![]() |
Ima koji bolji skin od predinstaliranog za Libreelec?
|
Dostupni su ti svi skinovi kroz standardni kodijev addonmanager
Sent from my Redmi note 3 pro |
Ok, bio sam malo nejasan. Koji je bolji od ovog predistaluranog?
|
Moj favorit je aeon nox. U njemu mozes sloziti i presloziti sta god ti padne na pamet
Citiraj:
U 7ici je Kodi 16 a u 8ici Kodi 17. Kodi 16 default skin je Confluence a 17 ima Estuary. Sad, koji imaš, što ti ne valja i što bi htio od skina? my G2 sent it |
Imam libreelec 8 (krypton). Taj defultni skin mi je malo zbrčkan i nepregledan.
Na androidu imam Confluence, ali na Libreelecu mi Confluence ne izgleda dobro ko na androidu + kodi. Prevelika su slova na meniu i malo je mutno, a i fale neke stvari koje ima predinstalirani skin. |
Confluence ne izgleda nigdje dobro :) ... rudimentalan je i meni ruzan. Ali to sam samo ja. Zanemari.
Sve sto fali ako fali ... kroz addone mozes staviti i prosiriti drugi skin. Ili se vrati na stari libreelec 7 špa ces imati confluence ili stavi drugi skin ili se jednostavno navikni na novi Estuary jer to je odsada oficijenlni skin. Druge nema ... |
@Ziiky vidim da si strucan sa Libreelec, uzeo sam jucer Nexboxa od 1GB ram, ovaj Libree sa tvojih linkova ide gore bez problema? nema veze koliko ram-a ima jel tako?
from my Le X720 on TT |
Radi ko podmazan
Probao sam sve varijante od A do E za verziju 8.0.0 ali se uvijek vratim na 7, trenutno 7.0.3.012j. Brže mi sve radi na 7-ici, barem na Minix U1.
|
Potpisujem za 7.0.3.012j
Ja jos nisam probao libreelec 8 jer sam zapeo na zadnjem libreelec7 - v7.0.3.012.j za nexbox a95x koja mi pod aeonNoxom radi predobro. U libreelec8, tj kodi17 se nista znacajno nije dogodilo da bi morao ici u update. Sent from my Redmi note 3 pro |
Pozz
Jel normalno za nexbox a95x 2/16 da se temp vrti između 80-90 stupnjeva? Stavio Libreelec u flash i zanima me koji je postupak za stavit nazad android ako zatreba? Hvala Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Meni se temperatura vrti oko 65 stupnjeva dok je box aktivan.
Oko 60 dok je neaktivan u kodijevom izborniku. libreelec7 |
Primjetio sam na Libreelecu da se dok sam u meniu povremeno iz zvučnika tva čuje neko zujanje.
Na androidu + kodi toga nema. |
jel samo mene kodi yebe u zdrav mozak?
imam neki usrani droid tv box, nije bitno, čing čong za 25 usd. gore je kodi jarvis. s obziro da gofno nema snage pokrenut vanjski disk, pristupam network share-ovima preko mreže (žične). imam 2 file servera, 2 odvojene mašine. niti jedna se ne gasi ili restarta, sve uredno radi. jedan dan kodi uredno pristupa mrežnim diskovima, drugi dan (kao sad), nema teorije. connection timed out. couldn't connect to server. popizdim, iščupam ga iz struje, sutra upalim i sve radi. pokušam pristupit drugom share-u, normalno radi. vratim se na prvi share, nikako. nasilno ga resetiram, upalim, opet neće. koji mu je qurac? sad sam restartao file server, i jednom sheranom disku uspije pristupit, drugom javlja connection timed out. zašto?"!??"? |
Probaj dodati šerove manualno a ne sa Browse opcijom. I probaj nfs ako ti radi umjesto smb.
my G2 sent it |
Kupi si powered usb hub i u njega štekaj disk.
|
imam, ali je komplicirano i polu-funkcionalno. na tom tv boxu su usb-ovi spojeni paralelno sa dc ulazom. za spojit disk i na hub i na tv box mi treba onaj Y kabel. a onda mi hub napaja i disk i tv box.
napajanje huba je 2A, a i napajanje tv boxa je 2A, no kad su skupa opet ne radi. varijanta B je korištenje diska sa vlastitim napajanjem, a takav mi je samo jedan, prastari 80gb ide disk u icy box kucistu. a tv box mi stoji na stalkiću od projektora, vezicom zavezan, tako da objesiti još svu tu kramu mi nije zgodno. šta je najgore, kodi na browse ne želi nać nikakav share (ni smb ni nfs ne nalaze ništa u mreži), ali ako odaberem na files nei postojeći share, onda radi. nevjerojatno. kolko para tolko muzike. |
Prestrašno kako su cijene išle gore. Prošle godine uzeo Nexbox 2/16Gb na rođendanskoj akciji Banggooda za 29$, inače 35-40$. Sada su redovne cijene od 60-80$.
|
vidiš kako smo super prošli :) Doduše ja sam platio 32$ ali je to i dalje puno jeftinije nego su sad. K tome došao je i update na 6.0.1, sve pristojno radi, jako sam zadovoljan s boxom...
|
Citiraj:
meni danas dosao jos jedan 1/8 verzija sa Gearbesta, prosao bez davanja nasim lopovima fala Bogu.. Edit: ubacio LibreElec na novi Nexbox, sve radi odlicno.. tnx @Ziiky.. |
Ima tko MINI m8s (s905-2gb)- android 5.1
Na njemu mi nikako neće proraditi hdmi cec. Fw je, 201604291837 ne znam ima li i gdje noviji |
Ne kužim zašto mi Infinity MXQ s805 (onaj potpuno crni) neće ući u recovery. Toothpick metoda uopće ne funkcionira, zaglavi na prvom "MXQ" logu i tako stoji.
Ima neki drugi način za flashati LibreELC? |
|
jedno noob pitanje, zasto mi LibreElec pokazuje sat manje?
nisam nasao nigdje da nastimam vrijeme? from my Le X720 on TT |
Settings/appearance/intern./pod timezone country stavi croatia
da, uopce nisam skuzio da to ima..
fala.. :) from my GT9505X Demo on TT |
Citiraj:
To mi normalno radi na Nexboxu ali ne ni na ovom uređaju. U postavkama androida piše This remote device does not support CEC kada ga probam uključiti. TV je Philips (ne radi ni na drugim), čini se da imam najnoviji fw, nemam pojma što napraviti na media playeru da proradi jer nekima radi. |
Jel imao netko iskustva sa gledanjem 4k ripova (UHD) na Android boxu?
Razmisljam da kupim Mi Box, za cijenu od 70$ sumnjam da ima nesto bolje. |
Nexbox 1/8gb tjera 4k od 50tak gb bez problema preko mreže
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |