![]() |
Imam RU verziju, stavio sam fix, ali sad imam problem sto me izbacuje na desktop :(
|
Citiraj:
Nick je LuNcroAtiC. |
Ima nas par iz ST na strikinom teamspeaku (ati freak na forumu) pa ga pitaj jel se možeš pridružit...
|
Citiraj:
Citiraj:
:D :frend: |
PRO... :D
|
Samo da napomenem da pripazite (iako većina nas ne piše) što pišete po Battlelog forumima; pogotovo pripazite na 'foul language'.
Čovjeku su bannali account (forum) na 72 sata radi inappropriate language-a i sada ne može 72 sata igrati igru. :lol2: @Ivo - rofl.Nope. |
znat ćemo večeras jesi li ti u pitanju :)
|
Mansky ih je stjerao u tri drage :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Odem oko onih tankova, uz more, do officea i gas stationa, capam obje i krenem prema Army base, sve solo i tu me napokon skinu. Mislite da se itko iz mog squada spawna na meni? Nitko, niti jedan. Svašta san napisa u chatu, valjda neću na*ebat :fiju: |
Moram pohvaliti ekipu.
Svako vece gazimo protivnike! Eto jedan SS s Teamspeaka. ( naravno poslje je bila podjela po kanalima inace bi bila prevelika buka ) http://www.slike.com/thumbs/S5kA.jpg i jedan iz servera.. Tu nismo još svi upali.. :D http://www.slike.com/thumbs/wDGSe.jpg |
Citiraj:
|
Što reći? :D
|
Kad s tom jebenom lampom zasljepljuješ protivnike s jednog kraja mape na drugi. :lol2:
|
Porao je posluku onima koji slušaju a nevide (zbog lampe) i koji gledaju, a nečuju (jer nemaju xonar d2x).
|
http://www.pohrani.com/f/1f/zE/4IvjvrMx/vipslotbf3.png
Jel [3] oznaka za VIP slotove ili nekaj drugo? |
Citiraj:
|
ovdje također, jer od danas opet radi queue
|
Citiraj:
Tnx za odg. |
mali info ako kome pomogne. nakon patcha i sa novim driverima meni je igra svako malo izbacila bf3 stop working.
imao sam sve na high i one opcije anti ovo i ono na x2 i low itd. nakon toga sam sve stavio na medium i off-ao sam anti ovo i ono na none ili 1x i sada igra radi. probajte. |
nije im loša fora to,ovako kada je pun server moraš čekati da netko izađe,a sada se joinaš i čekaš red :D
|
Evo jedan kvalitetan post sa...pogodite...EA UK forums ! :kafa:
Znam da nisam jedini kojem se dešava da umre nakon što se sakrio iza zaklona, ili kad vidim neprijatelja već sam mrtav bez mogućnosti da iti zapucam... Odgovor je u latenciji igre (dakle ne ping): http://forums.electronicarts.co.uk/b...ng-server.html Dakle ono o čemu sve već pričali, niste umrli od "jednog metka", neprijatelj je odavno već počeo pucat po vama nego se vama zbroji na kraju zbog kašnjenja i manifestira se kao da ste umrli od jednog metka... |
Citiraj:
|
imaj zacrtan cilj za ovaj vikend...
dici w/l ratio na 4 :D |
Citiraj:
PlanA: 1.Kanali,Rush 2.Zasjedni u mAA 3.Go 95/0 4.w/l now 4/0=profit? PlanB: dodi u attack hely dok ja vozim u zadnje vrijeme mi guneri idu s kd ratiom preko 8 ,ehm= profit? |
Citiraj:
Umjesto da Striko napravi sobe na ts po squadovima pa kako ko ispadne u timu tako se igra. Tolko o taktikama i ozbiljnim igracima. |
Citiraj:
|
Disagree ;)
Ako nas je 7-8 na ts-u (što je u 99% situacija max), lakše je kad se svi čujemo timski raditi i dogovarati se kuda će tko i što će se branit/napadat, otkud je ko koga ubio itd, nego da se čuju samo 3-4 čovjeka međusobno, od kojih je 1 u avionu, 2 u heliju, 1 jadan ide pješke il se sklepo nekom u tenk. Gledate stvari iz krive perspektive, jer 3-4 čovjeka sami ne mogu puno napraviti, što smo potvrdili i mi sami sinoć - dok nas je igralo 8-9 na ts-u pobjedili smo sve i jednu rundu, kad je većina ošla, i ostali lepi, perić i ja, spušili smo rundu, za par tiketa ali smo spušili - zašto, zato što nas 3 smo jedini koji smo zauzimali zastave i branili ih, ostatak tima je bio nigdje, da se ne izrazim prostije. @aprilin fen - ne kužim te. Kakav unbalanced, na serveru je konstantno bio jednak broj igrača u obje ekipe, bar od ponoći otkad sam ja došao gejmat. Za ostalo, pročitaj što sam gore napisao, jer niste u pravu, po meni. Timska igra je igra CIJELOG tima, a ne squada, tj 3-4 pojedinca koji misle da mogu sve sami protiv 12-16-24-32 igrača u drugom timu. Pa igra nas toliko pa moram 2 runde molit da netko sjedne u mobileAA da me pokriva dok letim jer uredno skinem oba aviona protivnička pa me riješi njihov aa jer me ovi navuku prema njemu, a kad je obrnuto, onda se može kvalitetno letit cijelu rundu bez da me netko sruši jer igle su za avion peace of cake. Ili kad (najčešće Neo i ja) letimo u heliju pa nas na prvoj zastavi do naše baze siluju 2 protivnička aviona, a naš AA ne postoji. A kad nas je dosta na ts-u onda je lako reći nekom da sjedne u aa i pokriva deployment i 2-3 najbliže zastave. Druga stvar je što vi pizdite na zajebanciju pojedinaca, neću ih imenovat, zna se tko su, meni osobno je i to super, ja nisam nabrijan na igru da sam neki PRO itd, igram prvenstveno iz zahebancije i radi kolektivnog druženja i sprdanja na TS-u, a ako se to pretvori u limit od 3-4 čovjeka po kanalu samo radi nabrijavanja atmosfere i igranja nekih profesionalnih partija, neka hvala..... Itd., uglavnom, shvatili ste point. |
Citiraj:
Ja napravim vecinom balans između kanala, eto juce nisam , i nije bilo neke pretjerane buke. ( to napravim kad ekipa dere gluposti i prepricava bajke ) Sve dok ekipa sluša i komunicira je ok. Dok prekjucer je svaki squad imao svoj kanal. ovo šta se tice 14 vs 20 , onaj server ima odlicnu rotaciju mapa , spawn vozila i broj ticketa , i vecinu veceri nas je bio podjednak broj . u više partija je njih bilo 3-4 više. Citiraj:
|
^.^
http://img21.imageshack.us/img21/409...5184622.th.jpg Toliko o tome kako jedan squad ne može ništa napraviti (uz to je ovo random public squad, komunikacija via chat). Nismo koristili nikakva vozila. I to što ja prednjačim sa wajnanjem je ljepše slušati unutar squad-a, nego uz vaša jadikovanja. :D |
Citiraj:
i kao što vidiš nije ni ostatak tima bio beskoristan... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |