![]() |
Mene je isto zezalo trokiranje programa dok nisam ugasio amcodec u Kodiju.
sent from my LG G2 |
Ekipa, da li vama arena kanali rade na Croatia on demand addon-u?
Meni u zadnje vrijeme uvijek baca error. |
COD ne radi dok se ne pojavi nova verzija
Sent from my Lenovo A7020a40 using Tapatalk |
Ne radi ni meni
|
zamjena za Genesis; https://seo-michael.co.uk/tutorial-h...l-specto-kodi/
exodus san posla u penziju, ovo i salts su mi puno bolji |
Citiraj:
from my x500 on TT |
bolji linkovi, vise filmova itd
uostalom, zasto nebi proba pa sam ocjenija ? |
Citiraj:
hvala.. from my x500 on TT |
Iptv lista koja free?
Jedno vidjeme smo furali preko trznice jednu listu, ali ekipa odustala Jel ima još šta? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Eventualno ti preostaje instalacija Osijek builda ili Mosquito builda u koje autor redovito stavlja liste koje jedno vrijeme rade. Ali ih za sada redovito ažurira pa to radi dosta dobro. |
Neda se url van iskopat?
Nekako mi je draze imat orginal kodi i dodatke koje ja stavim i bok Najvise furam torente i preko nas-a play Mada imam i satelitsku i ono, al neka se nađe Btw kaj je to osijek build? Neka stranica gdje pise šta to sadržava? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
vidi na googleu i youtubeu za osijek build.isto ti ima i u istoimenoj grupi na facebooku.
|
Citiraj:
Sent from my LG G2 |
meni Exodus nema buferinga ni ovako, jedino taj problem sta napise da nema linkova a ima..
from my x500 on TT |
Citiraj:
|
ma za te pare uzmem seedbox i lagano streamam najbolju kvalitetu sa DTSom
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my LG G2 |
ne volim torrentat sa svog kompa :) a i volim visu kvalitetu videa, a ne ove streamove...
Svatko ima svoje. Ja na pc imam osijek build dok na rpi2 samo odabrane addone.
Inace dobar je Zed uz Exodus i Salt. Sent from my Lenovo A7020a40 using Tapatalk |
Jel itko pratio u zadnje vrijeme ove android boxeve? Koji su aktualni uopce? Imam stari Tronsmart Vega S89-H i radi mi skroz ok, al opet taj je na androidu 4.4 jos uvijek, zadnji rom izasao pred vise od god dana. Sad mi treba jos jedan pa ne znam koji bi uzeo
|
Citiraj:
sent from my G2 |
Prije par dana mi kodi prestao šljakat "unable to create application"
na netu sam naso da ekipa iz filea kodi->userdata izbrise "profiles" i proradi međutim meni ne funkcionira niti nakon toga. zna netko u cemu bi mogao biti problem? p.s. rjeseno, od kad neradi kodi neradi ni volume traka koja se pojavljivala lijevo gore na ekranu , disable svega u soundu osim zvucnika i slusalica rjesilo stvar |
Trakt u exodusu mi je poceo stekat...jos kome?
|
Citiraj:
sent from my G2 |
A vidim sad da trakt obnavlja database..ili stogod vec :)
|
Citiraj:
je evo.. from my M5 on TT |
Pozdrav svima
Imam čudan problem sa Kodijem. Instalirao sam novu verziju (16.1) i sad mi odmah na početku izbaci grešku i zablokira ga. Citiraj:
Koristim Kodi (XMBC) dugo i ovo mi se nikad nije desilo. Probao sam reinstalaciju i brisanje svega vezanog za program, ali ne pomaže. Koristim win7 64bit i ATi grafička. Ima neko ideju? |
jel ima netko ideju zakaj mi se kodi na rpi3 muci sa streamanjem fajlova sa seedboxa kada je protokol sftp, a kada je obican ftp onda je sve glatko
Enkripcija? Koliki ti je cpu usage u oba slučaja?
Možda box zeza kod sftp? |
u oba je mali cpu usage. ispod 10ak %. kod sftp prebacivanja na komp, ide punom brzinom sa boksa
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |