![]() |
ma spartak je druga galaksija od mrtvaca. svaka epizoda, ali doslovce svaka je imala nesto u sebi. mozda malo sirovo snimljena u ponekim situacijama (gole zenke, goli muski, scene karanja), ali ajd, to nije bilo tabu tada, jer je bilo drugacije doba :).
uglavnom - neusporedivo. |
Meni Walking Dead nikad nije sjeo... neznam što vidite u toj serii... samo razvlače.
Napravija sam par "zamjena", Revolution, Last Resort su out, Arrow je na ledu a uvedeni su Parks and Recreation i Workaholics (koje istina, gledam od prije ali u vrlo sporom tempu, ali serija je luda skroz ;)). Jedino mi je bed šta vrlo malo 40-minutnih serija gledam, Fringe i Supernatural :) |
Citiraj:
Arrow mi je jednostavno ok. Baš je onako, tinejđerska serija, ali meni se sviđa, tj. drži me još, da svaki put kad izađe pogledam :) |
Citiraj:
samo hocu reci da, iako to nije neka intelektualna serija, ima poprilican postotak ljudi kojima bi bila odbojna upravo zbog takvog sirovog prikaza. a normalno je da gledaju Sulju i gore serije ;). Citiraj:
i onda je sve otislo u klinac u drugoj sezoni. jebiga. sada gledam jer eto, da pogledam. uopce ne cekam nedjelju ko' zedan casu vode, kad pogledam - pogledam. i tako prode gledanje, kako doslo tako proslo. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
gole cice mogu biti izmedu pupka, ali mogu biti i na djevama robkinjama koje moraju slusati svoje gospodare :). kuzis sta hocu reci ;). iako je to ono, mali postotak zasto "ZA" kada se spomene spartacus. Citiraj:
plus sto je nelogicnosti i prisilnih situacija mali milijun, pa me i to zivcira. |
Jel ko zna sta je sa Red Dwarf-om? Oce li se jos koja sezona snimat? Ovih 6 epizoda mi je premalo...taman san se navika na dobar stari humor i onda paf ..gotovo :(
|
Valjda bude. Cast nema baš nekog high paid posla (čitaj u USA) i sezonu su popratile odlične pozitivne reakcije (za razliku od zadnje od prije par godina).
I neka je 6 epizoda :) Lakše održati kvalitetu tako. Nadam se samo da će raditi neke speciale. To bi bila fora. Pa ono, 6 epizoda sezona i jedan special i tako. Ali sve u svemu. Ja mnogo zadovoljan :) |
Počeo sam opet sa Battlestar Galacticom. :no2drug:
BSG FTW. Najbolja serija ikad. :D Ne mogu vjerovat da su miniserije snimljene prije skoro 10 godina. Ludo! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Da, a film će na žalost biti samo skup ovih malih epizoda :(
|
pogledaj TWD jucer. komentar, i dalje nit smrdi nit mirisi. nekakav bla osjecaj, prode vrijeme gledanja, ali ne s uzitkom. ali barem ne u dosadi, kao 80% vremena druge sezone.
Misfits. jucer odgledao 2, 3, 4 i 5 brojeve epizoda cetvrte sezone. nije to to........ nikako to vise nije to to. prve dvije sezone su bile predobre, stvarno svjeze i ugodne kada se naviknes. treca je bila neki mix, ali je bila ok. ova cetvrta mi je sva, ne znam, uopce ne uzivam u njoj. gledam ju isto kao TWD, reda radi. jedini koji valja je rudy, ali on je 50% nathana :). generalno pad i to osjetan, nazalost, naspram prve dvije pogotovo, trece manje, ali takoder. |
Da, znam za BSG: B&C. Super izgleda osim sto je kompletno snimano pred green screenom pa je malo previse efekata. Ona Caprica je bila loša... Ali sve gdje Adama ima glavnu ulogu ne moze bit lose. :D ne mogu vjerovat da se nisu odlucili snimat B&C. :(
|
Citiraj:
Na kraju se naježio kad su Spartacus i Crixus postali dobri + onaj skok na balkon! KILL THEM ALL! Priceless :) |
Neloš završetak sezone walking deada. :) Nastavljaju u drugom mjesecu 2013. :p
|
Arrow mi je sve veća glupost, sve ide v rit :P (ako opće još ko prati) :)
Spartacus gledam prošlost sada, 4 epizoda "2. sezone" (Gods of the Arena), i mogu reći, da imam gadnog konkurenta za prva 3 mjesta serija ikad pogledanih :) |
Citiraj:
iako, ja ih ne svrstavam u TOP x. jer tu je jos Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, ej - Red Dward, Black Adder, Star Trek serijali......... ima toga, meni su sve vrh, te zauzimaju prvo mjesto :). ostale su jednostavno ispod. |
OK epizoda Walking Dead, ipak očekivao malo više
Michonne :goood: tak treba, bez puno pitanja i čekanja |
The Walking Dead... :eek:
Predobro. Cijela sezona zasad savršena. |
Homeland , kako su je razvukli za 90 min predugo.
Jedna čekam zadnji SOA iz ove sezone , onaj šerif sprema neko veliko s***. |
Citiraj:
EDIT: Pogledao i drugu sezonu Spartacusa. E, to je već serija. Istina, malo je slabija od prve sezone, ali super je. I sve je savršeno povezano tako da nema "nije mi jasno kako". :) Serija za 10. |
Može netko ponoviti kojim ono redoslijedom gledat Spartacusa? Zahvalan biti.. :)
|
Citiraj:
1 - Spartacus: Vengeance season 1 2 - Spartacus: Gods of the Arena 3 - Spartacus: Vengeance season 2 |
Pogledao TWD... Ajde, moram reći najbolja epizoda do sada u ovoj sezoni :) Taman me nabrijali na dalje :)
Ali, da ova sezone nema potencijala, nije istina! :) EDIT: Gledam spartacusa 3. sezonu. Nije mi iskreno baš nešto s tim novim glumcem. Dosta lošije od prve 2. :( Ali nisam znao da je umro glavni glumac. Ajde, nek mu je zemlja laka.. |
SOA -zadnja epizoda.
Iz svega je jasno da će se snimat i 6 ako ne i 7. sezona:) Materijala i "repova" imam napretek:) |
ima li neke naznake za nastavak Breaking Bad-a?
već 3 mj. nema nove epizode... to kao spada pod 2013 release? |
Odgledao breaking bad. Sve u svemu - odlično :) Na par momenata pogotovo u 2. i 3. sezoni razvodnjeno i razvuceno, ali 4. (pogotovo zadnje 4 epizode) i većina 5. su epic.
Navodno je ovo zadnja sezona, a kad se dogodine ocekuje zadnjih 8 epizoda??? Nije valjda u 7.mjesecu, pa obolit cu dotad :D |
Koliko sam uspio vidit SOA ce ima 7 sezona i vec je sve snimljeno. Sad dal je to sitina ili ne ne znam ali bilo bi dobro.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:54. |