PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

maksimirac 14.03.2019. 09:09

Citiraj:

Autor RAUL (Post 3285096)
A sta reci,umjesto da su se odmah pokrili usima i rekli zeznuli smo....svi koji ste kupili proizvod biti ce vam isporucen,oni se pravi mangupi i sada ce jos i ogromnu kaznu platiti, plus sudske troskove,plus odvjetnika.Stvarno nekada ne razumijem te trgovce.Pa radi posteno i sve ce biti ok,nemoj od kupaca raditi budale.

Ako su isporučili onda nećete platit masnu kaznu i ako im je to prva prijava tog tipa. Nikome nije cilj masno ih kazniti jer to samo može dovesti do zatvaranja firme. Kazna će biti u rangu do 50k i to je to. Nikakavi sudski troškovi i odvjetnika jer inspekcija će odrezati kaznu. Jedino ako će se žaliti, a onda tek nemaju mozga.

RAUL 14.03.2019. 13:13

Citiraj:

Autor maksimirac (Post 3285134)
Ako su isporučili onda nećete platit masnu kaznu i ako im je to prva prijava tog tipa. Nikome nije cilj masno ih kazniti jer to samo može dovesti do zatvaranja firme. Kazna će biti u rangu do 50k i to je to. Nikakavi sudski troškovi i odvjetnika jer inspekcija će odrezati kaznu. Jedino ako će se žaliti, a onda tek nemaju mozga.

Ne ide to bas tako, to ide na prekrsajni sud.Govorim ti iz vlastitog iskustva od prije par godina.Inspekcija samo utvrdi cinjenicno stanje i dalje ide na prekrsajni sud.Bio sam pozvan kao svjedok u tri slucaja.U sva tri slucaja dobro su oderali odgovornu osobu i tvrtku.Moguce da se nesto promjenilo ali sumnjam.

maksimirac 14.03.2019. 14:33

Citiraj:

Autor RAUL (Post 3285197)
Ne ide to bas tako, to ide na prekrsajni sud.Govorim ti iz vlastitog iskustva od prije par godina.Inspekcija samo utvrdi cinjenicno stanje i dalje ide na prekrsajni sud.Bio sam pozvan kao svjedok u tri slucaja.U sva tri slucaja dobro su oderali odgovornu osobu i tvrtku.Moguce da se nesto promjenilo ali sumnjam.

Promijenilo se, ako ne uložiš žalbu inspekcija ti odredi kaznu. Ako platiš u roku 7 dana onda je samo trećina dovoljna. Ako se žališ ide na sud i gotovo je. To je takozvani obavezni prekršajni nalog koji je tu isto kao što ti policija. Ako se ne žališ to je to.

RAUL 14.03.2019. 20:55

Citiraj:

Autor renc (Post 3285133)
Zato što su krivo procijenili da je prosječan kupac hardvera klasični hrvatski građanin tipa "ne bi se štel mešat". Ali jebiga, nije. I sad su popušili.

Bilo je i vrijeme.....

marijan95 27.03.2019. 11:43

Da li je tko imao iskustva s promo kodovima uz RTX?
Tvrde da ne dolazi uz graficku.

Doc 27.03.2019. 11:47

Mislim da u RH nitko nije u tom programu.

marijan95 27.03.2019. 12:12

Citiraj:

Autor Doc (Post 3288784)
Mislim da u RH nitko nije u tom programu.

Zanimljivo. A Gainward ima podrucje Croatia u promu. A od njih sam i uzeo grafu u Linksi.

mamutarka 27.03.2019. 12:17

si probo gainwardu mail?

Doc 27.03.2019. 12:29

Napiši Gainwardu neka ti navedu tko sve sudjeluje u programu. Vjerojatno ti neće nabrojati nikoga.

veve 27.03.2019. 20:41

Citiraj:

Autor marijan95 (Post 3288794)
Zanimljivo. A Gainward ima podrucje Croatia u promu. A od njih sam i uzeo grafu u Linksi.

Ima navedeno, ali nigdje se ne spominju prodavači.
Recimo Asus navodi da se za regije EU koristi NVIDIA Geforce Experience, te se vjerojatno preko HW id cheka aktivira i preuzme promo kod.

FT1000 03.04.2019. 16:09

Moram pohvaliti links, eno onaj 9700k sto opisao u problemima, u ponedjeljak ga predao, a prije nekih sat vremena stigla obavijest da mogu preuzeti novi proc.

Ag008 04.04.2019. 19:16

Links Rijeka, happy day za tjedan dana

coconut 05.04.2019. 06:47

Opet će imati 2 miša i 1 tastaturu, a s njihovim cijenama ni happy day im ne pomaže puno.

dart_tom 10.04.2019. 13:16

nedavno sam ih popljuvao zbog usluge ali evo i pohvala
proslu srijedu ostavio tipkovnicu kojoj krepao W

jucer vec odobrena zamijena,zazelio sam sam uzeti drugu i nadoplatiti
izasli mi u susret i evo u tjedan dana sve rijeseno
svaka pohvala

vcendaki 12.04.2019. 13:16

iz iskustva znam da kad nosim nešto u links na reklamaciju i kazem prodavaču
koji upisuje "šta nevalja i sl." da napiše i

"po odobrenju reklamacije za zamjenju proizvoda uzeo bi nešto skuplje uz moju nadoplatu"
i primjetio sam da mi se reklamacija obradi poprilično brže jer bi htio potrošiti još novaca kod njih :)
Da li je to slučajnost ili ne neznam ali eto.

JuiceBox 23.04.2019. 14:27

Pocela me zaj meh tipkovnica coolermaster masterkeys pro L kupljena u linksu. Malo skicnuh po bespucima njihovog foruma i vidim da masa ljudi ima taj problem s neresponzivnim spejsom tj klacka se i propada u jednu stranu. E sad kod mene se to dogada sporadicno, dakle nemogu odnjet tipkusu i rec evo ne radi jer kad stisnem drugu stranu tipke ona proradi do iduceg propadanja koje moze bit za 5 min ili za 2 dana. Da drkenjam po njoj dok ne otegne papke skroz ili da je dam na reklamaciju uz video gdje se vidi sto ne radi?

Problem : https://imgur.com/a/jgSrjAv

Pupo 23.04.2019. 15:41

Ma odnesi i napomeni kakva je situacija, ak se nevaram oni su i uvoznici tako da će ti to zamjeniti. A uvijek možeš poslati dodatno mail na podrska@links.hr uz neku sliku/video. To uvijek pomaže :)

JuiceBox 24.04.2019. 12:10

Predao, pokazao i sad cekam :D Kaze lik da za tipkuse reklamacije idu dost brzo i da je to cest probl mehanickih, meni prvi glas.

Pupo 24.04.2019. 12:41

Ja imam takav problem na 6GV2 ali nisam nosio na reklamaciju, sve danas ću sutra ću i prošao jamstveni :/

kiki86 24.04.2019. 15:18

imao isti problem na ms thunder pro i zamjenili mi unutar par dana.

JuiceBox 26.04.2019. 14:46

Opis : Testirano servisnim komponentama. Pri normalno korištenju, space uredno radi i ne odvaja se na pritisak. Ukoliko se jače udari po space,naravno da će odvojiti.

Tko udara space ? Necu je ni preuzeti sad kad dodje u os u links, samo cu je vratiti nazad plus ako me opet odbiju pisem mail coolermasteru.

JuiceBox 29.04.2019. 17:10

Rjesena reklamacija, dobio novi artikl :)

Norty 19.05.2019. 01:06

Do sad nisam imao problema s njima, a pocesto neke stvari koje su mi hitno tamo kupujem.

Zadnje sam uzeo frezera 33co koji je bio na snizenju za 165kn.

Oke su otkad su srezali cijene, neke se stvari isplate kupiti pogotovo sto je ducan odma u gradu, ne moram narucivati pa placati dostavu.

Iluzionist 04.06.2019. 21:39

Evo i ja da uputim jednu pohvalu Linksu:
tipkuša Hermes M1 (za tu lovu bog-bogova imo) počela davati simptome zaglavljenjog switcha (beskonačno ponavljanje simbola).
Dobio novu u roku od desetak dana, novo jamstvo iz početka, djelatnik mi uredno naglasio tu činjenicu kod primopredaje- mislim, znao sam za to moje pravo, ali svejedno sam ostao ugodno iznenađen :)
Nije neka lova, vrijednost...ali čovjeka veseli :)
A to me dovodi do još jednoga shopa kojega moram pohvaliti, a vezano je za ovaj isti slučaj ;)

Silvio 10.06.2019. 11:26

Pozdrav, uglavnom u zadnjim mjesec dana imam par iskustva sa Linksom i isto tako mi je potrebna pomoc.

Volan Logitech G29 je imao uzasno cviljenje i te sam ga odnio na reklamaciju u Links (Tresnjevka), nakon tjedan dana dobio novi sa novom garancijom od 24mj da bi taj novi isto imao cviljenje volana + potenciometar gas pedale je bio skoro pa mrtav (sam je dodavao gas, "cukao" itd..). Opet sam i taj odneso na reklamaciju, naveo probleme i zatrazio povrat novca. Danas sam dobio mail da povrat novca nije opcija, mogu dobit taj isti novi artikl ili u zamjenu za neki drugi iste vrijednosti (i nadoplatit za nesto ako zelim). Problem je sta ja vise nit ne zelim taj volan (vecinom zbog ovakvih problema, ducan mi je 30km grada udaljen i vec sam 3 puta isao za zagreb i trosio gorivo koje nije jeftino), a nit ista drugo u vrijednosti od preko 2000kn jer mi je nepotrebno. Jel mi moze neko posavjetovat jel sta moguce napravit sto se tice toga ? Volan je kupljen gotovinom od covjeka kod kojeg sam kupio volan.

Pupo 10.06.2019. 11:37

Probaj poslati mail na podrska@links.hr

Napiši sve kako je, možda će ti izaći u susret. Ovako što se tiče proceduralne strane, sve štima za sada.

Da li si kupio volan u trgovini ili od čovjeka? Obični račun, R1?

Silvio 10.06.2019. 11:43

Poslao sam im sada odgovor na mail di su mi rekli da mogu dobit novi volan ili drugi artikl iz ponude pa budem vidio sta kazu (uglavnom pitao sam zasto ne mogu dobit povrat novca i rekao sam da mi ne treba volan zbog tih problema i da mi ne treba niti jedan drugi artikl iz prodavaonice). Kupio sam volan od covjeka koji ga je kupio gotovinom sa obicnim racunom (znaci obican je racun i na njemu pise da je placeno gotovinom tog i tog datuma).
Budem poslao jos poruku na ovaj gore mail pa vudem vidio sta budu rekli. Hvala u svakom slucaju, javim sta kazu...

John Creasy 10.06.2019. 11:52

a ne znam baš da ćeš uspjet.. isti proizvod imaju, znači g29 ti mogu isporučit.. izlaze u susret da uzmeš nešto drugo, čak možeš i nadoplatit.. da ti sad vrate lovu, još si u plusu jer si uzeo polovni volan a puna je cijena na računu..
da je g29 zastarjeli proizvod kojeg više nemaju, onda još nekako.. u svakom slučaju, sa srećom

Silvio 10.06.2019. 12:15

Javili su da je moguce samo da recimo nema G29 na stanju, ovako je samo zamjena ili neki artikl od 2300kn moguce uzet... Nit sam ne znam sta da radim :/

John Creasy 10.06.2019. 12:21

koliko znam, g29 je vrh volan.. možda si pehista što te dvaput potrefio onaj koji "ne radi kako spada".. zamijeni opet za onaj koji će valjat i prodaj ga.. case solved

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:31.