![]() |
Citiraj:
@Rak tetak ajde jos mapa stavi da se igra ja sam skinuo sve sto si stavio tamo u onaj glavni thread |
Citiraj:
Citiraj:
Ima dosta seljaka koji uopce negledaju sta im teammateovi rade pa jednostavno podletavaju pod rafal kolege koji se bori, i na kraju ni kriv ni duzan taj kolega najebe:smoke: |
eh zed, koliko se to puta meni dogodilo...ja zashiljim bombu, a on utrchi i stane.
i stoji na bombi. e onda mi dodje da rafal iskipam u njega. |
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?Pa onda ako projde projde a ako ne ne!!!Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
dali znate neke cake na mapama? evo npr. jedan na toujane (možda znate mozda ne znate za ovo) ako znate jos snimite demos i posaljite http://www.megaupload.com/?d=SK78R10I
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Stari moj na PcE se uvijek znao red i red ce ostati i dalje. Server vode Rak i Atha, o njihovom postenju i zaslugama netreba posebno naglasavati. napraviti da svi mogu kickati kak hoce dovest ce do totalne anarhije. na ovom serveru je tako, kom se nesvida nek neigra na PcE. Mene osobno to kickanje nezabrinjva, pravila su jasna i ok, ja ih podrzavam. Sto se tice doticnog decka kojeg branis, njegova poruka MisterM-u dovoljno govori, taman da mu se i oprosti ponasanje na serveru, ova poruka sigurno nece. Prema tome, frustracije, foliranje, pomanjkanje roditeljske paznje, probleme s libidom, nezainteresiranost suprotnog spola za vas, liječite negdje dalje a ne na mjestu s predznakom PcE! Nadam se da mi moderatori nece zamjerit. : cheers2 |
ćao acid! : hello2 :
@darth vader m77 sigurno vishe neche na server. mozhe ga gledati iz ASE, ako mu tako pashe, ali gore neche. i jucher se bezobrazno ponashao na serveru, a da sam ja dobio onakav pm koji je uputio MM, proshao bi i gore. |
Citiraj:
@all - Svi na server u 22:00. Opća mobilizacija!! |
he heheheh, nemogu vjerovat, dok sam napisao odgovor vec 5 prije mene ,hehe
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj se tiče M77, pravila postoje i vrijede za svakoga jednako. AKo u pravikima piše da nitko nema pravo kickanja osim Admina onda je to tako i toga se treba držati.
O tome se može ovdje raspravljati i iznijeti svoje argumente protiv toga. Onakav PM, koji pokazuje smao da netko ljusku vrijedost određuje znanjem igranja neke igre dovoljno govori o mentalnom sklopu te osobe. Ja loše igram to svi znaju al mi je zabavno i igram se radi razonode. Iz istih razloga izbjegavam većinu stranih servera jer su krcati svakavim ljudima koji ne dijele moje gledište, što bi ja onda trebao tražiti kickanje svih njih? Jedino koga bih kickao i dao mu nogu u guzicu su cheateri, jer ubijaju gušt u igri. Također ako mi neka mapa ne odgovra ili mi s ene sviđa snajper party otići su sa servera i vratiti se poslije. M77 je skoro izletio jer se nije držao pravila o obajvi podataka, Scorpio ga je spasio i onda on njega kicka što je i zabranjeno, te na onakav uvredljivi način odgovara čovjkeu koji je jedan od trojce zaslužnih da server uopće postoji. Pardon al to govori i o kućnom odgoju, tj. o ne postojanju istog. I ja sam imao 16 godina al fala bogu nisam bio toliko derište i takva baraba. Isus, Over and Out. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I onda stanem si malo razmišljati - koji si ti konj - velim sam sebi - kad te ovakvo nešto uopče može uzrujati. Pa taj ti je bitan manje nego snjeg na zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. I sjednem i napišem ono što ste pročitali pa evo recite i vi koju o tome - mislim si u sebi. A sad dio samo za M77 aka Acid - vidiš da poštujem pravila PCEkspert foruma kojeg ti očito brkaš sa PCE COD 2 serverom. Ne psujem - makar imam baš sijaset psovki koje bi podjelio s tobom. Ali pravila ponašanja na ovom forumu su jasno i glasno napisana - štoviše stalno nadograđivana kak su se pojavljali razni wonnabe biseri. Prekšim li ja to pravilo - zna se kaj slijedi. Koji dio pravila - NITKO NEMA PRAVO KICKANJA I BANANJA OSIM ADMINA - tebi nije bio jasan. Pa ako se 50-tak ljudi složilo oko pravila koje ti nisi uopče pročitao - čemu uopče daljna rasprava. I nisi odmah dobio ban nego si upozoren da ne radiš takve stvari. Ali....: suicide Neki su ljudi jednostavno autodestruktivni i nema im pomoči. O ovom više neču trošiti ni jedan redak:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam ja frenda u murji vu Varazdinu(Mijlenko Toljaga zvan Cvjecarnica!!!)...je da se sad hladi trenutno,al ziher bu se on opet vrnul i fatal obijace cvjecarnica/il zaludene i brezobrazne zutokljunce koji ni smrklje neznaju obrisati,al si daju na pravo da su najvazniji,najpametniji i uvijek u pravu! on bi mu bil fakat po mjeri(prvo pendrek po bulji a onda licna karta!)definitivno mi je zal vremena koje gubimo radi takvih Nerdova.....
|
miljenko toljaga. zvan cvjecharnica... :D
jeben ti vraga...kidam se... :D |
Nego Mitzek di ste ti i Junior...Nis vas nema na serveru?
|
mneee,nije ga ni tako....sam se je poskliznul na koricu od banane.. i to jedno petnajstak puta....a pod sklizak u milicijiii..bem ti te cistacice, navek stave prevec Dominola pa se sljuzbene cimpele skljizu po njemu...dosklizu i do pritvorenikovih bubrega..al bogek, ni namjerno,poskliznul se je....heh...mda...
|
Citiraj:
mislim da vise nebus nis pital ....al bume dosli skoro.... morali smo odradivat kulturni i drustveni zivot sa nasim boljsim polovnjacama i tak to..,kurtoazni posjet dedi i baki od JR strane( ubiranje extra pocket money-a..)..Atila i Jr i moja velikost smo pobrali sve lisce,grane i okopali oko vocki i ...ma dalje mi se i ne nabraja,sami bute vidli i culi ...kad vas starci napadnu za pripomoc po vani..( ko ima grunta..) ,a ko nema bu klofal tepihe,premjestal namjestaj i proklinjal kaj jos barem metar -dva nije zima i da moremo spilat na Serverceku..lol!: Machineg : CoolRamb :rambo: : quake : : quake2 : : bonker : : Drone : : DualWiel : sniper : : suicide |
Citiraj:
|
tata dobro kaze malo smo posla imali pa nismo stigli......
al doc ce nase vrijeme uskoro!jedino kaj stignem je odigrat jedan skirmish u battle for middle earth 2!kad imam vremena nema nikog na serveru....al poz svima i pucamo se jos bez brige.... p.s vidio sam za m77 i nemam komentara!mislim imam i ja 16 ali bi me mitzek razbio da se ponasam ko on....:rambo: |
Citam ovo sve i nemrem vjerovat :eek: Tome liku/decku/djecacicu nisu sve letve na broju... Iako sam ja bio taj kome je jucer na serveru uputio "pozdravnu poruku" mene to opce nije diralo, mislim ono ajde covjek je malo nabrijan pa nek mu bu. Ali sad dok vidim sve kaj je napisal MisterM-u slazem se sa svima i necu nista previse pisati nego samo reci da takvim ljudima nije mjesto na nasem serveru i tochka. : nono : :smoke: Umjesto da bude zahvalan sto uopce postoji server on vrijedja dvostruko stariju osobu. Nema postovanja prema nikome... Ajde atha pozovi svoju ekipu iz grmlja, reci im neka se ostave flasa i posjetite malo M77 :D
|
Citiraj:
nakon ovoga se i ja bojim mitzeka. :rolleyes: :D ;) |
Citiraj:
pa ne pa mislim odavna ljeta gospodnjeg bla bla bla je receno i napisano(nemre rec da mu se treba nacrtat jer je sve u boji)da kick moze napravit samo admin....i onaj dio u vezi psovki je izrecen....pa mislim da psujem i ja al nesto tipa j... ti thompson sa 20 metaka kad mi sfali u unakrsnoj vatri al to nece sigurno u eter a bogme ni napismeno ic.... a mi nismo opasni ako imas hrane..fine molim lijepo i sve 5!: hello2 : |
mitzek jr. mislim da bi ti ovaj http://ftp.jasc.com/pub/tutorials/kitty.jpg avatar bolje pasao :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |