![]() |
kolko je komplicirano ili nije igrat neku mp igru ako sam ja na steamu an on na epicu ili obrnuto,sigurno netko igrao??
https://screenrant.com/steam-epic-ga...iplayer-store/ |
Ne znam egzaktno koliko je komplicirano ali rocket league igram na epicu u partyu sa ekipom sa steamom i radi sve uredno. Pretpostavljam da ovisi od igre do igre.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
znači napravio sam profil na STEAM-u po prvi put u životu i uopće ne kužim kako se to koristi, a htio sam kupiti Key za PUBG preko Gamers Outleta jer je duplo jeftiniji i zanima me u slučaju da sam se to odlučio napraviti (jer u budućnosti sigurno budem, a koliko vidim da je PUBG zbog cheatera na svakom koraku propao i da to nitko više normalan ne želi igrati, tako da se neću odlučiti za to), kako bih realizirao stvar, ne kužim? kupim ključ preko Gamers Outleta i šta onda? :think: u STEAMU ne postoji opcija nikakvog free downloada di bi onda mogao ubaciti taj key? https://www.gamers-outlet.net/buy-pl...player&limit=7
|
|
thanks bro :D
|
Možda da kupiš nešto što ćeš igrati? :D
Btw imaš dosta besplatnih battleroyal igri koje su free, te ujedno aktualnije od pubg. |
kao npr.?
|
warzone
|
Citiraj:
Gori od PUBG-a što se tiče cheatera. |
čitera nema di nema, tak da ako ćemo tako, ne igrati ništa online
|
FREE Warhammer Underworlds: Online get it before 10 Jun
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stvarno je u pubgu na kompu toliko puno cheatera? na pubg mobile pojedu sve zivce
|
Mislim da nijedna igra nema cheatera kao CSGO. Ili je aim, ili je wh, ako nije nista od toga u casualu je discord. Jbg, ljudi imaju komplekse pa im se ne da biti 2,3 ili 5 nego moraju biti prvi :)
|
Citiraj:
|
šta čak niti sa primeom di te zaključaju na broj mobitela?
|
Citiraj:
Imaš prime ACC za kupiti za 2 dolara već |
evo sad sam vidio da su promjenili kako prime funkcionira
moraš platiti 15 dolara da budeš prime, non-prime nemože se rankat više i ne dobivaju dropove |
Citiraj:
Sad vidim od 3.6. Ajde možda nešto i dobijemo sa time |
|
|
|
|
počeo samer sejl, traje do 8.7.
|
Fanatical - Project CARS - Game Of The Year Edition
€1.97 još THIS DEAL ENDS IN 1DAY 19HOURS |
Aušit, imam već AC, ACC i R3E. Je mi treba još i ovo?
Gesendet von meinem LM-G810 mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |