![]() |
Orginalni 4.1.2 o kojen se govori, nekom spanjolcu dosao mob s tim romom, on je napravio backup i ekipa samo naoravila da se moze flasatibna cwm. Imam to negdje na disku, sutra popodne ga stavim na dropbox za skidanje
|
Citiraj:
Ali čudno je što ga je neki španac dobio, a ne nitko kod nas. A naručismo ih mnogo. A možda nove pošiljke sadržavaju 4.1.2. Ako dođe ijedan sa tim romom, odma ga čupam van ;) |
Pozdrav,
imam problem sa ET 100 t45 kineskim mobitelom. Sve radi ok osim interneta na mobitelu, u njemu je VIP-ova kartica sa savršenom tarifom na pretplatu. Pokušao sam dodavanjem novog apn-a ali opet ne radi internet. Molim pomoć Hvala! |
Napiši koje postavke APN-a si upisao.
|
Internet
Name: VIP APN: data.vip.hr Proxy: 212.91.99.91 Port: 8080 MCC: 219 MNC: 10 Authentication type: None APN type: default Sve ostalo: zaboravio sam napomenuti da je broj 098, znači t-com koji je prenešen u vip |
Kod mene je (pišem samo različite postavke):
Name: Broadband Proxy i Port: Vrsta provjere: PAP APN vrsta: default,supl |
Citiraj:
|
Meni piše :
gprs0.vipnet.hr Proxy:212.091.099.091 Drugo sve isto i radi,probaj |
Taj 'originalni' ROM o kojem pricate je isto port sa Acera. Nema sluzbenog 4.1.2.
|
Na portanom Acerovom komp prepoznaje mob kod spajanja kao acer. Na ovom koji sam ja imao ga prepoznaje kao Haier.
|
Panda ima akciju određenih mobitela ovaj mjesec. Cijene su dobre - novi Cubot One (6589T čipset) ide za 167$ umjesto 190$.
http://www.pandawill.com/bestbuyoffe...ign=2013-11-08 |
jel ono Cubot GT99 ima problema s GPSom?
|
Mislim da svi mobiteli sa MTK6589 čipsetom imaju taj problem. Ne znam kako stvari stoje sa novom, T(urbo) verzijom čipseta.
|
imaš gps fix i no problem
|
Ljudi problem gps-a je najjcesce u losoj anteni i onda nikakav software fix ne pomaze ako naletis na model sa losom antenom.
Ima fixeva za brzi lock satelita i za one programe za trcanje, ali ako vam stigne mob bez ili sa losom antenom to ne pomaze |
Nije problem (samo) u losoj anteni, nego u gpsu mtk procesora. Pa inace bi svi kinezi imali zaqrc gps, a ne samo mtk
|
moj thl w200 nema problem :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne mogu sad nikako naći taj španjolski Rom, pogledat ću sutra doma na stolnom kompu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a oba su MTK 6577 |
dali mi itko može reći ko je već naručivao preko geeka kakva su mu iskustva...evo već par puta im šaljem mail i dosad mi na nijedan nisu odgovorili...a našao sam mobitel kod njih da je in stock te bih ga naručio...dal da navedeni mobitel samo stavim u košaricu te platim preko paypala ? koliko treba čekati da ga pošalju...nakon koliko je vama stigao koji ste uzimali preko njih,te dali im se treba javit na neki mail da sam naručio ili ovako kako sam rekao...dali će se onda oni sami javiti ? ...
|
Nemoj narucivat dok ti ne odgovore, jer velika je i vjetojatnost da ga nemaju. Bolje ti je izgubit par dana na odgovore nego pozurivat, pa se kasnije kajat
|
Citiraj:
|
Je, to im je u cilju. Gotovo svima
|
Geeku i pandi su svi proizvodi "in stock" - za one koje stvarno imaju u skladištu, ali i one koji će im doći recimo za 2 tjedna. Na chatu pitaj što je doista na stanju. Beng mi je tu bolji jer im doista piše imaju li, te ako ne kada dobivaju.
|
Očekujem urnebes komentara na ovo :-)
|
Citiraj:
lazu ko i svi drugi, uvjerio sam se na vlastitom primjeru lazu i kada ce dobiti, tj. imaju metodu "dolazi sutra/preksutra" i onda samo pomiču to "sutra/preksutra" i po tjedan-dva dok zaista ne dobiju trazeni artikal. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |