
Ajde Panorama, danas si se prejeo pa si čučao u nekom grmu :D Drugi put natašte dođi u igru.
@m4dm4x: a zašto nam to nije trebalo? vi ste odlični igrači i pošteno ste nas dobili. ..a i mi vas onih 5 partija prije te :D :P |
malo cu se odmoriti od coda, znaci manje topovskog mesa za vas, stigao je The Elder Scrolls IV Oblivion :clap: :clap:
|
Ovi slovenci su noobovi strašni...
http://img20.imageshack.us/img20/318...03056tw.th.jpg Ko da pucaš na glinene golubove... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |