![]() |
Još malo do predstavljanja novog HTC-a, nekih 20 sati.
Sve se može pratiti ovdje :) |
Razlika između starog i novog HTC One:
http://www.youtube.com/watch?v=Cumo08eViHk#t=278 Sve su popravili u odnosu na prvi One, možda da su bolju kameru stavili, ostatak prva liga :goood: |
i opet ni riječi o tome koliko ima megapixela...
|
Citiraj:
|
Opet 4MP? Fail.
|
Osvajaju kinesko tržište. Tamo vole manje pixela i interpolaciju :D
|
ima 4.1 mp barem na onom njemackom videu lik kaze
|
|
Jos mi nije jasno sto se generalno promijenilo osim većeg ekrana i možda malo boljeg hardware-a. Premium feel je bio i kod prve jedinice.
|
Boja :D
|
Odličan review PocketNow-a. |
Pogledaj donji dio. Em crni okvir,em soft tipke koje zauzimaju jos jedan dio ekrana. Krajnje bezveze,kad je vec crni okvir,onda su touch tipke trebali stavit na taj dio. I gornji dio također podebljali. Ali mislim da ovaj novi Ipho.... ovajjjj Htc One nije los sve u svemu :D
|
opet kamera 4mpx.. i još su makli OIS zbog te glupe druge kamere.. DOF sony, nokia i ostali mjenjaju i bez druge kamere a oni se sad prave pametni...
zbog te kamere bi mogli izgubiti jos vise love ove godine ( jer ne koristimo svi kameru samo za fejs slike i selfi-e) ostatak na razini proslogodisnjeg,kojeg sam imao i odusevio me(izuzev kamere koju je spasavao samo OIS), ali ovog novog ne uzimam-uzimam Z2 |
izbacivanje OIS-a je pozitivna stvar, zato i fokusira brze i manje ce zoomati video pri snimanju.
|
Citiraj:
low light photography bez OIS je pointless, iso ide u nebesa i kvari fotke |
Neka neka, dosad nijedan mob koji sam imao nije bio dobar zbog oisa
|
Čemu OIS kada se naknadno može slika fokusirati?
Ovaj htc je pogođen totalno.. Samo da ne bude grešaka kao na prvom Oneu.. Odlično!! |
1 privitaka
Marques Brownlee ( lik je odlican, njegove recenzije su mi najbolje ) je najavio na instagramu jos danas review novog HTC-a. Tako da pratite njegov kanal. :D
Klik. EDIT: Video je live: |
Ne kuzim zakaj je tak ogroman. Holy bezel size.
Trebali su se rijesit crnog bezela gore i dolje od ekrana. |
Rekoh ove godine konačno moram promijeniti mobitel.
Imam HTC Desire od svibnja 2010. godine, sad će već 4 godine polako... :) Vidjet ćemo koliko će biti cijena kad dođe na tržište. Dizajnom nema konkurencije, jedino možda malo prevelik za moj ukus. |
Koliko sam ja skuzio, novi htc se i dalje zove HTC One? samo je m8 sada
|
U pravu si. Službeni naziv je HTC One (M8). Prošli model je bio M7.
|
Danas i mikrovalne imaju barem 5 MPx...
|
Citiraj:
|
ma važno je da ima 50 mpixela, nije važno što slike izgledaju ko da su ih slikali krumpirom. Kupite kineze i uživajte u mnoštvu mpixela i odličnoj slici. :D
Imam G2 i neki dan sam s frendom uspoređivao s njegovim HTC ONE. U slabijem osvjetljenju je mojem za slikanje trebalo cca 2 sekunde. U istim uvjetima je njegovom trebalo manje od pola sekunde. Njegove slike su po mom sudu izgledale bolje jer je bilo vidljivo više detalja, i slika je bila svijetlija. Tako da ovih mojih 13 mpixela baš previše i ne znači kad je osvjetljenje malo slabije. Vjerujem da će novi ONE biti još bolji, i ako mi se ukaže prilika za zamjenu za G2, sigurno ću je napraviti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ogledalo out, selfie in.. Nisi u toku. |
Neznam zašto je većina vas zapela za tu kameru i megapiksele.
Koliko sam vidio po netu, slike na HTC-u su sasvim solidne. |
M8 raskupusan. Popravljivost - 2/10 što je duplo bolji rezultat od prethodnika :D
http://blog.gsmarena.com/htc-one-m8-...cessor-barely/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |