![]() |
|
Pravdali su se mjerama zaštite na radu i kao moram pisati zahtjev i obrazložiti zašto bih bio uz auto, filtere nisam vidio ionako su valjda stavili ove koje sam donio.
Nije mi bilo bitno ni koliko ću više platiti ali me svakako iznenadila ta površnost, nema šanse da me više vide. Ispisan sam dobio jedino račun i ništa drugo, kažem baš me zanima za šta im je trebalo dva sata. A akumulator sam spomenuo jer sam mjerio napon neki dan i izmjerio punih 12V pa sam očekivao ponudu za novi, međutim po njihovom moram čekati da mi sam auto javi da je krepao aku... |
Inače samo dvije riječi za ovu temu, man up. |
Citiraj:
|
Eto, gotovo standardno iskustvo s našim ovlaštenima (čast izuzecima), kad auto nije u jamstvu.
Citiraj:
Preporučam da kod kupovine novog zamoliš prodavača da ga napuni do kraja (prije nego ti ga stavi u auto) jer 90% tih akumulatora s polica nije puno. Naravno, to otpada ako se akumulator kupuje uz salatu u npr. Konzumu i sličnim trgovinama :) |
Ići će uskoro i novi aku, za sad je opcja br.1 Varta start-stop, nije baš jeftin, oko 1200 kuna ako se ne varam. Jedino me zanima mogu li eventualno kupiti običan aku ili baš mora biti namijenjen za ss obzirom da svaki put isključim start-stop sustav.
|
Gubiš jamstvo na akumulator ukoliko kupiš neki koji nije za start-stop sustav, a tvoj auto ga ima.
|
Onda je sve jasno...ide start-stop.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Jednom sa vozio auto na servis u Sloveniju u ovlašteni. Ostavim auto i ključeve, veli ne, vi ga odvezite u radionu. Ok, dovezen ,velim tu je , ključ je u bravi, i naravno odoh od auta da im ne smetam. Veli, tu ostanite da sve provjerimo i da velika kaj vam treba. Sve pregledali, vele nema potrebe za neke stvari, ništa naplatili.
U ovlaštenom u Vž mi naplatili da su utvrdili da se ne mogu spojiti na dijagnostiku |
Prvi put kada sam vidio u ovlaštenom da je zaštitna presvlaka na vozačevom sam se pitao što se to dešava da je prvi put presvlaka stavljena. Naravno, kako su farbali branik, da li je lik koji je farbao sjeo u auto i pustio mi fleku cca 2-3 cm crvenu na crna kožna recaro sjedala...rekli su "budemo očistili". Par mjeseci nakon, nije očiščeno, trebalo je biti ovaj petak kada sam im ga pustio nešto. U ponedjeljak idem, ako ne mogu očistiti (mislim da se boja na suncu i zapekla, što ne?) ima da keširaju novu kožu, što je cca 6500 kn :D
I uopće me ne interesira, nije da mi smeta iskreno, samo mrzim šlampavost i više puta sam ih upozorio na šlampavost. To je razlog zašto ovlašteni neće nikada dignuti haubu na mom autu, idem tamo samo da mi srede neke sitnice koje su mi još dužni i adio mare...a novi auto isto ne ide tamo. |
Pa naravno. Nema šanse da se to pusti. Naplatiti znaju, a paziti ne
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.ebay.co.uk/str/hnstrader...cat=1099540519 A moj order/link vise nije aktivan pa potrazi ovakav oglas medju njegovima: "2 Button Flip Key Fob Case Shell Blade For PEUGEOT 207 307 308 & 407 + LOGO A28" |
Citiraj:
prodajem bravo oglas |
|
Hm, zanimljivo, temperatura rashladne tecnosti 90C, temperatura ulja tek preko 60C. Pokazuje koliko zapravo puno treba da se i ulje ugrije.
|
Ma dobro to, ali da nema šahovnicu na haubi i retrovizorima te proper zastavice, to ne razumijem :D :D
|
Citiraj:
Ode do 90-100 samo ako sam u gužvi i onda odma ugasim auto pa ulje ode gore vjerojatno jer hladi turbine. |
Kazes "turbine", to imaju dvije? :D
|
|
Jao jao. :D
Je li to napravljeno da simultano rade, ili se sta smanjuje turbo rupa? |
Valjda 3 cilindra na jednu 3 na drugu :)
|
Citiraj:
|
Mislim da si u krivu, ali ajd. Lag bi trebao biti manji. Ak se varam, jbg.
|
Citiraj:
Da, svaka strana ima svoju malu turbinu. Po jedna na svakoj ispusnoj grani. |
velim ti, kad se odlucis na prodaju, javi mi. Ovdje ga ne mogu nac u dobro stanju.
|
Citiraj:
|
nije to 1.4 turbo od 300ks pa da ima turbo rupu, vec 2.7 V6 koji sam po sebi vec ima ohoho momenta u niskim okretajima.
|
Citiraj:
Po zimi zna proći i 15 do 20 minuta prije nego se ulje ugrije, baš gledam kazaljku ulja i preko zime zna proći vremena.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:01. |
|